Afghanistan-massaker, NATO-mygel, polis-mygel

Den massaker i Afghanistan som man bestämt beskriver som en mans vansinnesdåd deltog av allt att döma en hel grupp i. Finns det något medierna rapporterar som inte är lögn? Var det en planerad operation, vad skulle i så fall syftet med den vara? Kandahar Massacre: Developing Story – Helicopters, Burned Evidence, and Multiple Soldiers Being Reported

nyhetsbanken.se – ”Ensam galning” var 20 man, ”En afghansk parlamentarisk utredning sade i torsdags att upp till 20 amerikanska soldater var inblandade i söndagens dödande av 16 civila i södra Kandahar-provinsen.”

Up to 20 U.S. troops involved in Kandahar massacre — Afghan probe

* * *

Jag visste inte att en stor NATO-övning pågick i norra Sverige, och att Sverige deltar! Sveriges riksdag beter sig som kongressen i USA, vad är det de blir hotade eller mutade med?
Gunnar Westberg – Kraschen sätter fokus på Natos närvaro

Ett norskt militärflygplan med fem unga soldater ombord har störtat och tragiskt omkommit i de svenska fjällen. Plötsligen uppmärksammas en militär övning som delvis sker på svenskt territorium, men som legat helt i medieskugga. Vad är det som pågår?

Sveriges deltagande i dessa Nato-övningar har såvitt jag kunnat finna aldrig diskuterats i riksdagen eller i försvarsutskottet. Riksdagen skall inte lämna sådana frågor år försvarsledningen, lika litet som vapenexporten kan lämnas till ett organ med uppgift att främja vapenexport.

nyhetsbanken.se – Cyniskt Nato-spel i norr

Ryssland upplever det som en provokation att hålla en så stor övning så nära Ryssland, ska man tvunget öva kunde man lika gärna ha gjort det i Kanada.
Russian Military Experts: NATO Exercise in Norway a Provocation

* * *

Ett antal höga svenska polischefer behöver avgå!
Därför jagas ”Svensson” – men inte bovarna

Varje polis ska enligt målen utfärda ett visst antal ordningsböter, så kallade o-botar. Den som halkar efter kan få skarpa påminnelser om att snabbt ordna till det.
– Då får man åka ut och plocka några taxichaufförer som kör över heldragen linje. Det kanske är klockan fyra på morgonen och inte en bil i sikte. Visserligen gör han ett fel men man hade kunnat tänka att vad har det för betydelse. Han har kanske kört hela kvällen och fått 1500 spänn. Och så kommer jag och ger honom en bot på 1500. Jag mår dåligt när jag gör det, säger en polis i Stockholm.

Kritiska poliser drabbas av hot och repressalier

P1-programmet Kaliber har varit i kontakt med över 30 poliser från hela landet som vittnar om hur repressalier, hot och trakasserier drabbar enskilda poliser som kritiserar verksamheten eller bara uppfattas som annorlunda.

Och så ska kraven för att antas till polisutbildning sänkas. Det här ser ut som order som givits högt uppifrån, från de som ger ”råd” till de som ska föreställa folkvald regering. Polisen ska förråas, avhumaniseras, de ska vara ett gäng brutala busar som lyder order, nu när samhället ska reformeras i fascistisk riktning!

-

>

Ett svar to “Afghanistan-massaker, NATO-mygel, polis-mygel”

  1. Kerstin Says:

    Det faktum att det här planet störtade visar ju klart att Nato behöver öva i Sverige, för de ska ju försvara Sverige när ryssen kommer – ja eller hur det nu är tänkt. Något eget försvar har vi ju inte längre, bara små anfallsstyrkor som ska attackera i Asien och Afrika.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: