Lizzie från Libyen

Lizzie Phelan med en ny rapport från Libyen. ‘Rebel snipers in Tripoli part of NATO plan to spark mass panic’

Libyan rebels say they’re pushing on towards Tripoli and claim they’re now around 30 kilometres from the capital. There’ve also been reports of sporadic violence within Tripoli itself – but many people on the ground there say the situation is much calmer.

-

Annonser
Publicerat i Libyen. 1 Comment »

Ett svar to “Lizzie från Libyen”

 1. HCA Says:

  Nu verkar det vara över, och det fredliga väst med USA i spetsen har erövrat ännu ett land..
  Afghanistan, Irak och nu Libyen. Gemensamt är att de inte slickat röven på det bankirstyrda väst, utan har haft lite andra ambitioner för både sig själva och sina länder.
  Nu är även dollarn räddad lite längre, och de kan suga ut all nektar från ännu ett land..

  Syrien nästa. Sen Iran. Pakistan håller sig i skinnet och är numera en vek lydstat. Ryysland och Kina är för stora eller så är de med i hela detta globala schackspel.

  Jag kan inte säga att Kadhaffi är vare sig bra eller dålig, för det är massiv propaganda från båda håll, och jag känner honom inte. Men att ”hjälpa” de frihetstörstande rebellerna måste väl alla se är en löjligt dålig fasad? Värre än WMD-jakten banne mig..
  Varför är det inte då samma insatser i flera andra länder på samma kontinent som har minst samma problem?

  Börjar känna mig äcklad ordentligt av hur allt utvecklar sig, och blir mer och mer övertygad om att det snart bara är att sätta sig i en stuga i skogen å bara skita i att resten av världen går under..

  Svält på Afrikas horn, barnen dör i drivor, men det ska satsas miljard efter miljard på att erövra ett land vars ledare inte går i samma lydiga koppel som nästan alla andra gör.. Hur många barn kunde ETT uppdrag med JAS räddat från svältfdöden? Eller en enda jäkla missil gjord för att döda?

  Fy fan för all dubbelmoral och den snuskigt giriga lila klicken i bankirtoppen som drar ner oss all i ett enda svart hål av misär och elände..


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s