fler tecken på desperation

Ännu en massaker i Syrien, med all sannolikhet utförd av västs väpnade grupper i ännu ett försök att skaffa alibi för militär utländs inblandning. Och…
Merkel vill se politisk union i EuropaI eftermiddag träffar Tysklands förbundskansler Angela Merkel sin brittiske motsvarighet David Cameron. Samtalet kommer att handla om krisen inom eurozonen och enligt Merkel måste Europa gå i riktning mot ett Europas förenta stater.

Nog ser det ut som att de höga finans-ayatollorna är desperata nu när euron och världsekonomin befinner sig i ett skakigare läge än nånsin.

-

Annonser
Publicerat i ekonomi, EU. 5 Comments »

5 svar to “fler tecken på desperation”

 1. Kerstin Says:

  Fällan är ordentligt väl gillrad: Går det inte att säga att det är Syriens ledare, Al-Assad, som är skyldig till dessa massakrer (för att han längtar så efter en USA/Nato/Gulstats militärinsats i Syrien- eller vad?), så kan man alltid hävda att nu har regimen inte någon kontroll längre, så för att skydda människor i Syrien måste man intervenera – på något sätt. Sofistisk propaganda av den högre skolan alltså, alltmedan Väst och Gulfstaterna skickar in allt fler och allt tyngre vapen till ”den fria syriska ar´men”.
  Detta är verkligen kafkaiskt.

  • Stan Says:

   Ja läget verkar bli alltmer tillspetsat. Frågan är hur väst reagerar om Ryssland/Kina ställer sig upp och säger ”hit men inte längre”? Nog vill man tro att det ska finnas tillräckligt med förnuftiga människor i våra länder för att förhindra att galenskapen går hur långt som helst, och på 2000-talet! Men att döma av t.ex. Libyen kan man inte alls vara säker på det.

 2. HCA Says:

  Känns som vi står inför ett gigantiskt antiklimax. Nu har de, Kina och Ryssland främst, stått bredvid och tålmodigt sett USA/NATO/Väst våldta land efter land för att girigt råna deras tillgångar. Detta för de vet att om de säger emot sas så kommer det vara ett reptilsnabbt svar i form av ännu en false-flag-händelse mot dem. På sätt och vis så är de lite gisslan, en gisslan som får alla indoktrinerade slöskallar i väst emot sig om de mer aktivt tar ställning mot Väst ”på de dummas sida”. De dumma är ju de som media och våra brunnäsade politiker gastar om är dumma, vilket sällan är de riktiga dummisarna. Som Israel och Gazakriget.. De dumma var de i ghettot som slog tillbaka, de snälla var Israel som dödade minst 10 mot 1 och tyckte det nästan var för lite. Dessutom med hjälp av vapen som är förbjudna att använda, som vit fosfor..
  Men Syrien, där tror jag banne mig inte Ryssland backar. Där går gränsen, där har de fått nog.. Libyen var den där sista droppen precis innan det rinner över, Syrien är droppen som öppnar dammluckorna. Vi vet att alla inblandade vet vilka som är de de skyldiga, och är det så att attackerna i Syrien är flera false-flag-operationer för att skapa orsaker att invadera likt de gjorde mot Libyen, Irak, Afghanistan, Vietnam mfl så kommer inte Syrien stå ensamna.
  Om Väst (med Israel i spetsen) nu även kommer att ta tillfället i akt att försöka krossa Iran, ja då är helvetet lössläppt på riktigt.. Då ska man vara både glad och livrädd för att bo i Sverige. Glad för att vi troligen inte är så intressanta att bomba sönder, rädda för att vi med 100% säkerhet kommer stå på Västs sida och även skicka massor med soldater för att hjälpa de galna bankirerna i deras sista stora drabbning. Kanske kan det även ge en orsak för att sprätta iväg några missiler hitåt. Är rädd för att Sverige troligen är det land som är lättast att invadera på denna planet, vilket bevisades när vi var på Hitlers sida i WW2, ”Självklart får ni transportera en miljon soldater på våra järnvägar så ni kan ha kontroll på de dumma norrmännen”.. Fattar inte att Norge är kompis med oss, då våra ledare då var värre än en armé av Quislingar..

  Nåväl.. Spekulera kan man göra, och jag hoppas så klart att det inte kommer smälla utav helvete. Men tyvärr så är tecknen där, och den största orsaken är att ett stort världskrig kommer vara en formidabel turboboost för ekonomin.
  Och sedan länge vet vi ju att ekonomin går före allt, även några tiotals miljoner människoliv.
  Fast om det brakar loss ordentligt nu, ja då är vi troligen närmare önskemålet som är skrivet på Georgia Guidestones, 500 miljoner människor är den bästa storleken på mänskligeheten…

  • stan Says:

   Det är kusligt att konstatera att det är i våra som vi trodde utvecklade och upplysta länder som de mest primitiva och barbariska krafterna styr och hotar livet på jorden.
   Men dessa makter lever dels på en enorm mängd lögner och dels på en ondska och omänsklighet som är så långt ifrån någon sorts allmänmänsklig nivå så deras ställning borde kunna vara bräcklig.
   Kan man t.ex. räkna med att delar av amerikanska militären är någorlunda medvetna och inte beredda till vad som helst utan har någon plan att vända sig emot de 0,01%-en om en viss gräns passeras?

   • HCA Says:

    Tyvärr är nog det för få individer i de militära leden som vänder sig mot en order.. Som det som skedde i Kina på Himmelska Fridens torg (eller mer i närheten) så sköts flera tusen civila.
    Osäker om det var yrkesmilitär eller värnpliktiga, men de som har soldatlivet som arbete lär dels vara de som lockas till det livet av olika orsaker samt så blir de hårt hjärntvättade. Fan, minns ju hur man själv var efter ynkliga fem månader som bevakningssoldat.. Minns fortfarande mycket.. Hur är det då inte att leva i det 24/7 i några år?
    Sen, de som inte följer order har rätt hårda straff att vänta sig..
    Om militären i en större helhet skulle vända sig mot makten, då är det troligen också genom design. Det märkliga är att där det verkar som att militärkupper gett en bättre framtid än tidigare, så har man matats med att det är tvärtom. Libyen och Kuba som exempel.

    Vi i de ”upplysta” länderna är även de mest naiva och lättlurade, för vi har blivit itutade från dagis att vi ska och kan lita på våra ledare, och vi matas med att allt är transparent, demokratiskt och rättvist så till den grad att vi tror på det till slut. Då är det en chock att inse att vi lever i en värld som är motsatsen.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s