Uranium bombs in Libya? US, UK ‘habit of deploying radioactive arms’

Vad skulle vara ett brott mot mänskligheten om inte att använda vapen med utarmat uran! Kvinnorna i Fallujah i Irak , där dessa vapen använts, uppmanas att inte skaffa barn då en stor andel av de barn som föds där är allvarligt missbildade! Och Sverige deltar nu på samma sida i ett krig som länder som använder sådana vapen!?

Videoklippet kan ses i originalversion på – den här – sidan.

What a Strange Way to Protect Civilians: Depleted Uranium and Libya

-

Annonser
Publicerat i Libyen. 2 Comments »

2 svar to “Uranium bombs in Libya? US, UK ‘habit of deploying radioactive arms’”

 1. HCA Says:

  Sssccchh…somna nu om alla…sååå ja, sussan lull.. Snart börjar Gladiatorerna, DÄR har vi något att se fram mot! Å glöm inte att läsa ALLT om det kungliga bröllopet i England.. Gubevars så vackert, å vilken klänning..

  Med aningens mer allvar så kan vi härmed titulera Sverige som ett land som medverkar till folkmord. Igen.
  Bara för att vi själva inte fäller atombomber eller har dödsläger så tar inte det udden av att vårt land har stor skuld i att det får ske.
  Samma som under WW2. Neutrala my a**!
  Vore jag norrman så skulle jag vara förbannad fortfarande på det flata Sverige. Inte bara för att vi lät en miljon tyska soldater åka på våra järnvägar och vägar för att komma åt Norge lättare, utan även för att vi skodde oss något enormt på kriget med att sälja järnmalm i mängder..

  Nu står vi där igen och med fascinerande, smått fuktiga ögon av beundran och vördnad inför vad det Store Starka Landet i väst vill att vi ska göra.
  Här handlar det inte om att fråga hur högt man ska hoppa när de säger hoppa, utan även hur många gånger och om vi inte dessutom kan få ta ännu mer nu när vi ändå blir fullständigt r**k******e..

  Suck. Som vanligt sitter media med viktigare saker att göra, som bröllop eller annat skräp. Folket fördummas och blir för varje dag mer och mer apatiska. Tack vare medias anti-jobb..
  Politikerna ”vet” folk att de är lögnaktiga svin i 99 fall av 97, men de tror på media fortfarande. Media som faktiskt är ännu värre än politikerna i sitt dubbelspel.
  Detta för att jag inte kan få kläm på deras agenda riktigt. Allt pekar på att de är samstyrda, javisst.. Men det är en monstruöst stor sak att styra, även om man har handplockade extremnarcissister på de viktiga posterna.
  Hur de lyckas är fascinerande faktiskt, till och med imponerande. Tentaklerna måste vara extremt klibbiga och att kämpa mot dem måste innebära fruktansvärda straff och plågor.

  Sök efter ”utarmat uran” på valfri större mediasajt. Få svar, och då är det nästan aldrig i en kritiskt journalistisk sida. Samma med ”bilderberg”. Eller om man ska försöka få tag i sanningen om pengar, banker, Federal Reserve..
  Sanningen finns helt enkelt inte att beskåda inom media inom en stor mängd områden, händelser och personer.
  Tror att om man kartlade allt de ljuger, mörkar och undviker så kan man nog till slut skönja ett mönster och en gemensam nämnare.
  Men det är en stor karta att rita i..

  • Stan Says:

   Norge och Danmark är också mycket delaktiga i de barbariska angreppen.
   Jag brukar mest kolla SR Ekot, de förväntas vara oberoende och avlönas med skattemedel, och störs något oerhört av deras oförblommerade propaganda. De sitter i sitt torn och är oåtkomliga och förgiftar folkets sinnen med lögner och vinklingar enligt finansayatollornas synsätt, kommentarer tillåts sällan och då oftast till inlägg om något mindre viktigt.
   Att anmäla till någon sorts radionämnd är ju säkerligen dödfött. Vi borde starta en folkets mediadomstol! Nog förtjänar Cecilia Uddén och kompani att rullas i tjära och fjädrar!


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s