avslöjande om mörkrets makter

Det är nästan så att man undrar om den är verklig och inte uppdiktad den här intervjun, så mycket ondska som avslöjas rätt av. Men det ska vara en anonym schweizisk fd banktjänsteman som vill varna världen för vad som är på gång. Och det vore väl konstigt om det inte finns många med insider-kuskaper som vill göra det om tillfälle ges.

Interview with Swiss banker reveals Bilderberg 2011 plans for internet censorship are coming

Q: Since Ackermann is in the steering committee of Bilderberg, do you think he is a big decision maker there?
A: Yes. But there are many others, like Lagarde, who will probably be the next IMF head, also a member of Bilderberg, then Sarkozy and Obama. They have a new plan to censor the internet, because the internet is still free. They want to control it and use terrorism or what ever as a reason. They could even plan something horrible so that they have an excuse.

Q: So that is your fear?
A: Its not only a fear, I am certain of it. As I said, they gave orders to kill, so they are capable of terrible things. If they have the feeling they are losing control, like the uprising now in Greece and Spain and maybe Italy will be next, then they can do another Gladio. I was close to the Gladio network. As you know they instigated terrorism paid by American money to control the political system in Italy and other European countries. Regarding the murder of Aldo Moro, the payment was done thru the same system as I told you about.

videoklipp – RT’s Bill Dod talks to Tony Gosling, an investigative journalist from Bristol, UK, about what might be the main agenda behind all the security and closed doors at this year’s meeting of the Bilderberg Group in Switzerland.

Se här vad Carl av-lätt-insedda-skäl Bildt har att säga om mullornas möte.

.. vad gäller Afghanistan och Libyen tillhörde jag dem som hade till uppgift att försöka leda in diskussionen i konstruktiva banor. En viss militär optimism kontrasterade i bägge fallen med en viss politisk skepsis om våra möjligheter att uppnå det vi strävar efter.

Det bortsett från att vi måste definiera lite närmare vad vi faktiskt strävar efter och hur den möjliga vägen dit kan se ut.

Vilka är det Bildt talar om när han så ofta talar om ”vi”, för inte jobbar han i svenska folkets intresse i alla fall!

-

Annonser

3 svar to “avslöjande om mörkrets makter”

 1. Kerstin Says:

  Att Väst, USA och EU skulle komma att tysta nätet på ett eller annat sätt – förr eller senare, det har jag tagit för helt givet. Jag är snarare förvånad att makthavarna inte redan tagit betydligt fler steg i den riktningen. Men börjat så smått har de ju redan gjort.
  Så välkommen ”Du sköna nya värld”.

 2. HCA Says:

  Läs vad Erna Sohlberg säger om sin medverkan på mötet:
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10095288

  Ett av de ”teman” de diskuterade enligt Erna:
  ”Bindingen mellom sosiale medier og sikkerhetsspørsmål med utgangspunkt i situasjonen man nå har i Midtøsten og andre konfliktområder.”

  Lite som Kerstin säger, jag är förvånad över att de låtit nätet ”hållas” så länge.
  Men, hittills så har de sett det som en suverän kartläggningsapparat, där de fått reda på vilka som är deras fiender väldigt enkelt.
  Vi kanske har nått den kritiska punkten? Den är, enligt mig, då antalet vakna själar når ett maximum enligt dem. När massmedia börjar tappa greppet och propagandan får färre troende, och istället så har det som kallas ”alternativa källor” fått ett för starkt fäste.
  Vilka gränser e.d. de går efter har jag ingen aning om, men den finns säkerligen.
  När den nu nåtts, så är det en smal sak för dem att censurera nätet….

  Det kan vara denna censurering som massmedia gör sitt yttersta för att undvika. Blir t.ex. Aftonbladet satt som en icke godkänd sate, ja då är det bara att packa ihop å gå hem. Men om de istället gör som husse säger, så kommer de vara en av de godkända sidorna som därmed får ännu mer utrymme och ännu mer pengar i intäkter..
  I sin strävan efter större vinster så gör de flesta företagen de mest makabra besluten, vilket historien många ggr visat. Vissa drar sig inte ens för att låta folkmord ske, bara de gör vinster (Lundin Oil t.ex.) eller har säkerhet under all kritik (Neuresedyne-skandalen) osv osv osv.

  Stryper de det fria nätet så kommer det bli ett jävla liv, men det kommer som allt annat att gå över. folket kommer trippa in i de mönster som man vill de ska trippa i, och så småningom är det accepterat.
  Även detta sker hela tiden. Alla accepterar fartkameror eller att bli filmade i köpcentrat.. Alla accepterar FRA-lagen.. Alla accepterar IPRED.. Alla accepterar grundlagsändringarna.. Alla accepterar all skit de utsätts för, och kommer så även göra framöver.
  Med alla menar jag de inom den fogliga flocken, inte vi som står utanför den.

  Där är vi åter tillbaka till vid detta med gränserna de har. Flocken får inte bli för liten, och vi utanför får inte bli för många.
  När vi når den kritiska massan, ja då stänger de dörrarna och stänger den fogliga massan inne och vi sprids på utsidan utan de möjligheter vi haft tidigare för att meddela oss. Effekten blir då att vi kan egentligen bara minska, och den fogliga massan stagnerar och ökar.
  Nu kan vi bara öka, och de fogliga minska.
  Det är en dålig utveckling om man vill ha total kontroll och fullständigt bestämmande över oss alla…..

  • Stan Says:

   ”Vi diskuterte global økonomi, sosiale medier og befolkningsvekst” Jo måntro att ”dom”, som ser sig som ägare av världen, är brydda hur dom ska kunna ta död på tillräckligt många. Och är oroliga för den fria informationsspridningen på internet, och är oroliga för sitt bedrägerisystem. Tänk att man kan bli så degenererad att man inte kan nöja sig med att ha pengar så att man kan bada i dom.
   Men det finns en gräns för vad folk är beredda att ta emot, i alla fall på Island och nu också i Grekland, och Spanien, och ….
   Här skulle vi ju ha satt ner foten ordentligt i mitten av 90-talet, men folk var väl invaggade i en tro på att staten och överheten jobbade i folkets intresse efter att de (i viss utsträckning) faktiskt gjort det i några decennier.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s