slutet för NATO

Nu kommer rapporter om blodiga strider i Bengazi, rebellgruppens starkaste fäste. Efter mordet på en av rebell-ledarna av en av ledarna från en annan fraktion, strider nu den NATO- och Sverige-stödda sidan inbördes. Libyens fantastiska Man made river-projekt lär ha bombats av NATO, vilket man följde upp med att bomba fabriken där man tillverkar rör för att laga vattenledningen med! TV-huset i Tripoli har bombats, för att förhindra att Khadaffi terroriserar befolkningen med TV-sändningar!
Det måste ses som tecken på desperation från NATO/västs sida, detta sanlösa beteende. Detta måste betyda slutet på NATO, man är fullständigt avklädda och avslöjade som en ondskefull krigsmaskin i västs finans-ayatollors tjänst. Det är bara frågan om hur länge medierna kan hålla liv i sin lögnbild och dölja sanningen för tillräckligt många av befolkningen, i Sverige och andra västländer. Detta borde också innebära bankrutt för mainstreamedierna, som oförblommerat ställt upp som propagandakrigförare i ondskans tjänst.

mathaba.net – Benghazi: Blood in the Streets — Qatar, British, French Killing Unarmed Civilians

The atrocities that are occurring now are startling. Qatar troops, tanks and helicopters are openly killing these unarmed tribal members. They have their (Qatar) tanks in the streets of Benghazi. They are speaking on loud speakers telling the people to leave and go home. They are actively shooting on unarmed civilians.

Just 10 minutes ago we had a visit from a Warfalla tribal member, he had 2 cousins killed today by Qatar and they were NOT armed. One of them was carrying a green flag and the other one had a broom stick. He stated that there has been a blood bath by Qatar and more than 120 innocent civilians have been killed and the number is raising. Ismil stated that not just Qatar is there killing innocent civilians but also US, British and French special forces are seen in the streets with Qatar, killing the innocent tribal members.

Webster Tarpleypresstv.ir:

We have now got NATO bombing the television station. I am horrified. These are people that I know. You have got a guy there called Dr. Shakir, he is known as the Larry King of Libya with his late night interview program. I was honored to be his guest, little bit more than a month ago.

Now, that is declared terrorism, NATO now says that a peaceful television broadcast is terrorism and they get to kill the people involved. I really wonder whether Western journalists want to go down that path because some Libyan television journalists have been killed. This is now NATO declaring international anarchy. They can kill anybody they want to. That’s the kind of dangerous situation out of which larger wars have been known to grow.

Scott Creighton – Libyan and Syrian Destabilization Campaigns Shift into Overdrive While Desperation Starts to Take Hold

Norge drog sig ur bombandet av Libyen nu den första augusti. Kan vansinnesdådet i Norge ha något med Libyen att göra? När jag först hörde om sprängningen i Oslo trodde jag att det skulle skyllas på Libyen, för att motivera för fortsatt norskt bombande och kanske en markinvasion. Vet inte riktigt vad jag ska tro om händelsen i Norge, men förstahandsgissningen är att the usual suspects ligger bakom, säkerhetstjänster från USA/Storbritannien/Israel. En sak har Norge och Libyen gemensamt, man har god ekonomi och ett gott välstånd för sin befolkning. I båda länderna har man svårt att få arbetskraft till vissa jobb, arbetare kommer från andra länder för att utföra dessa. Suveräna, välmående nationer utan kvävande skulder kanske inte riktigt passar in i planerna som vissa element har för världen.

landdestroyer.blogspot.com:

This nefarious global network is precisely what Slaughter is promoting in her writings, constituting what she admittedly calls a ”New World Order” for enabling global governance. For those that take the time to examine who is behind the ”NGOs, universities, think tanks, churches, civic groups, political activists, Facebook groups” Slaughter refers to, they will find corporations like Exxon, Dyncorp, Goldman Sachs, Lockheed Martin, Boeing, Raytheon, Rothschild, Halliburton, Bechtel, BP, and many others.

Could anyone seriously accept corporations that are responsible for the worst chapters in modern human history as the architects of a system of global governance and ultimately our future?

om skuldtakshysterin i USA

-

Annonser
Publicerat i Libyen. 8 Comments »

8 svar to “slutet för NATO”

 1. Kerstin Says:

  StAn skriver:
  Vet inte riktigt vad jag ska tro om händelsen i Norge, men förstahandsgissningen är att the usual suspects ligger bakom, säkerhetstjänster från USA/Storbritannien/Israel.

  Snälla StAn, fall inte för de värsta av alla konspirationsteorier. Galningen i Norge agerade med stor sannolikhet alldeles ensam. Det finns ingenting annat att tro här, om man tänker efter.

  Att det nog ligger mer bakom attacken på Libyen än man talar om för oss är en sak, och mycket troligt, men bara för att CIA m.fl säkerhetstjänster agerar fult bakom kulisserna titt som oftast så kan man inte utgå ifrån att de alltid finns med i kulisserna var gång det händer något ruskigt. De har helt enkelt inte haft något att vinna på Breiviks massmördande och enskilda galningar kommer det alltid att finnas.

 2. Troligt scenario Says:

  håller med dig Stan

  on 9/11 call 911
  Inte att undra varför israels agenter skrattade ihjäl sig då de bevittnade twin towers falla som ett korthus.

  • Kerstin Says:

   Nu kan de ju ha mått bra av 9/11 även om de inte hade ett dugg med attentatet att göra. Men just i fallet 9/11 vet jag inte själv vad jag ska tro.

 3. Björn Blomberg Says:

  Håller med Kerstin i frågan om Breivik. Fast enskild är han ju framför allt om man ser till metoderna, ideologin har han förstås gemensam med rätt många. Islamofobin delar han ju med till exempel konstnären Lars Wilks. Och främlingsfientligheten påminner om de strömningar i Sverige som med all sannolikhet bidrog till att skapa en mylla där det kunde uppstå en sådan individ som lasermannen.

  Ser man till Libyen är det ju särskilt tragiskt att NATO och västs ledare ställt sig på al Qaidas och salafisternas sida samtidigt som man begår handlingar som mordet på 11 progressiva imaner som var på väg till Benghazi i ett fredsuppdrag. Det här var imaner som accepterat Gaddafis modernisering av samhälle och religiösa uppfattningar och som t ex alltid frågade en kvinna som skulle gifta sig om hon verkligen gjorde det av egen vilja och om det finns någon i hennes familj som försöker tvinga henne. De här prästerna hade gjort upp med gamla unkna traditioner men de reaktionära wahhabisterna är de som får stöd av NATO och Sverige, nu senast genom massakern på över 120 medlemmar av warfalla-stammen i Benghazi utförd av TNC, Qatar, Strobritannien, Frankrike och USA. Qatar har helt klart varit mest aktiva i mördandet, det är ju en wahhabistisk diktatur ledd av en emir som i en intervju med RT öppet erkänner att han pumpar in vapen till sina meningsfränder i Libyen.

  Vad NATO/Sverige gör är alltså att man öppet stärker extrema och hänsynslösa krafter inom den islamska världen, krafter som egentligen har mycket svagt folkligt stöd, och att man på så sätt ger sådana som Breivik vatten på sin kvarn. Det är illa nog, vi behöver inte överdriva västimperialisternas ondska med uppgifter som är av typen ”skulle kunna vara sant” eller ”vore precis sånt som de gjort tidigare”./Björn Blomberg

 4. Stan Says:

  Allt mainstreammediernas säger och skriver behöver inte vara lögn, men vi har att göra med professionella lögnare och manipulatörer. Att en attack av det här obegripligt grymma slaget inträffar just nu är suspekt, finans-ayatollornas finansiella system (som vi fått lära oss att vi måste upprätthålla förtroendet för) är fallfärdigt och hålls uppe på konstgjord väg. Norge skulle just dra sig ur bombandet av Libyen, och man ville erkänna en palestinsk stat (så var det väl?).
  Vi får se vad som följer på attacken i Norge, om man kommer med inskränkningar på internet, misstänklig-görande av de som har någon annan politisk mening än det röd-blåa regeringspartiet i vår enpartidiktatur osv.

 5. Kerstin Says:

  Men Stan! Vad skulle banksterna och/eller Israel ha att vinna på att galningen i Norge agerar så att det ökar stödet för socialdemokraterna? Ingenting. Tvärtom torde de ogilla detta parti.

  De här ”grabbarna”, som man tror är inblandade på något sätt, vet precis hur folk tenderar att reagera i sådana här fall och om de inte ville stötta S i Norge, så nej, då skulle de inte ha stöttat Breiviks planer på det här attentatet, som han dessutom förberedde sig noga inför och under lång tid.

  Någon har också föreslagit att mäktigare krafter finansierade honom. Löjligt. Det där han gjorde krävde inga jättesummor så dem kunde han hosta upp själv. Hade han haft mäktiga krafter som stöttade och finansierade honom så inte f:n hade han kommit till Utöja med färjan inte, kånkande på väskor med hela batterier av vapen. Då hade han kommit i en snabb båt istället. Dessutom hade han haft betydligt mer avancerad sprängutrustning än sprängmedel tillverkat av gödsel. Så glöm det där.

  Ska man inte förlora människors förtroende måste man gallra bland konspirationsteorierna och slopa dem som är rent dumma, och det är den här. Han agerade ensam. Att han sedan säkert har känt moraliskt stöd från en massa andra människor, via nät och träffar, det är en helt annan sak.

  • Stan Says:

   Vi får se vad som kommer fram om den här händelsen efter hand. Det där att han skötte det hela ensam osv, är väl det som presenteras i medierna och behöver inte vara sant.
   ”ska man inte förlora människors förtroende”, dvs inte avvika för mycket från den allmänt accepterade bilden av verkligheten, dvs den bild som lögnmedierna matar oss med.
   Mordet på John Kennedy, på Olof Palme, Anna Lindh, några exempel där den offentliga versionen knappast stämmer. Att Lindh skulle attackeras av en ensam galning några dagar innan omröstningen om att Sverige skulle gå med i euron, där nej-sidan hade en stabil ledning i undersökningarna och hon var en de ledande på ja-sidan, verkar lite väl märkligt. Min reaktion vid händelsen var, ”vilken idiot! om han nu är politisk motståndare till Lindh, det här är väl det enda som skulle kunna vända opinionen mot svenskt euro-deltagande”
   Det var kanske andra som tänkte likadant.

 6. Kerstin Says:

  Stan:
  Det finns faktiskt något som kallas ”slumpen” också. Den är ofta ”inblandad” när det händer saker. Men jag kan ju inte bestämma vad du ska tro.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s