Fulford och Cartalucci

Det är sannerligen svårt att ta honom på riktigt allvar, Benjamin Fulford. Men det är ju självklart så här det måste vara, att det gangsterband som lever rövare över hela världen (och som nu senast missbrukat FN ännu en gång till att ge klartecken för att ge sig på ännu ett land, Libyen) måste ställas inför en sannings och försoningskommision och lova att genast lägga ner all fientlighet mot mänskligheten. Om de ställer upp på det så blir de förlåtna. Och detta är ett engångserbjudande….

För den mörka bild Tony Cartalucci ger av vart vi är på väg kan bara inte få infrias – World War III: One Nation at a Time

The globalists are infiltrating, corrupting, and turning the entire planet, one nation at a time in a combined scientific-geopolitical dictatorship that will be effectively impossible to reverse once it is completed.

-

Annonser

2 svar to “Fulford och Cartalucci”

  1. Sverker Says:

    Ja det är nått lurt med honom, fast svårt att sätta fingret på vad det är exakt.
    Han har ju sagt för flera år sen att det finns nån mystisk jättegrupp med asiatiska ”ninjas” som kommer att slakta världens samlade bankelit/förbrytare. När han sa det då för flera år sen, så skulle det hända e nån vecka.
    Han har bevisligen såna kontakter att han kan komma t.ex gamlingen Rockefeller nära, när han vill. Är ju misstänkt nära ett sorts dubbelspel.
    En förklaring kan vara att han fått uppdraget att passivisera folk med att nån annan(1 mljon ninjas) kommer att lösa världens problem=folk kan sitta kvar framför TV(Talmud-Visionen)n och dricka öl o äta pizza.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s