bin Laden 3

Vilken tur att vi fortfarande har möjlighet att ta del av fri, kritiskt tänkande och ifrågasättande media från utlandet! Jämför det här med Ekots lydiga upprepande av det budskap västs ayatollor har klargjort att ska gälla!

del 2

thedailybell.com

Scott Creighton – The bin Laden Story Just Keeps Changing and Skeptics of this Bullshit Story are Now Called “Extremists”

Russia Today Kill Bin: ‘Taking out Osama will justify new US assassinations’Ground attack looms in Libya – next step on NATO war list?
NATO commits WAR CRIMES by bombing CIVILIAN AREAS and KILLING CHILDREN

Mahdi Darius Nazemroaya – The Media War on Libya: Justifying War through Lies and Fabrications

Nog måste alla dessa dramatiska händelser ses som tecken på desperation hos mörkrets makter, särskilt det här med bin Laden. Helt plötsligt påstår man att man dödat honom och slängt honom i havet! Och det ska vi bara tro på! Han var inte ens efterlyst av FBI för inblandning i 9/11-händelserna, man hade inga bevis. Klart att man inte kan ta honom levande då, om det nu verkligen var bin Laden man dödade, många har ju menat att han varit död länge. Och som folkrättsexperter säger så är det ju helt oacceptabelt att bara döda någon man anser behöver dödas så där – ”Ett klart brott mot folkrätten” -. Och detta bara någon dag efter att man mördat Khadaffis son och 3 barnbarn i Libyen. Hur ska världssamfundet kunna få stopp den galna mord och krigsmaskinen som löper amok!?

Ännu ett tecken på att finans-ayatollorna inser att deras bedrägeri-ekonomisystem är färdigt för kollaps när som helst, nu går man med hjälp av Bengt Terner till full attack även mot Nordkorea. Amnesty International påstår att – Fångar i Nordkorea tvingas äta råttor – Vad tror Ekot att man har för trovärdighet!? Man har väl aldrig sagt något annat än negativt om detta land som är ett av de länder som inte fogat sig efter västs finansoligarker.

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s