inga bevis på flygattacker

En grupp från British Civilians For Peace in Libya har varit i Libyen och sökt efter bevis för anklagelserna om att regimen använt övervåld mot demonstranter. Khadaffi har efterfrågat en oberoende utredning, dessutom har en grupp från den civiliserade delen av världen, några afrikanska länder, erbjudit sig att medla för att få ett slut på striderna. Khadaffi ställde sig positiv till deras bud men den väststödda rebellgruppen avslog sådana försök.
‘No sign Gaddafi bombed Tripoli – NATO wages war on false claims’
Sukant Chandan, who has just returned from a monitoring mission in Libya, believes there’s no justification for NATO’s actions.

-

Annonser
Publicerat i Libyen. 7 Comments »

7 svar to “inga bevis på flygattacker”

 1. Lincoln Says:

  Börjar mer och mer likna ”kuvös”-barnen som USA hittade på som förevändning för att attackera Irak-kriget 1:

  I Irak-kriget2 marknadsförde de ju lögnerna om att Iak hade kärnvapen, hade med Al Qaida (CIA:S toalett – då al qaida betyder toa på arabiskt slang – men det blir inte samma effekt på de man ska skrämma om man kallar dem toalett-terrorister) etc.

  Att folk fortfarande kollar på västs TV och media och tror att något är sant är fan otroligt.

  • Stan Says:

   Vad bra att du hade en video på det.
   Det är möjligt att det är ungefär likadant med Khadaffis påstådda flygattacker mot demonstranter nu. Ryssar som hade koll på vad som hände via satellit sade sig inte ha sett några flygattacker, och när USA’s försvars(krigs)-minister och en hög militär fick frågan på en presskonferens om de hade några bevis för att flygattacker hade ägt rum sa de att det hade de inte.
   Men medierna går ut stenhårt med stora rubriker som att de är ett faktum och sen kanske längre ner i texten står det; enligt obekräftade uppgifter. Men nu är skadan redan skedd, alltför många tror på vad de hör och läser utan att ifrågasätta. Sen kanske medierna kommer med en liten notis om ett par år om att de där flygattackerna möjligtvis inte ägt rum, då är det ju så dags. Det är kriminellt det medierna sysslar med.

 2. HCA Says:

  Det är just denna totala avsaknad av kritik mot media, politiker, ”Big Business” osv som jag är smått fascinerad av..
  Hur har människan blivit den lealösa, viljefattiga och lättledda varelse den är idag?
  Är det en sak, eller en kombination?

  X politiker kan stå och ljuga oss rakt i ansiktet och folk vet om att h*n ljuger, antingen där direkt eller efteråt. ÄNDÅ tror samma personer på denne politiker nästa gång käften glappar!
  Hur är det möjligt??
  Ta det i privatlivet. Om din partner ljugit om något större, har man då fortfarande samma förtroende för denne därefter? Om partnern dessutom ljuger många ggr, som dagens politiker de facto gör, avslutar man inte oftast då det förhållandet?
  Men inte för media, politiker osv.. Där ska vi istället få ÖKAT förtroende med tiden, där fler lögner alltså ska ge dem MER förtroende..
  Magiskt fascinerande hur de gör faktiskt..

  Jag tror att det handlar om att de har förändrat oss från grunden, med indoktrinering.
  Från dagis och framåt i livet så är den röda tråden att vi ska lyssna på ledarna, rätta in oss i ledet och tycka/tro/göra som alla andra. Då är vi bra människor..
  De som inte gör som ledarna säger, blir straffade i någon form. Det kan vara allt från att få skäll framför kompisarna till kvarsittning, föräldrarna ska involveras (som redan är väl indoktrinerade själva oftast) eller i värsta fall få någon jävla bokstavskombination tryckt i pannan.

  Lägger man till detta att det vi får i oss via kosten är också nedbrytande av kropp och knopp (fluor, aspartam, e-ämnen osv osv) samt allehanda vaccinationer och kanske även skit från himlen (chemtrails), så har de fått en befolkning som inte gör motstånd…

  Ett stort ämne, men viktigt att rota i för att råda bot på ”sjukdomen” och inte jaga lösningar på symptomen..

  • Stan Says:

   Det här med Libyen är skrämmande, t.om. v och mp ställde upp på att Sverige skulle ”hjälpa till”, och Göran Greider och Maria-Pia Boëthius hade också förståelse för att väst attackerade. Samtidigt tyckte jag att ganska många kommentarer till en Libyen-artikel i AB hade genomskådat mediabilden. Men som helhet inser alltför få hur livsfarliga mainstreammedierna är. Medierna är helt i fiendens händer.

 3. HCA Says:

  Visst är det flera som är kritiska/vakna, och det är hur bra som helst att man skriver och kommenterar. Inte för att jag vill ge mig en klapp på egen axel :).. Men, är det bara några få som blir såpass nyfikna så de börjar rota själva och kvicknar till så är det lysande.
  Det som är illa är att det öht ska behövas vara så här, med dold fakta och en massa lögner.
  Media är de största syndarna, och pysslar faktiskt med högförräderi mot mänskligheten.. Hur många har dött pga media? Svårt att säga, men många miljoner är det.
  Istället för att visa sanningar och skapa motstånd så göder de lögnen och ligger platta.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s