är det det här som är fascism?

larouche.se – Krisen står på sin spets

Hela världen står akut i en kris som både kan leda till ett fullständigt sammanbrott av finanssystemet och ett kärnvapenkrig. Båda kan leda till sammanbrott av civilisationen som vi känner den. Ondskefull politik att minska världsbefolkningen från sju till en miljard människor styr den brittiska elitens sätt att agera, så de bryr sig inte om sådana konsekvenser. Det brittiska imperiet ser sin självpåtagna ”rätt”, att sedan flera århundraden dominera världen, hotas av den egna självförstörande ekonomiska politiken. Därför tar de nu till sina yttersta maktmedel, genom sitt vidsträckta inflytande och sina satraper, att slå tillbaka mot sina ”konkurrenter” med kaosskapande krig och splittring…

ESM-mekanismen är den nya europeiska diktatorn.
Närhelst och så ofta den önskar, kan den enkelt begära av euroländerna, att inom 7 dagar betala in miljarder i euro.
Inom en vecka, kan vilken regering som helst ruineras!!! För mer information, gå till
www.courtfool.info (på engelska och flera andra språk). på svenska

The liberty of a democracy is not safe if the people tolerate the growth of private power to a point where it comes stronger than their democratic state itself. That, in its essence, is fascism – ownership of government by an individual, by a group, or by any other controlling private power.
– Franklin D. Roosevelt

UPPDATERING

Nemokrati – Euron faller – och SD visar sitt janusansikte vad gäller äldreomsorgen och EU

När Reinfeldt ansluter sig till eurozonens bistra förslag om fördragsändringar som ger EU ännu mer strypkopplande makt över den ekonomiska politiken, säger SD tveklöst ja, utan att ens ställa sig bakom fackliga krav på ett socialt protokoll. De miljarder, som Reinfeldt, likt en bekymmerslös envåldshärskare, tillsammans med primepolitruker inom S och allt plastgrönare MP, lovar bort i form av gigantiska lån av svenska skattekronor till euron via IMF, utan att fråga de skattebetalare han stjäl dem ifrån, kommer vi heller aldrig att få tillbaka ett öre av. Så mycket för SD:s ”motstånd” mot EU och Lissabonfördraget. Euron kommer att falla, därom är alla experter eniga, och betalningsinställelser kommer att ske, därmed har Reinfeldt och Borg hånskrattande slängt stora delar av statskassan och välfärden rätt i sjön.

P-O Moström – Reinfeldts enorma sedelpress

Varenda reform som socialdemokraterna vill införa bemöttes av Reinfeldt med att ”nu vill Juholt starta sedelpressen”. Hur liten reformen än var. Moderaterna lanserade till och med sidan ”Juholts sedelpress” på internet för att håna Juholt och hans satsningar på det svenska samhället och välfärden.

Nå, nu har Fredrik Reinfeldt tydligen hittat den där sedelpressen och drar nu igång den för att kunna skicka 60 miljarder kronor till de grekiska bankerna och dess handgångna politiker som satt snart sagt hela Europa på pottkanten.

Lena Sommestad – Hoppas demokratins gallergrindar håller

Kampen för euron drivs vidare, under fältropet ”faller euron, då faller Europa”.

Jag ryser i vintermörkret.
Det stora hotet mot Europa är ju knappast att euron faller. Det stora hotet är att själva för­svaret av euron fördärvar det bästa som Europa har: respekten för demokrati, social marknadsekonomi, och starka fack­liga rättigheter.
För mig handlar Europas vägval om att våga sätta förnuft framför prestige. Det handlar om att skydda den verkliga ekonomin: produktionen av varor och tjänster. Det handlar om att ­värna miljö och klimat. Vi ­måste stärka människors tillit till samhället och demokratin.

Ulla Andersson, vänsterpartiet – Sluta subventionera bankernas spekulation

presstv.ir – Obama ber iranierna lämna tillbaka den spiondrönare de plockat ner över iranskt luftrum!
Har svenska medier nämnt något om detta? Men rubriker om att iranska missiler kan nå Sverige har dom haft. Töntar!

-

>

Annonser
Publicerat i ekonomi, EU. Leave a Comment »

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s