är det acceptabelt att hålla på med krig på 2000-talet?

American Soldiers Are WAKING UP!! SUPPORT OF TAKING AMERICA BACK!!!

-

Annonser

2 svar to “är det acceptabelt att hålla på med krig på 2000-talet?”

 1. HCA Says:

  En reflektion ang Syrien mm..
  När man ”bläddrar” i propagandapressen på nätet så är det en sak som är uppenbar, och det är att media inte vill ha folkets åsikter eller kunskap i denna konflikt. Vad jag kan finna, så har ingen av dem öppnat upp för kommentarer på någon Syreien-artikel. Rätta mig gärna om jag har fel.
  Stämmer det, så ser iaf jag det som att man inte vill ha någon som spräcker medias gemensamma ansträngningar med att få kriget dit väst vill. Hur jäkla illa är det inte egentligen, där media agerar krigshetsare till vilket pris som helst?
  Räcker det inte med allt blod de har på sina skrivbord och sina händer efter Afghanistan, Irak, Libyen, Jugoslavien m.fl.???
  Hur kan de som arbetar med detta leva med denna kunskap, att de KRAFTIGT medverkar till att miljoner lider och dör för att en liten sk ”elit” ska kunna lägga mer land till sina tillgångar? För inte tusan kan de vara så enfaldigt dumma hela bunten så de tror på det de blir tillsagda att skriva och berätta om?
  Ingenstans i vårt ”fria” media kan man läsa om användningen av kärnvapen, aka utarmat uran..
  Man finner t.ex. heller inte uppgifterna om hur Obama (eller vad han nu heter) bevisligen lagt farm falska uppgifter om sitt ursprung..
  Gällande erövringen av Libyen var det samma tongångar och massmedia vaggade fram i samma fåra som plöjts upp av de som bestämmer vad de får och ska säga, och när..
  Fenomenet är likadant inom så många områden, där media unisont rapar upp samma mantra, lögner, halvsanningar och floskler. Det kan gälla klimathotet, SD, Breivik, 9/11 eller Israel för att nämna ett litet fåtal exempel, men det går inte att urskilja de olika mediaaktörerna från varandra för de kväker samma skit för att nå samma mål, även om de använder olika ord och rubriker..
  All media har även den otroliga egenheten att de i perfekt symbios även kan ”missa” att rapportera exakt samma saker samtidigt. Otroligt och minst sagt häpnadsväckande, särskilt om vi ska tro dem att de inte på något vis är styrda, i samarbete mm.
  Här finns det massor av exempel på den sammansvetsade tystnaden, samtliga otroligt enkla att bevisa och lägga framför näbben på de naiva som fortfarande är mediatroende..

  Frågan är hur länge de kan hålla uppe sin fasad innan det blir patetiskt och skrattretande för nog många.
  För visst är det så att det blir fer och fler som vaknar för varje dag, så vi kanske snart slipper se lögnsmörjan de vill kleta in oss alla i?

  • Stan Says:

   Angående kommentarsmöjligheter om Syrien har jag mest koll på Sveriges Radio Ekot, oftast har det inte gått att kommentera, det var likadant när kampanjen mot Libyen pågick förra året. När ett så viktigt projekt pågår får inget störa propagandan. Men ibland har man tillåtit kommentarer nu om Syrien, och de senaste 1-2 veckorna verkar något ha hänt, nu tillåter man oftare kommentarer, vad nu anledningen till det kan vara.
   Annars håller jag med om det du säger, det är både fascinerande och skrämmande hur väldresserade och kontrollerade medierna är och hur hjärntvättad medel-medborgaren är.
   Och det är också spännande som du säger, hur länge ska de lyckas hålla sitt lögn-korthus stående?


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s