Strauss-Kahn och Khadaffi

Inte tror jag att IMF-chefen hade häktats och inte tror jag att knähundsmedia gått ut stort med de sexövergrepp på en städerska på ett hotell han anklagas för, om det inte varit för att hans bossar varit missnöjd med honom av någon anledning. Det är nog ett tydligt exempel på hur gangstrarna som styr från bakom draperiet vill visa även de högsta av de synliga hönsen vem det är som bestämmer.
Scott Creighton spekulerar i om det kan handla om Grekland, att IMF-chefen kanske visade tecken på mänsklighet och ville gå med på en gräns för vad för nationella tillgångar grekerna skulle tvingas rea ut. IMF Head Busted Prior to Meeting on IMF Ravaged GreeceStrauss-Kahn Arrest Looks More and More Like a Set-up

Mike Whitney – IMF chief Strauss-Kahn caught in ”Honey Trap”

Vi lever i en galen värld som drivs av mestadels lögner. Nu vill man ställa Khadaffi inför rätta! Väst har vägrat lyssna på libyska förslag om en oberoende undersökning för att komma fram till om regimen använt otillbörligt våld mot demonstranter. Ryska satellitövervakare menade ju att de inte sett några flygattacker mot civilbefolkningen som de blodtörstiga västmakterna använt som förevändning för att få ge sig på landet. De som i stället borde ställas inför rätta är de västledare som på order från högre ort gjort sig skyldiga till det värsta brottet av alla, att angripa ett annat land som inte är ett hot mot internationell fred och säkerhet.

Will Gaddafi end up in Hague? Corbett on arrest warrant request

Stefan Lindgren – På 47:e dagen

Från brittiskt håll sägs idag att bombningarna av Libyen måste utökas om målet att störta Gadaffi ska uppnås. Men det finns inget historiskt exempel på att en ledare har kunnat bombas bort från marken. Nato:s bombningar stärker antagligen familjen Gadaffis roll, även om ”revolutionens ledare” till sist skulle omkomma under bomberna.

Det är uppenbart att målet är ett annat. Att ta över Libyen och dess sagolika rikedomar eller om detta inte går lägga landet i ruiner så att det under inga förhållanden kan spela en ledarroll i Afrika.

Libya TV 15 maj – NATO bombs Libya Infrastructure

Kanske är det här några av Khadaffis brott.

206907 10150174289576641 728446640 7124822 3927704 n

 

-

Annonser
Publicerat i Libyen. Leave a Comment »

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s