vaccinhistorien

Detta får man inte säga om regimen i den statskontrollerade radion i Nordkor… Sverige.

”Kan man tänka sig något mera hjärtlöst än förslaget om tio års höjning av pensionsåldern? Jag blir så förbannad att jag får blodsmak i munnen. När man äntligen får chansen till ett nytt liv, som man knegat för i alla sina dar, ja då skall man bli snodd på det för att dom som sitter på stålarna inte vill lyfta på rumpan och släppa till vad som behövs, medan ungt folk får vänta i evigheter på en chans i arbetslivet.
Ett enda liv har vi, en enda kort stund på jorden, och då skall några småljugande äggskallar komma och försöka bestjäla oss på det viktigaste vi har när hösten tonar in. Vår tid. Vår dyrbara tid i ålderdomens frihet. Men det är helt i stil med gamla traditioner från det hållet.”
/… /
”Alla hjärtans dag känns som ett hån när jag tänker på alla dom som ­bara möter stenhjärtan i vårt allt mer förhårdnade fosterland. Sockrade ­gelehjärtan smakar kanske gott men bästa användningen skulle vara att ta tusen ton av dom och vräka dom över maktens boningar.
Dags för de hjärtlösa att få smaka på folkets hjärtan. Tack för att ni orkade lyssna på denne argsinte pensionär. Jag skall inte klaga, jag får ut dryga 17 000 i pension.”

Sven Wollter censureras av Sveriges Radio, ”Sven Wollter gick till ­rasande angrepp mot ­regeringen i radioprogrammet ”Wollter och Röör”.Därför censurerades han av Sveriges Radio. Nu lämnar den folk­käre skådespelaren sitt eget program: – Jag slutar med omedelbar verkan, säger han.”

* * *

Det har på sistone förekommit en hel del artiklar om vaccineringskampanjen mot svininfluensan för drygt två år sen. Mycket kritik har förts fram i artiklarna och ännu mer bland kommentarerna, som den här – ”Vaccinationskampanjen en medicinsk tragedi”

En medicinsk tragedi, så beskriver smittskyddsläkaren Staffan Sylwan massvaccineringen mot svininfluensan 2009. Han grundar sin åsikt på en kartläggning i Uppsala län som visar att vaccinationskampanjen inte hade någon effekt alls på antalet svårt sjuka och döda, jämfört med Nya Zeeland och Australien, där ingen vaccinering skedde. Staffan Sylwan menar att vaccinationsinsatsen måste granskas av en utomstående instans.

– Vi kan inte se någon effekt av själva vaccinationsinsatsen hos oss.
Ingen effekt alls?
– Ingen effekt alls.
Vad tänker du om det när du ser de siffrorna?
– Jag blir oerhört djupt ledsen. För det betyder att om vi inte hade någon positiv effekt av vår vaccinationsinsats, som var en gigantisk insats, då har vi bara biverkningarna av vaccinet. Då har vi alltså ungefär 160 unga människor och deras familjer som har fått sina liv förstörda. Jag tycker faktiskt att kan vi inte se att vaccinationskampanjen hade bättre positiv effekt så har vi faktiskt en medicinsk tragedi här, säger infektionsläkare Staffan Sylwan i Uppsala län.

Den här bloggen startades just när vaccinkampanjen drogs igång, i mitten av juli 2009. Det var verkligen dramatiskt den sommaren och hösten, jag hade ca 4 mån tidigare flyttat min blogg till ett nytt ställe, hos ett litet nystartat, gratis webhotell, med adressen stan.myhood.com. När jag där lade ut det här inlägget (jag hade kopior och hade kvar min ännu äldre blogg där jag lade det) som varnade för vaccinet utsattes hela det där webhotellet för en attack, allt var borta. Jag kan ju inte vara säker på att det var just det inlägget som var orsaken, men har mina misstankar, ett litet sårbart webhotell som var lätt att attackera, stackars de som drev det. Det var bara att hitta ett nytt ställe.
Så, de biverkningar man talar om nu, och om hela resultatet av kampanjen som en tragedi, är ingenting jämfört med de farhågor som fanns om vaccinkampanjen. Det var ju särskilt Jane Bürgermeister som satte igång varningsklockorna om att det hela var en kampanj för en rejäl minskning av jordens befolkning! Man kunde vänta sig att spektakulära händelser skulle inträffa, krig eller annat, finanssystemet hade kraschat året innan och hölls vid liv med hjälp av intensivvård, så något som sparkade spelbrädet över ända eller som kunde tjäna som distraktion var att vänta. Jag hade en misstänksamhet mot vaccinpratet i början av sommaren, bl.a. då jag hörde Annika Lindhe på radion säga att det var ”väldigt, väldigt viktigt” att alla tog vaccinet. Vadå, man brukar bara meddela att vaccin finns för de som befinner sig i någon riskgrupp, och så nu detta, influensan hade inte visat sig särskilt dödlig eller svår på annat sätt. Nu var det inte bara viktigt att ALLA tog vaccinet, inte bara väldigt viktigt, utan väldigt, väldigt viktigt!
Men det var alltså när Bürgermeister kom med sina uppgifter som larmet drog igång. Hon jobbade som journalist och skrev om hälsofrågor, bodde i Österrike och fick på senvintern reda på att något anmärkningsvärt hänt inte långt ifrån där hon bodde. Det uppdagades när några illrar oväntat dog i ett laboratorium då de sprutades med vaccin man fått sig tillsänt från vaccin-företaget Baxter. Det visade sig att vaccinet innehöll det dödliga fågelinfluensaviruset! Företaget hade skickat ut 72 kg vaccinmaterial som innehöll fågelinfluensavirus till några olika labb i Europa, alldeles oerhört. Baxter förneka inte att det hade hänt, men sa att det skett av misstag. Bürgermeister nöjde sig inte med det, med de säkerhetsrutiner man har när man handskas med sådant som räknas som biologiska vapen så kan inte sådant ske av misstag. Och varför hade man fågelinfluensavirus överhuvudtaget i sina lokaler? Hon stämde företaget och de ansvariga på myndigheterna, men kom ingenstans med det. Mainstreammedierna höll tyst om denna skandal som hade kunnat utlösa en verkligt dödlig smitta om vaccinmaterialet blivit allmänt spritt.
Ett par månader senare dök alltså det som kallades för svininfluensan upp i Mexiko. En kombination av olika virus som experter menade inte kunde uppstå i naturen. Om man lade till pusselbitarna att det fanns dokument som visade på planer sen flera decennier bland höjdare om befolkningsreducering med hjälp av vacciner, så framträdde en hotfull riskbild!

Och trots att mycket kritik och många uppgifter om svåra biverkningar förs fram, så skulle man ändå kunna säga att det som förs fram är ägnat att dölja vad som verkligen hände, nämligen att många dog i samband med vaccineringen. Det får mest bli spekulationer om hur många för myndigheterna erkänner nästan aldrig att dödsfallen har något samband med vaccinet. Men en sammanställning av kommentarer och tidningsartiklar finns HÄR, och tyder på att det kan vara ganska många, 50? Kanske många fler. Ca ett dödsfall om dagen rapporterade medierna om de första dagarna när vaccineringarna drog igång, men efter ungefär en vecka slutade det att komma sådana rapporter i medierna. Någon som sa sig ha insider-information sa att order utgått från regringen att sluta rapportera om dödsfall!
Dessa två saker, det som hände med Baxter strax innan svininfluensautbrottet och dödsfallen av vaccinet tas inte upp i de starkt vaccinkritiska artiklar som nu kommit. ”Läkarna måste inse att detta är politik och affärer”Medicinsk tragedi med ett absurt slut

Som om det inte var nog med absurditeter i samband med den här vaccinhistorien så kommer nu det här, sägs det men jag tror inte att det är sant!
Sverige förbereder ny massvaccinering”Sverige har återigen gett sig ut på marknaden för att köpa pandemivaccin. Socialstyrelsen fick uppdraget redan i oktober men än har inget hänt. De känsliga frågorna om miljonlagren av oanvända vaccindoser och pandemiläkemedel är fortfarande olösta.”

Vem har kommit på den idén? Vad säger man om det som Staffan Sylwan säger i citatet ovan? Har det något med den forskarinsats att göra som lyckades förändra det dödliga fågelinfluensaviruset, som inte var luftburet och därmed inte farligt för människor, genom att göra det luftburet så att det kan smitta mellan människor?

Då har man kanske ändå de planer kvar som Jane Bürgermeister varnade för!

-

5 svar to “vaccinhistorien”

 1. Kerstin Says:

  Så har vi väl en ny sådan här skandal under uppsegling, med vaccinet Gardasil, som ska ges till småfllickor mot livmoderalscancer. Vaccinet har tydligen visat sig ”problematiskt i USA, men vad jag förstår är man förgrymmad för att massvaccinering med medlet inte kommit igång i Sverige än, media skriver indignationsartiklar och föräldrar är upprörda. Risken är stor att många av dem kommer att bli mycket mer upprörda sedan massvaccineringens effekt står klar för dem:
  http://newsvoice.se/2011/10/25/vaccination-med-gardasil-kan-ge-cancer-och-andra-biverkningar-enligt-studier/

 2. Kerstin Says:

  Och nej, jag tog aldrig någon pandermixavccin. Ansåg att det handlade om ren bluff och en av läkemedelsföretagen uppdriven panik och precis så var det alltså.

 3. monasara Says:

  Jag läste att de kommer att spruta majsen med svininfluensanvaccinet, så att man får vaccinet oavsett. Hoppas att det är bara rykten

 4. Bergfalken Says:

  Jag spyr……….


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: