kaos är målet

Missa inte – Libyen: den libyska fällan och den gyllene kalvens makt – hos Mavera.
Den verkliga anledningen till angreppet på Libyen handlar nog mycket lite om olja, utan det här är nog närmare sanningen

Nästa fråga, kan oroligheter sprida sig även till Europa? Vi befinner oss i situationen av världsrevolutioner och inbördeskrig. Detta handlar inte om Världskrig (som Andra världskriget) mellan länderna, därför subjekten, i form av suveräna stater, existerar inte längre. Notera igen att dessa revolutioner inte är folkliga utan syftet med denne Världsrevolutionen är att eliminera alla befintliga statliga strukturer och etablera en enskild makt. Och detta gäller absolut alla länder! Detta kommer att beröra absolut alla och inte bara dem länderna med stora sociala problem. De oroligheter som vi såg på flera håll tidigare, är konstruerade och beställda, och är tänkta att leda till ett kaos för att demonstrera för folket att befintliga statsstrukturer är inte kapabla att styra längre. Att det behövs förändringar.

Allt detta görs för att gynna intresse av en mycket begränsad grupp av människor, som kontrollerar världens finanssystem och med hjälp av pengar löser alla problem. Man köper allt, bokstavligen allt – presidenter, journalister, advokater, präster. Detta är vad den gyllene kalvens makt innebär.

-

Annonser
Publicerat i Libyen. Leave a Comment »

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s