om Juholt och om Libyen

Kan det vara på något annat sätt än vad som sägs i det här citatet?

”Om Sossarna röstar ja till nya europapakten (ESM) efter att Juholt avgått så vet vi vad det nuvarande gammelmediaspektaklet kring hans person egentligen har handlat om. Att rösta ja till ESM är landsförräderi! Uppenbarligen har Juholt kämpat emot denna fascistiska utförsäljning av Sverige. Och för detta har han straffats.”

Det finns ingen rim och reson bakom eller annan förklaring till mediernas agerande i den här Juholt-jakten. Vi har bevittnat ett mycket obehagligt exempel på hur det går för någon som inte avsäger sig sin ryggrad när han tar en betydelsefull politisk post.
Försök övertyga mig om att det inte är ett gäng finans-ayatollor från det internationella banksystemet som från bakom kulisserna har den egentliga makten! Nu är deras bedrägerisystem, där de tillverkar skulder från ingenting och hyr ut mot ränta till både stater och privata, slut. I en desperat offensiv försöker de då avskaffa den frihet och ”demokrati” vi har och göra västländernas folk till skuldslavar för överskådlig tid under ett totalitärt styre, för att undvika en konkurs av deras banker, och en för alla välgörande och välbehövlig omstart med ett nytt sunt system!
Jag har inte helt klart för mig hur det hänger ihop med alla de här nya benämningarna i samband med euro-krisen. Tror t.ex. inte att europakten och ESM (European Stabilty Mechanism) är samma sak, men kanske ingår ESM i europakten. Och, är ESM och EFSF samma sak? Sen har vi de gigantiska sk lånen till IMF, enligt Nemokrati ca 140 miljarder kronor! Ibland har Anders ”god ordning, god ordning” Borg gott om pengar att sätta sprätt på!

Nemokrati – Grekland går i KK och Italien står på kö

Om European Stabilty Mechanism – http://korta.nu/esm

larouche.se – Eurokrisen: Göran Persson har fel

Kommer Sveriges folk att gå med på den föreslagna bankdiktaturens nästa fas – Europakten?

Folket i Sverige måste nu se sanningen i vitögat och inse att vi har gått fel väg. Våra ledare har varit galna, men: vem valde dem? I val efter val valdes dessa människor. Nu måste vi kräva en folkomröstning om eurovansinnets självmordspakt om inte Riksdagen bestämt säger nej. Vidare måste politikerna förmås att säga nej till att ge ut nödlån via IMF med dito sparkrav för mottagarländerna. För övrigt behöver vi fortfarande Glass-Steagall och ett Hamiltonskt kreditsystem.

larouche.se – Nedgraderingen av räddningsfonden är slutet för euron

Ironin som Bloomberg och andra finansinriktade medierapportörer pekar på, är att även om EFSF hade kvar sin räddningskapacitet på 300 miljarder euro, skulle den knappast kunna göra något åt den pågående skuldkraschen. Man konstaterar att nedvärderingen därför egentligen är ointressant. Eurosystemet är slut.

Jag hoppas innerligen att det smutsiga jobb medierna har sålt sig till i den här Juholt-jakten innebär deras eget fall. Särskilt för Helin&Melin på AB och deras motsvarigheter på Expressen, men också Ekot och de andra. De är värda allt förakt man kan uppbringa!

ab896946330 n

* * *

Och, som det varnades för i mitt inlägg den 13:e januari, presstv.ir – US deploys 12,000 troops in Libya

The United States has sent some 12,000 soldiers to Libya, in the first phase of deployments to the oil-rich North African nation.
According to Asharq Alawsat, the troops landed in the eastern oil port city of Brega.

Although the deployment is said to be aimed at generating stability and security in the region, the troops are expected to take control of the country’s key oil fields and strategic ports.

Är det för att fira den nyvunna friheten tillsammans med alla libyer som är tacksamma för att ha blivit befriade från den ofattbart grymma diktatorn!?

resisting4ever.wordpress.com – Libya: The ruins of a nation

Some are now saying that around 12.000 US soldiers are on stand by, stationed around Libya, others even report that a part of those troops were already deployed inside the country into a Libyan base, that is now run by French and US forces, somewhere on the southern Libyan desert.
Main Stream Media stop reporting about Libya right after Gaddafi’s murder, they seemed to have agreed on an almost total blackout on Libyan events, in spite of local eyewitnesses constantly reporting daily fierce fights on the ground, as well as spotting NATO aircrafts continuing to patrol Libyan airspace and continuing to bomb some specific Libyan cities. More and more voices are now starting to question if all that the western countries care about is the OIL FLOW .
Well, apparently yes, apparently Libyan oil is thicker than Libyan blood…
Everyday now more consistently, Libyan sources keep saying that the situation on the ground is deteriorating by the hour and further and further away from control . The resistance against NTC keeps gaining strength and chairman Mustafa Jalil, without any capability to reverse the course of things, keeps walking on cracking ice, in a country where people fear for their lives and the lives of their children, where the law of the jungle substituted justice and where criminal armed militias run around free, pillaging, killing, raping and terrorising.

Protesters attack NTC’s Benghazi headquarters

-

Annonser
Publicerat i ekonomi, EU, Libyen. 2 Comments »

2 svar to “om Juholt och om Libyen”

 1. Mavera Says:

  Jag är ganska säker på att Juholt är helt klart obekväm för makthavarna. Om S efter hans avgång röstar ”Ja” till europapakten då kan det absolut betraktas som landsförräderi. Om jag ska vara ärlig så tror jag att S är redan dött. Finansmaffia har redan gjort sitt och partiet är totalt urholkat, tömt och mördat. Jag tror att infiltrering och förstörelse började för mycket länge sedan. Efter Olof Palmes bortgång (som jag tror var inte en tillfällighet) har S bara kommit närmare och närmare avgrunden. Nu är det så gott som dött. Vi behöver nytt blod i svensk politik, totalt oberoende av finanseliten!

  • Stan Says:

   Även i detta har jag i stort sett precis samma bild som du! Mitt förakt för sossarna har varit gränslöst de senaste ca 15 åren. De utger sig för att vara ett parti för vanliga människor och har varit det tidigare, så de är de verkliga svikarna. Om man har låtit sig luras av moderaterna att tro att de skulle ha någon anständighet i kroppen så får man nästan skylla sig själv. Men jag fick faktiskt en liten skymt av hopp om sossarna i och med Juholt, först att han vid 1:a maj sa att Sverige hade gjort nog i Libyen, att insatsen inte skulle förlängas, sen ändrade han sig, fick tydligen reda på vem det är som bestämmer eller nåt. Och så nu det här att han sa nej till den avskyvärda europakten. Men det går inte för sig, att ha politiker i betydande ställning som inte blint lyder de mäktiga väktarrådet bakom den falska demokrati-kulissen. Vår version av det som Khadaffi utsattes för i Libyen, och regeringen i Ungern nyligen, fan ta de politiker som får för sig att länderna ska styras i folkets intresse!

   Och på tal om att luras av moderaterna, jag har mer och mer haft hemliga funderingar om att det verkligen förekommer valfusk på riktigt i Sverige. Det verkar alltför osannolikt att moderatligan ska ha vunnit båda de senaste valen. Och nu i samband med Juholt-jakten, jag tvivlar också på opinionssiffrorna som serverades omedelbart efter mediernas smutsiga attacker för att understryka hur omöjlig Juholt var som partiledare. Särskilt som det var ultrahöger-firman United Minds som stod för undersökningen.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s