Libyen och bin Laden

Det här är nog en av de mera troliga anledningarna till att ondskans axelmakter brutalt attackerar Libyen, att Libyen ville ha betalt i annat än dollar för sin olja. Från Russia Today där det som sägs finns utskrivet.

Kan mainstreamversionen om dödandet av bin Laden verkligen hålla? För det första att man påstår att man skjutit honom och illa kvickt kastat honom i havet gör ju att man blir misstänksam direkt. Sen har man ändrat sin version om insatsen flera gånger, först hade bin Laden gjort väpnat motstånd och använt någon av sina fruar som sköld. Vilket senare ändrades, han hade inte varit beväpnad. Det påstods att Obamas stab följt insatsen via en TV-skärm, vilket senare ändrades.
Det skrämmande nu är ju att det körs hårt i maktens megafon-medierna om väntade hämndaktioner från de sk Al Qaeda. Det finns nog all anledning att vänta sig en ny false flag-händelse, nu står man ju utan den fiende man påstått sig jaga de senaste nästan 10 åren.

Vet inte om det var den här bilden man hade tankar på att använda som bevis för att man skjutit bin Laden, men beslöt att inte visa. Och visst ser det otäckt ut.

020511top

Men det gör även den här.

obama1

Och här är ju det slutliga beviset på att man verkligen fick tag på bin Laden och begravde honom till havs!

binladen1

 

-

Annonser

2 svar to “Libyen och bin Laden”

 1. Kerstin Says:

  Och dagens version av händelseförloppet, i AB, är ytterligare en annan: Man sköt ett par personer på nedervåningen först, men sen hittade man bin Ladin på tredje våningen, där han backade in i sovrummet och alltså därmed gjorde motstånd varför man sköt honom. Här finns ingen skyddande fru med alls. Dessutom var det mörkt (men de där sjösälarna har förstås mörkerglasögon) men man var inte säker på att man sköt bin Ladin så man var tvungen att lägga sig ner bredvid honom för att kolla den saken. Och sedan skulle hans längd mätas men då hade man inte måttstock med sig utan fick uppskatta den utifrån en säl som lade sig bredvid honom och vars kroppslängd man kände till. Det nämns dock ingenting om om sälarna hade med sig instrument för att ta DNA-prov.
  Milda makter!!!

  • Stan Says:

   Det är nästan så att man tror att historien är konstruerad på ett sånt sätt att man inte ska tro på den. Fast jag vet inte vad syftet med det skulle vara.
   Men föreställningen ser i alla fall ut att användas som förevändning för att dra åt tumskruvarna på Pakistan. Pakistanierna verkade definitivt ha fått nog av USA’s och CIA’s härjningar i landet, som alla drönarattacker, CIA-agenten Raymond Davis som sköt ihjäl 2 pakistanier, och man har vänt sig mot Kina för ett ökat samarbete och enligt Webster Tarpley har man även haft kontakter med Saudiarabien om samarbete, de styrande där anar kanske att de också sitter löst. Pakistanierna har sagt åt USA att sluta med drönarattackerna där många civila dödas och att ta hem en massa hemliga CIA-agenter som dräller i landet och ställer till med oreda. I stället svarar USA med att gå till attack med den här historien. De är för djävliga!


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s