krigsförbrytare

Används bomber med utarmat uran i det krig Sverige deltar i? Ännu en sak som man knappt kan ta till sig, att sådan grymhet är möjlig.

US using Depleted Uranium in ‘Humanitarian Intervention’ Iraq War Crimes: Birth Defects and Miscarriages in Fallujah America’s Legacy of Mutagenic War
uraniumconference.org – globalresearch.ca – Depleted uranium

-

Publicerat i Libyen. 2 Comments »

2 svar to “krigsförbrytare”

 1. HCA Says:

  Det är mer praxis än undantag att använda UA idag.. Började i Serbien, Kosovo och Kroatien (kriget i Jugoslavien) och har fortsatt i Afghanistan och Irak.
  Självfallet är det närmast ofarligt om man frågar de som gödslar med skiten… Sen att soldater som handskas med denna ammunition blir sjuka, det är ”tillfälligheter” och samma med att det blir massvis med missfall och missbildade barn som föds i områden som man använt det i.

  Man har ju kommit på en löjligt smart affärsidé här:
  Ta använt kärnbränsle, och istället för att bekosta förvaring i en massa hundratals år, så gör vi ammunition av det å säljer svindyrt till militären! Simsalabim så får vi intäkter istället för kostnader..

  Alla länders presidenter, statsministrar å annat löst folk står å håller käften som vanligt, och låter detta vansinne pågå och öka i omfattning.
  Istället så tittar de i kameran med bister min och uttrycker sin oro för en knappt spårbar gas, koldioxiden, och hur allvarligt det är med den och att det enda sättet att stävja en ökning är att vi betalar mer pengar till staten..

  Åh, jag är så jäkla less på alla falska, giriga, förrädare till narcissistledare vi har överallt. Kräkreflexerna gör sig påminda varje gång jag ser Reinfeldt, Bildt, Olofsson, Obama, Clinton eller annan valfri hemsk individ..

  Hur har vi kunnat tillåta världen att bli så hemsk för det största flertalet?

  • Stan Says:

   Det är som att de som ligger bakom såna här groteskheter kan komma undan med det för att det är för infernaliskt för att de flesta ska tro på det. Förutom att den slags media de flesta frivilligt utsätter sig för knappt nämner det husse gett order om att hålla tyst om, som det här med DU.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s