Fler barn dödade av NATO i Libyen

UPPDATERING: Fick just syn på en artikel från DN som är ett obehagligt exempel från svenska propagandamedier. Hur kunde detta ske!? Att Sverige skulle delta i anfallskrig, det var väl bara så osannolikt att folk inte hunnit reagera på de styrandes övergrepp. Och sån här, ren smörig propaganda måste landets befolkning alltså serveras i de länder som lurats in i krig!

Att Gripen-planen flyger på en höjd om över 7.000 meter minskar dessutom riskerna för att bli nedskjutna. Trots att de är så högt upp i luften levererar spaningsutrustningen så hög kvalitet att till och med enskilda människor på marken går att urskilja.

Den svenska styrkan har vid flera tillfällen tvingats titta på när Khaddafianhängare attackerar civila mål – utan att kunna ingripa. I stället har de fått rapportera händelsen vidare till andra länder.

På 7000 meters höjd levererar spaningsutrustningen så hög kvalitet att t.o.m. enskilda människor går att urskilja. Ändå kan man se att Khadaffi-anhängare (så kallas landets militär i propgandasammanhang) angriper civila mål! Är det kanske de sk ”rebellerna” med sina pick up-bilar man menar? I vilket fall som helst så saknar uppgifterna all trovärdighet.

Ny video-intervju med Leonor från mitt förra inlägg – Libya Without The NATO Lies

———————————————-

Dagens terrordåd, utfört av de som svenska propagandamedier påstår befinner sig i Libyen förattskyddacivila!

Webster Tarpley på libysk TV för ungefär en månad sen. Han ger en lite utförligare beskrivning än vanligt av sin bild av förhållandena inom amerikansk politik och i världspolitiken. del 23 Tack Webster för att du ställer upp som ambassadör för oss som är oförmögna att stoppa de som tagit makten i våra länder från att utföra sina primitiva våldshandlingar i våra länders namn.

-

Annonser
Publicerat i Libyen. 8 Comments »

8 svar to “Fler barn dödade av NATO i Libyen”

 1. Farfar Says:

  Det finns bara två länder kvar med stora oexploaterade oljefyndigheter, Libyen och Irak. Kanske kan förklara en del. Såg Björklund i teve i förgår. Han förklarade, med stora ord, att Sverige måste ha stridande förband kvar i Libyen, för att skydda civilbefolkningen?????

  • Stan Says:

   Det är nästan komiskt, men det visar vilken makt media/politikersystemet har. De kan servera en bild som bygger till stor del på lögner. Att någon enda kan ta denna Björklund på allvar, finns det något läge för honom då militära insatser och bomber inte är svaret?
   Han är fortfarande för svenskt euro-deltagande! Har han hört talas om Fukoshima, kan inte tro att det rubbat hans kärnkraftsfundamentalism.
   Det borde bara vara att gå fram och blåsa på Björklund så skulle han rasa ihop som ett korthus.

 2. Mavera Says:

  Han, denne Björklund, måste dessutom lida av paranoia, för det verkar så att han ser fiender överallt (syftar här på hans rysskräck).

  • Stan Says:

   Jag har inte sett eller hört hans uttalanden om Ryssland, men det stämmer helt med bilden. Han brukar följa finans-ayatollornas linje lydigt, och Ryssland är väl ett land de inte har full kontroll över. Mest tack vare Putin, om jag förstått det rätt.

 3. Farfar Says:

  Om Putin vore svensk politiker så kanske man kunde överväga att börja rösta igen i vår skendemokrati. En fråga man kan ställa sig är, vem eller vilka är de psykopater på SVT som bestämmer vem ska bli intervjuad och i vilka sammanhang? Dessa personer har en mycket stor makt. Och makt går att påverka, vilket tydligt framgår. För vilken normalt funtad människa skulle vilja höra vad Jan Björklund har av åsikter?

  • Stan Says:

   Vem som bestämmer vem som ska bli intervjuad ja, det kan man undra. Jag har ett par exempel jag undrar över, kräket George Soros har släpats in i Agenda-studion för över ett år sen, vem ligger bakom och vad var syftet. Soros har också intervjuats i Ekots lördagsintervju ett par gånger.
   Zbigniew Brzezinski (helt otroligt! jag stavade hans namn rätt på första försöket) intervjuades på radion av en som det verkade imponerad reporter (Ingrid Gustafsson i Konflikt?) för kanske 2 år sen, tänk han hade varit delaktig i politiken i 50 år.
   Det måste vara någon som tycker att vi ska vänja oss vid och lära känna våra herrar.

 4. Farfar Says:

  Brzezinski och Kissinger skulle väl utan vidare klassas som psykopater av vilken amatörpsykolog som helst. Konstigt att inte Brzezinski och Björklund fått Nobelpris.

  Här får de i alla fall höra sanningen av en annan Nobelpristagare i den bästa och grundligaste utskällning jag någonsin hört:

  De intressantaste delarna:

  Bör dock höras i sin helhet trots dålig kvalitet:


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s