Japan

Frågan man ställer sig är ju om jordbävningen i Japan kan ha triggats igång med flit med hjälp av t.ex. HAARP. Samma fråga man ställde sig för ett år sen i samband med Haiti. Förödelsen och katastrofen och tragedin är ju densamma i vilket fall som helst. Men kan man få fram någon sorts bevis via HAARP-aktivitet så finns det ju all anledning att göra allt man kan för att få fram sådan. Det finns de som menar sig ha sådana bevis – Japan Tsunami Caused by HAARP?

Bilder från theatlantic.com -mer på snilleblixtens blogg

Benjamin Fulford bor i Japan och gjorde för ett par år sen en video om hur HAARP kan orsaka jordbävningar och även om att Japan blivit hotade med sådana! Han menar nu att den här jordbävningen är triggad på detta sätt. Men jag undrar mer och mer om hans insiderinfo verkligen är så mycket att lita på.

Det finns de som menar att det snarare är solaktivitet som är orsaken – Piers Corbyn: Massive Japan Earthquake & Tsunami Were Triggered by Solar Action

* * *

Ett exempel på kommentarer som Dagens Industri vill skydda sina läsare ifrån! på >> parasitstopp.wordpress.com >>

-

18 svar to “Japan”

 1. Lincoln Says:

  Ett ”nytto”perspektiv till att det skiter sig i allt fler länder kan vara att piska in länder i dollarhegemonin igen. När ett land går åt helvete brukar dess valuta i stor utsträckning ersättas med dollar (El Salvador, t.ex har helt gett upp sin egen valuta och blivit helt dollariserat – läs koloniserat). Då dollarn står på randen till att kollapsa och Japan tagit steg mot att frigöra sig mot dollarn så kanske länder ska skrämmas till dollarunderkastelse. Som ekonomiprofessor Michael Hudson (en av få som faktisk förutsåg finanskrisen)sa:
  ”- Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att se det som en krigsförklaring. Det förklarade en amerikansk finansminister personligen för mig på 70-talet. Kinesiska tjänstemän jag talat med har sagt att de sitter på dollarobligationer för att USA inte ska attackera dem med kärnvapen. Det handlar om ren militär utpressning.”
  http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/article1010801.ece

  Om deras ”free ride” (genom att dollar är världsreservsvaluta) tar slut kan de inte längre kan leva på andra länder köper deras dollar

  Att denna finansparasitelit har sina rötter utanför USA är implicit givet.

  • Stan Says:

   Det finns de som talar om att denna finansparasitelit har planer på att ha Kina och Indien som sina huvudvärdar efter att de förstört USA. Men inte låter väl sig Kina (och Ryssland) luras hur lätt som helst?
   Men har man den gigantiska amerikanska krigsmaskinen i sin hand, och kanske även kan framkalla jordbävningar, så kan man utöva en hel del utpressning.

 2. Erik Says:

  Eva Goës och Ragnhild Pohanka skrev 1997 en motion till Sveriges riksdag angående farorna med HAARP och att det angår oss alla.

  Motion 1997/98:U416 Utredning om amerikansk rymdforskning

  Behandling av 1997/98:U416
  Inga bilagor.
  Motion till riksdagen
  1997/98:U416
  av Eva Goës och Ragnhild Pohanka (mp)

  HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program – eller fortsättning på Stjärnornas krig

  http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&dok_id=GL02U416

  • Stan Says:

   Tänk vilka tider! Då det fortfarande fanns de som vågade vara ifrågasättande och kritiska mot vad USA sysslade med.
   Och tänk så mycket avancerad teknologi som inte tillåts komma till allmännyttig användning utan istället används destruktivt av militären!

 3. Sverker Says:

  Vill peka på att just denne Benjamin Fulford är en lurig typ. För några år sen berättade han under lång tid hur han minsann träffat ledarna för ca 1 miljon kinesiska Ninjas som lovat honom att dessa skulle mörda Rockefeller, Rotchildt, samt alla andra Banksters också, på bara nån dag. Hade ju varit kalas om det hade stämt, men det gjorde det ju inte. Sen låtsades han som ingenting, och drar nu andra valser. Påminner lite om företeelsen Chutzpah, som ”de utvalda” brukar hålla på med, och det kanske inte är så konstigt med tanke på att Benjamin Fulford är en själv.

 4. Anonym Says:

  Har man tryckt på knappen: ”Reducera världens befolkning med 90%”?

  • Stan Says:

   Nog ser det ut som att man desperat försöker ställa till med kaos så gått man kan!
   Här är en länk till om HAARP av Michel Chosudovsky –
   http://www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html
   ”Already in the 1970s, former National Security advisor Zbigniew Brzezinski had foreseen in his book ”Between Two Ages” that:

   ”Technology will make available, to the leaders of major nations, techniques for conducting secret warfare, of which only a bare minimum of the security forces need be appraised… Techniques of weather modification could be employed to produce prolonged periods of drought or storm. ””

 5. Kerstin Says:

  Men snälla nån, de tektoniska plattorna har rört sig långsamt och under miljoner år och Tokyo har drabbats av stor jordbävning med 100-150 års mellanrum och långt innan någon HAARP var uppfunnen, så den här konspirationsteorin är väl ändå lite väl galen för att ens diskuteras.

  • Stan Says:

   Vi noterar din ståndpunkt. Jag vet inte mycket om vad HAARP kan eller inte kan åstadkomma, men är ganska säker på att ett gäng vettvillingar ligger bakom det mesta av allt elände som drabbar vår jord. Om det nu är så att man skickar upp en enorm mängd energi i atmosfären som sen slungas tillbaka med än högre kraft mot ett område som är ostabilt så låter väl det inte helt otroligt. Men det här skalvet skedde väl till havs? Borde inte vattnet dämpa och sprida ut den kraft som ev skickats ut då?

 6. Japan! Katastrof skapad av Haarp? | Helena Palena Says:

  […] här skriver Lincoln på Stans blogg: När ett land går åt helvete brukar dess valuta i stor utsträckning ersättas med dollar (El […]

 7. Stan Says:

  fler funderingar

 8. Helena Palena Says:

  Jag tror på Fulford. Han väljer sanningen:

  • Stan Says:

   Man får hoppas att det är som han säger, och det låter väl troligt, att det finns många människor på betydelsefulla poster som av rädsla om livhanken eller om sin mut-lön håller käft men innerst inne hoppas att gangsterväldet ska krackelera.
   Och om HAARP, jag tycker att det borde vara svårt att trigga ett skalv till havs. Nog borde vattnet dämpa energi strålen.

 9. Sekundaunda Says:

  Cash credit – often confused with the concept of a cash loan. Cash loan is a loan of money that is granted by a bank or other entity credit. Cash credit is usually spent for any purpose. The amounts of loans ranging from a few hundred gold to 100 000 PLN. Repayment of credit could in theory extend to 8 years. However, the loan period is usually a year or 2 years. There are also cash loans even shorter, even up to 3 months after taking the cash loan.
  Ranking kont
  The amount of cash loan depends on net income and the amount of cash loans already taken. The greater the debt of the borrower, the smaller the chance of a very large loan. Examples of where we are in debt in two different banks for the amount of respectively 10 000 15 000 gold and gold is our chance to take another 20 000 are very small. Although you may receive an amount such as 3 000, respectively. Everything depends on whether the installments repaid on a regular basis and we have a regular source of income.
  Pilna pozyczka millenium


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s