revolution business

Ett mycket aktuellt och angeläget ämne

-

Annonser

5 svar to “revolution business”

 1. Kerstin Says:

  Intressant att han nämner Gene Sharp. Jag är beredd att sätta en hundring på att den mannen får detta års Nobels fredspris. Har ingen aning om mannen är välmenande eller om han är del av det amerikanska etablissemanget, men oavsett så har Pentagon kommit på hur de ska använda hans recept, och gör det mycket framgångsrikt, fast ibland även med insättande av militärt våld. Dessvärre är världen full av nyttiga idioter. Utan sådana skulle ingen statsmakt kunna föra krig och massmörda människor.

 2. Alexander Says:

  Hej Kerstin (och StAn). Glädjande nog verkar BRICKS-länderna (mer än halva världens befolkning?) numera ha full koll på USA:s export av revolutioner. Denna video visar ju att ryssarna har det. Och med tanke på Kinas och Rysslands täta samarbete om händelserna i Syrien får man anta att även kineserna är medvetna om det. Övriga BRICKS-länder ansluter till deras linje då de misstänker att de kan vara på tur förr eller senare.

  • Stan Says:

   Ja, det måste ju bli så att fler och fler blir medvetna om taktiken ju längre tid som går, utom i Sverige förstås, vi är ju ett u-land när det gäller nivån på medvetenhet om och vaksamhet mot spelet bakom kulisserna, eller?

 3. Alexander Says:

  Världen styrs av psykopater… och världen är full av nyttiga idioter. Men kanske det finns en strimma hopp för mänskligheten – se denna video där en f.d. amerikansk soldat i Irak berättar om vad han har kommit fram till:
  http://www.informationclearinghouse.info/article26047.htm


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s