euro-pakten och Libyen-insatsen

UPPDATERING, 17 jan. sverigesradio.se – S säger nej till nya europakten
Plus i kanten för Juholt. Han sa kring första maj att Sverige inte skulle fortsätta Libyeninsatsen, men ändrade sig senare av någon anledning. Och medie-hyenorna jagar honom, så han kanske försöker göra det rätta, att återta Sverige, styra i svenska folkets intresse.

____________________________

Ett par viktiga inlägg som inte får missas, hur många inser hur allvarligt detta med den sk euro-pakten är? Om inte befolkningen är i uppror om det här, vad ska då få den att bli upprörd? Många har säkert inte hört talas om det, än färre förstår vad det handlar om. Det som är verkligt skrämmande är att inte ens oppositionspartierna tar bestämt avstånd från att ens reflektera över att gå med på något sådant. Från komigenuva.wordpress.com – Vad innebär Ds 2011:25? Svar: EU-diktatur

Med inrättandet av ESM – ”European Stability Mechanism” avskaffas demokratin slutgiltigt. ESM-fördraget som ”reglerar” den skrevs under av euroländerna redan i juli 2011 och beräknas träda i kraft juni 2013.

Det här kräver ett Nej! då en konstitutionalisering av ESM i Lissabonfördraget de facto innebär att EU blir en ren diktatur, som dessutom grundlagsfästs, och SKRIVS IN I LAGEN SOM REGLERAR VÅR ANSLUTNING TILL EU OCH GÖR EU:S REGLER LAGLIGT BINDANDE I SVERIGE.

Om följderna av Libyen-insatsen, det låter helt sanslöst! Från bloggen Third World – I det nya demokratiska Libyen har centralbanken inga pengar – trots återupptagen oljeexport

Franklin Lamb rapporterar här från Tripoli om hur landets centralbank har tomt i kassan och inte kan förse landets banker med pengar. Resultat: Människor över hela Libyen får köa i timmar för att ta ut sina egna pengar bara för att misslyckas och sedan bli ombedda att komma igen någan annan dag och hoppas på bättre tur då …

Lamb har intervjuat representanter för centralbanken och de säger att orsaken är att Libyen nu exporterar olja helt gratis till de västländer och gulfstatsdiktaturer som organiserade NTC:s militära maktövertagande. Eftersom dessa länder anser att Libyen står i skuld till dem får man inget betalt för oljan, den ses som en återbetalning för militära tjänster. Utan luftbroar som förde in gigantiska mängder vapen till NTC-rebellerna (samtidigt som det rådde ett av FN beslutat totalt vapenembargo mot landet) och utan NATO:s massiva flygbombningar hade ju NTC-regimen inte kunnat gripa makten. Så nu är det pay back-time.

Mer om Libyen, väst skickade in prickskyttsexperter med specialutrustning i samband med offensiven mot Tripoli runt 20:e augusti – NATO used its forces to the maximum to take Tripoli

They gathered best snipers of the alliance under the conditions of extreme secrecy and brought them to Libya to get rid of the regime there. It was their weapons that contributed most to the fall of the dictatorship. It was them who opened the road for the rebellion. There were Italian servicemen among them too,” the article said.

-

>

Annonser
Publicerat i ekonomi, EU, Libyen. 6 Comments »

6 svar to “euro-pakten och Libyen-insatsen”

 1. HCA Says:

  Det fanns många bottnar i att en kupp genomfördes i Sverige gällande att smyga in massor med grundlagsförändringar, det visste jag ju. Men det ter sig som att det alltid blir värre än det värsta scenario man trodde.
  Är det detta som kallas frihet, demokrati och höjden av människans utveckling?
  Tar hellre å sätter mig som eremit i skogen om det är så….

  Tämligen tydligt att det var ett gigantiskt rån som skedde mot Libyen.. Äckligt..
  Kräkmedia här, de rapporterar som vanligt inget vettigt och absolut inget som kan ses som aningen uppstudsigt mot cheferna inom banksfären.

  • Stan Says:

   Det är något alldeles oerhört, i båda fallen. Först ”frös” västländerna stora förmögenheter som Libyen hade placerade utomlands, stal är nog rättare att säga, sen tar de över landet med brutal militärmakt och tar olja som betalning!

 2. stefan Says:

  Folk måste säga ifrån på alla sätt de kan. Och göra det och inte använda alla kanaler för deras egon. Please people.

 3. stefan Says:

  Jag har inget kvar att säga jag har ju till och med blivit stämplad som tokig.
  För mycket ska man tåla och det gör man ju inte förstås.
  Jösses fatta det slutar illa om inte alla ställer sig upp och har någon moral kvar.
  Men men jag intalar mig ju själv allt är ett skämt hela livet är ett jävla skämt som våra barn sak ärva och vad gör det. Allt för helvete! och säkert skulle jag bli stämplad för det igen i rätt sällskap.
  Deprimerad blir jag inte, varför då jo för en kämpar och de kan ta mig om de vill just av den anledningen jag vet vad värde är.
  Har man inte känslan för vad moral är så har man faen inget jävla värde.
  Vet inte vem som läser men någon kanske nås extra.

 4. Kerstin Says:

  Det är tydligen många inom S som vill ha jobb på Goldman & Sachs. För det är väl därför, anar jag nu efter att ha läst Nemokratis inlägg idag, som man är desperat att få bort Juholt. Eller vet man att USA kommer att bomba Sverige, som man gjorde med Libyen, om Sverige inte anpassar sig?

  • Stan Says:

   Ja, här vi vår egen variant av demonisering av en ledare som inte är lydig nog. Så måste det vara, det medierna sysslar med har helt orimliga proportioner. Jag har inte följt häxjakten på Juholt så noga, men när det fortsatte nu på det nya året också tänkte jag att han måste göra något rätt Juholt med tanke på att medierna jagar honom så frenetiskt! Det finns kanske hopp om sossarna.
   Och man ser bland kommentarer och på facebook hur många som är förbannade på medierna, inte minst Aftonbladet, jag hoppas innerligt att det blir medierna själva som faller på detta motbjudande drev.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s