läget i Libyen

Talespersonen för Libyens regering gav en lägesrapport via radio den 5 sept. – Moussa Ibrahim: Our Resistance Will Continue Till We Triumph – enligt honom håller sig libysk militär dold i Tripoli i väntan på det rätta tillfället. Om de visar sig anfaller NATO direkt.

Världens folk måste vakna upp och sätta stopp för NATO, denna internationella gangsterorganisation!

NATO USES LIBYA TO MATCH, SURPASS AND SUPPLANT THE UNITED NATIONS

“NATO is turning into a global policeman now, using any resolutions taken by the UN Security Council to serve its own interests, without looking at the interests of other groups, even the interests of those they are claiming to be liberating in Libya,” he said.

“Knowing NATO, I doubt very seriously that NATO was actually concerned about the security of ordinary Libyans when they were interfering in this conflict,” Russia’s ambassador to the alliance added.

Moreover, Dmitry Rogozin believes that the post-conflict state of affairs in Libya, with the possibility of different rebel groups disputing or even turning against each other sooner or later, will be a chance for certain Western countries to secure a permanent presence in Libya in order to control its vast oil resources.

Libya: Message From Aisha Qadhafi

Message from Aisha Qadafi, September 3, 2011:

”Even if my father and my brothers are martyred, I will continue my fight against Islamic terrorists in Libya.
Soon, I will appear in the media to announce the fight against terrorists and Al-Qaeda in Libya and other countries in the world.
Let the West and their mercenaries take note; Aisha Qadhafi will never surrender to their conspiracy of evil.
I carry the blood of a heroic father in my veins and I have never known the idea of surrender.
NATO and Western assassins killed my husband and my child. But they must know by now that Aisha Qadhafi is a soldier.
Even at the cost of my own life, I will free my country from the clutches of Islamic terrorists and Al Qaeda.”

-

>

Annonser
Publicerat i Libyen. 3 Comments »

3 svar to “läget i Libyen”

 1. Kerstin Says:

  Det där får man nog kalla överoptimism.

 2. Björn Blomberg Says:

  Jag betvivlar inte ett ögonblick att Moussa Ibrahim har rätt i att libyerna kommer att fortsätta att kämpa i många år framåt mot NATO. NATO och al Qaida har tagit kontrollen över Tripoli och en del andra områden men det är ju helt uppenbart att det är en marionettregim. Utan NATO:s bombningar, attackhelikoptrar och specialstyrkor så skulle den regim som NATO installerat i Libyen inte överleva i många veckor.

  Samtidigt är det ju också så att USA bedriver detta liksom flera andra krig på kredit – med pengar från Kina. USA:s statsskuld är 100 procent av ett års BNP. Grekland ligger på 140 %, så USA närmar sig med snabba kliv ruinens brant. Även Europa står inför stora ekonomiska problem. Grekland och flera andra länder skulle behöva kraftiga skuldavskrivningar och hjälp att återgå till sina gamla valutor – men får inte den hjälpen. I stället skjuter man problemen framför sig med sk stödpaket. Stödpaket som inte löser några av de grundläggande problemen för de här länderna, det bara skjuter upp de oundvikliga statsbankrutterna vilka måste leda till exakt samma lösningar på problemen som klarade Argentina ur dess kris: En egen valuta som får flyta fritt, så att man kan få fart på exporten via en till en början undervärderad valuta – och givetvis massiva skuldavskrivningar.

  Så att bedriva ett långdraget utnötningskrig mot NATO och hoppas på att organisationen till sist inte ska ha råd med sin otroligt dyrbara imperialism är förmodligen en klok strategi för de libyer som vill leva i ett självständigt land.

  Alla imperier som världen sett hittills har fallit, den västerländska imperialismen kommer att gå samma väg.

  • Stan Says:

   Men man ska nog inte tro att mörkermännen – http://www.voltairenet.org/What-you-don-t-know-about-the – bakom NATO och bankirligan tänker sitta overksamma och se på när deras ekonomiska system rasar och vänta på att folken får ta över och skapa ett nytt sunt system, (vilket inte hade varit svårt, egna suveräna valutor som staten har ensamrätten att kontrollera. Inte som nu att privatbanker skapar pengar när de ger ”lån”.)
   Planen är väl att skaffa full kontroll över världen, samtidigt som man stryper ekonomierna i de utvecklade västländerna och inför någon sorts polisstat, övervakning, hårda tag.
   Libyen var ju ett välmående och självständigt land som måste brytas ner. (Sverige togs om hand med något subtilare metoder i slutet av 80-talet med en skuldbubbla som knäckte ekonomin och som gjorde svenskarna tillräckligt ängsliga och medgörliga för att ge upp sin suveränitet och lämna över sig till EU). Men man har stött på oväntat hårt motstånd i Libyen som har dragit ut på tiden flera månader längre än man räknade med. Och ju mer allting ställs på sin spets och det inte går enligt ritningarna så borde chansen öka för möjligheter att öppna sig som är svåra att kontrollera, som att folk vaknar upp och inser att det finns några som djävlas med oss, att den officiella bilden av hur saker förhåller sig inte stämmer. NATO har ju tvingats visa sitt rätta ansikte, en fruktansvärd syn! Likaså medierna, de borde stå helt nakna och avslöjade vid det här laget. Att de stänger av kommentarsfunktioner är ett tecken på att de inser att de håller på att tappa greppet.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s