Ekots krigspropaganda

Eftersom Sveriges Radio Ekot sällan vågar tillåta kommentarer på sin huvud-websida, så skrev jag den här kommentaren på Ekots facebooksida. Men den var tydligen för mycket för dom, den togs bort.

Här är en ganska bra beskrivning av de som Ekot agerar megafon och propagandaorgan åt, förklädda till oberoende nyhetsförmedlare i allmänhetens tjänst!

The Anglo-American multi-trillion dollar global military machine has been defended ad nauseum as essential to protecting free humanity and its progress into a promising future. In reality, it is a criminal facilitator obsessed with pilfering the world’s resources, consolidating power in the hands of feckless feeble minded, short-sighted degenerate financiers, and fostering an unprecedented level of interdependence and vulnerability in every nation brought within their sphere of influence.”

från http://landdestroyer.blogspot.com

Det man undrar är ju hur medarbetarna rättfärdigar inför sig själva vad de sysslar med! Eller är man så grundligt hjärntvättade (och därmed tänkbar för sitt jobb) att man inte ifrågasätter sitt propaganda-tjänstgörande i västs finans-ayatollors tjänst?

Det är oerhört beklämmande denna kompakta ensidiga propaganda i Sveriges public servicemedia. Att man ska behöva vända sig till Ryssland för att få en mångsidigare belysning av skeendena!

Varför talas det inte om att införa en flygförbudszon över Pakistan, där civila dödas regelbundet av dessa drönare, som sällan nämns av Ekot! Eller över Afghanistan, för det var väl inte Ghaddafis helikopter som sköt ihjäl 9 barn där i början av mars. Och när det kom till kritan handlade det inte så mycket om flygförbud utan om att kriga mot Libyens regeringsstyrkor på flera sätt. Och varför talas det inte om att gå in med militär på de protesterandes sida i Bahrain, som är obeväpnade till skillnad mot de i Libyen som förses med vapen utifrån. Där skickas istället trupper in från Saudiarabien, säkert med stöd av USA då, för att hjälpa regimen! Vilket sanslöst frånstötande hyckleri!

Stop the US War Against Libya and BahrainMiddle East & Africa News and DisinfoWar with Libya, Globalist crimes against humanity expanded over Libya. – video från RT Russian NATO Envoy Exposes Western Imperialist Lies About LibyaKing Hypocrite Obama: There Will be Blood in Libya

Stefan Lindgren – 100 miljoner i statlig krigspropaganda

I går hade Försvarsmakten en värvningsannons över en hel sida i en rad dagstidningar. Rubriken var ”Vad heter Afghanistans president?”

Det ingår i en 100-miljonersatsning på att vinna ungdomen från 15 år och uppåt för Sveriges nygamla krigarroll.

-

Annonser
Publicerat i Libyen. 4 Comments »

4 svar to “Ekots krigspropaganda”

 1. Sverker Says:

  Två journalister tangerade det kompletta hyckleriet i SR igår, men de kom bägge på att de faktiskt berättat att kejsaren var naken, och blev nervösa när de försökte att så snabbt som möjligt babbla bort det dom just sagt.
  Rent psykologiskt är jag nyfiken på hur detta gick till. Dom gled omedvetet och logiskt in på att det hela är hyckleri i kvadrat(vilket det är), men kom på sig att säga det förbjudna. Förbjudet av vem?
  Eller ligger det i det undermedvetna att detta var nog inte politiskt korrekt? Vem anger vad som är politiskt korrekt? Ja, DET vet vi ju, men det går ju inte att skriva om, för det är ju inte politiskt korrekt 🙂

 2. Helena Palena Says:

  Det är förskräckligt alltihop. Att lyssna på medias röster – Usch så förljuget det är. Under tiden kommer jorden att få fler och fler människor som lider. Det kommer att gå åt helvetet. Har redan gjort. Japan. Jag tror på Fulford. Om han är en bluff skulle han inte orka hålla på. Bush och gänget håller på att bli desperata. Fler och fler får insyn i vad dom sysslar med.

  I en nyligen gjord intervju redogör Benjamin Fulford vad hans källor förklarar har skett i Japan de senaste dagarna: från bunkrar i bl a Nevada har den forna presidentklanen Bush avfyrat vad som verkar vara skalärvapen mot kärnkraftsverken på Japans östkust. Motivet bakom angreppet verkar bland annat vara insikten att Illuminatis kontrollsystem är på väg att kollapsa och förhoppningen att skapandet av humanitära katastrofer av bibliska proportioner kommer att dölja eller försena detta.

 3. Helena Palena Says:

  Hoppfullt! De flesta medlemmarna av Illuminati – runt 550 stycken – är i dag är identifierade av etablissemangen utanför EU och USA som börjat vidtaga ekonomiska motåtgärder mot dem.

  New World Order ends June 2011 says B Fulford

 4. Stan Says:

  Det inger ju visst hopp, men jag tycker att han pratat om detta så länge utan att man sett några tecken på att det ligger något i det. Men man får hoppas att det finns ett organiserat motstånd som man inte känner till mot galningarna, samtidigt som kanske de som styr väst i desperation sträcker sig efter för mycket, tar på sig för många krig och faller på det.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s