alarmerande varningar!

Christof Lehmann har ett nytt inlägg – NATO Prepares Global War – Russian and Chinese Military on Highest Alert – som manar till högsta beredskap! Enligt ryska och kinesiska underättelsetjänster har USA/NATO/väst nära förestående planer på ett omfattande storkrig.

According to both Chinese and Russian Intelligence Sources, the US and NATO plans include among other, the deliberate implosion of the US- and EU Economies, destroying the worlds financial systems, and the launching of a massive conventional war throughout North America, Africa and Asia, as well as the Middle East. The war plans include the release of biological warfare agents designed to kill millions if not billions of people. The NATO strategists rely on their ability to sue for peace when the coming conflict is at it´s highest, to call for the establishment of a “New World Order” under the pretext of preventing the destruction of the planet and civilization as we know it.

Detta scenario är ju helt i linje med vad sk ”konspirationsteoretiker” varnat för länge. Ett storkrig när den sen länge väntade kraschen av ekonomin kommer, för att välta spelplanen över ända hellre än att låta folken ta över och införa ett nytt sunt och hållbart system. Samtidigt uppnå den av de höga herrarna önskade reduktionen av antalet undersåtar som bara är till en massa besvär. Och när allt är i totalt kaos komma med en lösning som innebär en totalitär världsregering i händerna på de gamla oligarkerna.

The FSB (Russian Intelligence Service) Report states that the activation of the conflict is to be expected sooner rather than later, since the US and NATO have pre-deployed 2000 M1 Abrams Battle Tanks in Iraq, and another 2000 in Afghanistan. In the area between the Middle East and Asia, tens of thousands of other armored vehicles are deployed. The FSB evaluates the situation as so threatening, that it explains in it´s report, that the only thing needed to activate the war plan is a call for the full mobilization of 1.5 Million US Reserves. Their activation can come at moments notice, and needs no further authorization by the US Congress.

Om man har undrat; hur kunde det ske, att tyskarna kunde låta sig ledas till de illdåd som skedde under Hitler, så är det bara att se sig omkring här och nu.
Se hur de flesta låtit sig hypnotiseras av medierna och gått på demoniseringen av Khadaffi och inte opponerar sig mot det barbariska angreppet mot Libyen utan i många fall hejar på! Exempel ges i kommentarerna till två nyktra och sansade artiklar om Libyen på Newsmill, en av Björn Blomberg och en av Anders Hellberg.
När jag sen läste moderaternas beskrivning av sin utrikespolitik från partistämman nyligen så…. ja, man blir mörkrädd!

”I dokumentet som klubbades av stämman i dag står det bland annat att Moderaterna vill fördjupa Sveriges samarbete med Nato och verka för en svensk anslutning.
Det slås också fast att utvecklingen i vårt närområde kräver att Sverige har ett starkt försvar med hög tillgänglighet.”

Ekot hade också valt att citera en partimedlem som sa: ”Det bästa med den här propositionen är kanske att det ingenstans står att Sverige ska vara neutralt. I gårdagens konflikt spelade det kanske inte så stor roll om de kärnvapen som förintar oss alla kom från öst eller från väst. Men hur kan man i dag vara neutral inför diktaturer som förtrycker sin egen befolkning?”

Som en hälsning från moderaternas och Ekots herrar. Ingen tillstymmelse till eftertanke efter deltagandet i det fasanfulla angreppet på Libyen, tvärtom. Hade detta kommit från ett parti som hade 3-4% av rösterna hade det varit illa nog, men detta parti ställer sig alltså en stor del av befolkningen bakom! Hur är det möjligt?

När jag var inne på Newsmill och läste de artiklar jag nämnde fick jag syn på en länk till en annan om Libyen, som visade sig vara skriven av ledaren för det socialdemokratiska ungdomsförbundet. Det var då jag insåg att nu är det dags att lämna det här landet! Det var den värsta uppradning av medialögnerna jag sett;

Vad sänder vi för signaler till världens alla diktaturer om vi inte säger att reaktionen var nödvändig då vi såg en diktator anfalla sin egen befolkning med stridsflygplan? Detta var som bekant Khaddafis svar på vårens fredliga demonstrationer för mänskliga rättigheter.

Det måste vara så att hon fått tips om att publicera detta inlägg av farbror Urban som en hjälp på vägen till en lång karriär som topp-politiker!

Nu är det alltså dags att vakna upp, annars kommer den fruktade regimen för vårt land att se till att svensk militär snart ger sig ut och ”tar sitt ansvar” igen. Antingen Lehmanns alarmerande varningar besannas eller det sker i något mindre skala.

If the clock was 5 minutes to midnight in 2007, what time is it today. And will the people live up to their responsibility as citizens, to stop criminal governments. Failure to do so, may be failure to save ones own life and civilization as we know it.It is in deed high time that peace loving people throughout the world begin protesting against the mass murder that is planned against them, and support initiatives like those of former Malaysian Prime Minister Dr. Tun Mahatir Muhammad, to criminalize war.

-

9 svar to “alarmerande varningar!”

 1. Kerstin Says:

  Fast jag tror förstås inte alls att USA/Nato vill ha fullt krig i USA och Europa. De vill, på försåtliga vägar, men med viss om än så liten risk som möjligt, lägga under sig även Ryssland och Kina, men inte 17 vill de bli atombombade. USA anser sig kanske stora och starka nog att stoppa kärnvapen på vägen till USA. Europa struntar säkert USA i i slutänden dock.

  • Stan Says:

   De som drar i trådarna högst upp bryr sig nog inte så mycket om något land, annat än att utnyttja för sina egna syften. USA vill man nog knäcka som fri nation (man är på god väg) och använda som vapentillverkare och överlägsen militärmakt. Överhuvudtaget förstöra suveräna och oberoende nationer, privatisera allt. Tills dom äger hela planeten, vilket man också i stort sett har uppnått. Att alla som föds måste betala hyra till ”dom” (någon sorts finans-”elit”, ayatollorna bakom scenen) för att på nåder tillåtas existera, vilket man också kan säga att så är det redan, tack vare räntan. Vissa menar att ca 40% av allt man betalar går till räntan, om man räknar alla nivåer av tillverkning, lokalhyra osv. http://silfuregils.eyjan.is/2011/09/26/fjarmalakerfi-sem-leidir-til-glotunar
   För varje dag som går nu får man nog vara glad att inget katastrofalt händer, de är nog ganska desperata. Man får hoppas på att det finns de som kan sabotera de mest infernaliska planerna inifrån, att (någorlunda) fria länder kan gå samman och att folken vaknar upp och inser allvaret, Occupy-rörelsen inger visst hopp.

   • Kerstin Says:

    Nja, han skriver ju att man tänker dra krig över både Amerika och Europa. Men jag tror att det handlar om en sammanblandning här. De planer som det talas om är nog snarare ett sådant där ”värstascenario” som militärer sysslar med att tänka ut för att ha försvarsberedskap för. Vilket ju inte hindrar att det inträffar. Men jag ingen får mig att tro att USA:s regering eller eliter vill att USA ska bli atombombat, exempelvis, eller att amerikaner i massor ska utsättas för biologiska krigföring. De riskerar ju själva att stryka med i det fallet.

    • Stan Says:

     Nej det är ju svårt att tro att någon kan önska kärnvapen -attacker mot USA om man själv bor i landet. Men de få i topppen, (0,01% av de 1%-en?) kanske har palats lite varstans i världen. Dessutom kanske de hellre förstör hela planeten än börjar uppföra sig mänskligt.
     Men värstascenario.. de talar om att det är nu som högsta beredskap gäller, det är nu som finanssystemet har kollapsat. Och man ser en sån som John McCain som varnar t.ex. Rysslands ledning för att samma sak kan hända där som i Libyen. Man kan tycka att han är en galen, senil pajas som ingen kan ta på allvar. Men skulle någon av de fruktade ledarna för ledningen för vårt land, Reinfelt, Björklund, ombes kommentera ett sånt uttalande skulle de säkert på fullt allvar hålla med!

 2. superzeke Says:

  Jag hittade en mycket bra kommentar på Cornus blogg här…signaturen Zaphod skriver…

  http://cornucopia.cornubot.se/2011/10/tack-for-kaffet-libyen-alla-lagar-som.html

  Citat:

  ”Libyen får skylla sig själva, de hade straffat ut sig på en rad sätt.

  Man hade:

  1. Egen centralbank med stor guldreserv
  2. Guldbackad valuta
  3. Eget oljedistributionsled där oljepengarna stannade i landet
  4. Stora konstbevattningsprojekt på väg att göra landet till nettoexportör av spannmål

  Dessutom var man precis på väg att:

  1. Starta AMF (African Monetary Fund) – en direkt konkurrent till IMF – och en egen investment bank. (Det var pengar investerade för detta ändamål som Obama ”frös”)
  2. Övertyga flera av Afrikanska unionens länder om att införa en egen guldbackad valuta
  3. Börja sälja olja i sin egen valuta eller för guld
  4. Finansiera egna Afrikanska kommunikationssatelliter istället för att hyra till ockerpris

  Allt detta utgjorde ett reellt hot och måste förstöras. Och det första ”Rebellerna”gjorde, innan ett enda skott hade avfyrats, var att starta en centralbank med fiat-valuta kopplad till BIS.

  Vad som nu kommer att hända är:

  A) Fiat-valuta införs
  B) Guldreserven kommer att försvinna i tysthet
  C) Oljekontrakten kommer att fortsätta skrivas i dollar – med utländska företag
  D) Största delen av oljeintäkterna kommer att försvinna utomlands
  E) Regimen kommer att ta stora IMF-lån där det mesta sedan försvinner ut till konton i Schweiz
  F) När det sedan går knackigt med återbetalningarna kommer IMF kräva austerity
  G)Det sociala skyddsnätet (fri sjukvård, skola etc) läggs ner
  H) Konstbevattningsprojektet läggs ner eller slutar utvecklas vilket kommer att göra Libyen beroende av spannmålsimport och bistånd – vilket slår ut resten av den inhemska produktionen.

  Men, vad spelar det för roll, de fick ju Demokrati…”

  • Stan Says:

   Jaha, en till som bekräftar detta att Libyen sköttes i medborgarnas intresse, vilket är det farligaste man kan göra som ledare för ett land! Måtte alla som inser hur allvarligt läget är kunna enas för att få ett stopp på detta tyranniska imperium! Helt otroligt att de med hjälp av medierna kan piska upp en sådan propaganda som folk går på, stjäla enorma summor av landets tillgångar, mörda tusentals människor och förstöra och ta över ett väl fungerande land. Ska vi någonsin uppnå något som liknar civilisation på den här planeten?
   Men hade de verkligen gulduppbackad valuta? De hade i alla fall egen centralbank och ett system som fungerade i landets och befolkningens intresse.
   Angående det här vattenledningsprojektet så hörde jag idag – http://theuglytruth.wordpress.com/2011/10/24/the-ugly-truth-podcast-oct-24-2011/ – en som trodde att Veolia skulle ta hand detta, ett franskt (?) storbolag som också huserar i Sverige (?). Och ett annat bolag skulle ta hand om matproduktionen som möjliggörs med hjälp av den.
   Såg en annan lista som är ungefär samma som i videon i inlägget nedan – http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27280 – hoppas att den är sann, så att inte alla cirkulerar uppgifter som är falska.

 3. Freddy Says:

  Mattias Chang varnar också Syrien och Iran att gå i samma fälla som Kadaffi. De är garanterat nästa offer, nu när Libyen var så lyckat. De måste ha kärnvapen, för att kunna sätta emot. Också intressant hur flata Kina och Ryssarna var om Libyen, berodde enligt Chang på deras dollarinnehav:

  Klicka för att komma åt THE_BRUTAL_MURDER_OF_GADDAFI.pdf

  • Stan Says:

   Fast de stötte nog på mycket hårdare motstånd än de räknat med i Libyen, vilket stoppat upp planerna mot Syrien t.ex.
   Flera experter har frågat sig varför Kina och Ryssland inte agerade mer resolut för att hjälpa Libyen, kanske Chang har rätt om anledningen till det.

   • Freddy Says:

    Jovisst, men det har väl inte gått så bra i Irak o Afghanistan heller. De har väl inte fått nån fart på irakiska oljan efter alla dessa år. Men man måste ta med arrogansens dumhet i bilden också.
    Får väl se var de där handburna robotarna på drift börjar dyka upp om ett tag, för varje nytt land de ger sig på ökar förstås risknivån för västs innevånare


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: