viktiga inlägg

Läs viktiga inlägg om det krisande bedrägeri-penningsystemet som är roten till problemen i världen. Hos Carl Norberg – Makten går i Ring

Men alldeles snart, beroende på hur den tyska konstitutionella domstolens regler tolkar den europeiska stabilitets-mekanismen, som är tänkt att hantera det permanenta rädd-nings programmet (skämt), alltså eventuellt ses som en illegal funktion inom Tysklands gränser.

Ställer sig domstolen mot ESM, är det troligt att olika EU-räddningsinsatser skulle kollapsa. Men det kanske inte ens är nödvändig eftersom den tyska domstolen just beslutat att det skulle ta tre månader att avgöra om ett föreläggande mot ESM var lämpligt. Detta orsakar nu panik bland EU-byråkraterna som fruktar att de ändlösa administrationerna av räddningsaktionerna gör att allt går i stå.

Även om domstolen reglerar till förmån för ESM, etc. så är det fortfarande inte säkert om eliten skall kunna bibehålla EU som det är och som de önskar att det ska vara. I ett sådant fall kommer de på toppen behöva falla tillbaka på ännu ett fulscenario, som tydligen blir att införa maximalt kaos i euroområdet för att rädda vad de kan. Där kan vi möjligen redan befinna oss nu.

Med “räddning” menar jag att makthavarna kommer att försöka införa ett maximalt antal auktoritära åtgärder exempelvis i form av att skydda folk från terrorism och islamism, i detta kaos som skall skrämma människor, för att bana väg för ytterligare etablering av en världsregering. Alltså att använda EU som en språngbräda för skapandet av en världsregering eller använda dess kaotiska undergång som en likvärdig mekanism.

och flera hos Lincoln

Vad är då pengar? Kan pengar ha olika egenskaper beroende på hur de skapas? Pengar kan t.ex skapas skuldfria och spenderas ut till vad folket vill ha av staten efter demokratiska beslut (t.ex en medborgarlön). Eller pengar kan skapas såsom alla pengar skapas idag – genom att någon sätts i skuld (enligt Maastricht FÅR inte staten skapa skuldfria pengar utan måste “låna” påhittade krediter från banksystemet).

Så med den egenskapen pengar har idag, där banksystemet i princip har monopol på att skapa pengar (krediter) som skuld, blir händelsekedjan…:

washingtonblog.com – Mainstream Economist: We Might Need to Hang Some Bankers to Stop Criminal Looting

I noted 7 years ago:

I am NOT calling for the overthrow of the government. In fact, I am calling for the reinstatement of our government. I am calling for an end to lawless dictatorship and a return to the rule of law. Rather than trying to subvert the constitution, I am calling for its enforcement.

-

Annonser
Publicerat i ekonomi, EU. 1 Comment »

Ett svar to “viktiga inlägg”


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s