kampen för frihet

En kommentar till en video på youtube uttrycker bra hur dramatiskt läget är i världen, som i Libyen och i Grekland:

”Gadaffi and Libya are on the frontline in the battle with the New World Order. They are fighting for all our freedoms, sovereignity, nationalism, patriotism and the ability to create our own national destinies without being bombed into submission by the transnational banksters and oligarchs. We must all stand by Libya.”

För det är ju som Diana Johnstone säger i videon nedan, ett livsfarligt prejudikat om västs finans-ayatollor skulle lyckas med sin responsibility to protect-taktik i Libyen, och man sen skulle dra vidare till nästa land som inte är lika duktiga på att lyda de direktiv som ges som t.ex. regimen i vårt land. Man ser till att skapa eller stödja grupper som startar oroligheter i de länder man inte tycker att man har riktig pli på, och när myndigheterna svarar vrider de kontrollerade medierna till skeendena eller kommer med rena lögner och påhitt. Sen kan ju de moraliskt enastående västledarna inte längre låta bli att ingripa, utan har en skyldighet att skydda civilbefolkningen!

kommentar på facebook: ”youve gotta love the english language! freedom fighters fight freedom! and International Criminal Courts are courts run by criminals”

NATO Is An Outlaw, The ICC Is Its Accomplice

Mahdi Darius Nazemroaya – Journalism as a Weapon of War in Libya

När det gäller Grekland så ger nog mr Pollock en ganska bra bild av bakgrunden till den nuvarande situationen. Är dock lite osäker på hans lösningsförslag. Den måste väl vara att återupprätta självstyre och suveränitet och att sköta landet i folkets intresse, genom att ge ut egna suveräna pengar skapade av staten och på så sätt se till att nödvändig verksamhet kan hållas vid liv.

Max Keiser speaks to lawyers in Athens: Greece Is Now Under Financial Occupation!

Greek Parliament Passes Law To Sell State Assets

Greek sovereignty to be massively limited: Juncker

-

Annonser
Publicerat i Libyen. Leave a Comment »

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s