euron och Palmemordet

Vad ska man egentligen tro om läget världen, med det finansiella systemet i USA och Europa färdigt för kollaps och västs aggressioner mot länder man inte upplever sig ha tillräcklig kontroll över, mest aktuellt med Syrien nu. Man har ännu inte lyckats förstöra Syrien trots ihärdiga försök under lång tid.
Carl Norberg har skrivit ett intressant inlägg om det hopplösa läget för euro-länderna – Rökmoln över Euphoria – Hur ska allt detta kunna få något annat än en katastrofal upplösning?

* * *

Lång intervju: Journalisten Sven Anér om mordet på Olof Palme – svenanerpalmemordet.blogspot.se – jag kan inte annat än tycka att Anérs version låter trolig.

Viktig artikel översatt till svenska – ”Det stora schackbrädet” – Mot global diktaturTankesmedjan Mänsklighet publicerar en artikel av Michael C. Ruppert, som handlar om boken ”Det stora schackbrädet” skriven av Zbigniew Brezezinski

-

Annonser
Publicerat i ekonomi, EU. 2 Comments »

2 svar to “euron och Palmemordet”

 1. Kerstin Says:

  Efter att ha lyssnat på de filmer jag har på mitt senaste inägg börjar jag tro att krisen för Euron är en framkallad kris i med syftet att oskadliggöra Euron som mot dollarn konkurrerande valuta.

  • Stan Says:

   Tror att jag hört Webster Tarpley säga det också. Dollarn som världsvaluta, och att olja handlas i dollar, är ju helt avgörande för de som kontrollerar och använder USA. Den dan de inte kan fortsätta trycka obegränsat med dollar därför att det alltid finns efterfrågan på dom för att köpa olja, får de problem att försörja all militärpersonal på alla amerikanska militärbaser runt jorden.
   Men samtidigt offras nu allt i Europa för att rädda euron. Och nog hade man så bråttom att införa euron därför att den skulle vara ett steg på vägen mot en världsvaluta? Och att man räknade med att det skulle bli problem, och dessa skulle användas på det sätt som man nu gör, för att avskaffa det lilla av demokrati som finns och införa bankir-diktatur.
   Är det så att det finns olika fraktioner bland finans-oligarkerna, vilken är i så fall värst, de som håller på dollarn eller de som håller på euron?


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s