Sveriges Propagandaradio

sverigesradio.se

srse1

Så här ser det ut i Sveriges Propagandaradio när man rapporterar om det barbariska dödandet i t.ex. Afghanistan och Pakistan. Ofta nämner man inte dessa attacker alls, den här från mitten av feb tror jag inte Ekot nämnt på webben i vart fall – Afghan report: NATO strike killed 65 civilians – bland dessa 40 barn!! Och nu i tisdags alltså 9 dödade, barn enligt andra källor,

Civilian casualties have long been a source of friction between the U.S.-led international force and Afghan President Hamid Karzai. The president condemned the deaths, saying the victims were ”innocent children who were collecting firewood for their families during this cold winter.”

Att man ska ha som rubrik att USA ber om ursäkt är tydligen en order som gått ut från högre ort, från de vilka de nu är som styr västmedierna med järnhand. För artikeln som ovanstående citat kommer från är från New York Times och har rubriken – NATO Apologizes for Killing 9 Afghan Civilians på presstv.ir heter det – US airstrike kills 9 Afghan childrenUS: Another war crime in Afghanistan

Men bara tänk för ett ögonblick på hur det skulle ha låtit i någon av maktens megafoner om något av de länder västs finansayatollor utsett till sina fiender skulle utfört en attack som i vidrighet kom i närheten av den här, att 9 barn dödats! Om det varit Iran, Venezuela eller Nordkorea! Här får man det nästan till att det är den store, moraliskt högtstående befälhavaren som det är synd om, att han ska behöva vara ledsen! Hade man skrivit likadant om högste befälhavaren under Chavez eller Ahmadinejad!?

Vem det än är som är ansvarig på Ekot, ni förtjänar inget annat än förakt och avsky!

UPPDATERING! En 11-årig pojke som överlevde attacken där 9 andra barn dödades berättar – President Peace Prize “Expressed Regret” for Killing 9 More Children in Afghanistan:

One survivor of the attack, an 11-year-old boy, is reported as saying the helicopters hovered over the boys, rose up, fired rockets and then shot the boys one after the other using their canons.

Det kan knappast ha skett av misstag!

UPPDATERING 2! 6 mars – Afghan president rejects U.S. apology over killings

Hundreds of people from a left-wing political party marched through Kabul to protest U.S. military operations and demanded the withdrawal of foreign troops.
They chanted ”death to America, death to the American government” and carried pictures of Afghans killed or wounded in recent airstrikes. They burned an effigy of Obama.

-

Annonser

4 svar to “Sveriges Propagandaradio”

 1. Lincoln Says:

  Japp, lögner staplade på varandra och så uppenbara att det krävs hur mycket dimma av mentalt dravel som helst i form av underhållning, sport etc för att man inte ska se det. Hastigheten som dimman sprutas över oss från media är imponerande – om det kan man inte annat säga.

  Det intressanta är ofta det som inte sägs – sänkorna i landskapet där tystnaden är begravd av kilometertjock medial dimma.. Afghanistans koppling till det monetära systemet, petro och narcodollarn är en sådan tystnadspunkt. Skrev om det här:
  http://parasitstopp.wordpress.com/2011/01/12/afghanistan-det-tredje-opiumkriget/

  • Stan Says:

   Om jag skulle koncentrera mitt bloggande till ett ämne så kunde det vara en Ekot Watch-blogg. Hade haft fullt upp bara att kommentera deras inlägg, att städa efter hundarna! Undrar verkligen hur det går till bland de ansvariga bakom kulisserna. Man förväntas vara en oberoende nyhetsförmedlare betalda av och på uppdrag av medborgarna, och man är fullt involverad i propagandakrigföring på de makters sida som är inte bara svenska folkets fiender utan hela mänsklighetens!

   Mycket intressant, ditt inlägg om Afghanistan.

   När det gäller de här senaste groteska attackerna med dödande av barn kan man nästan undra om det inte är desperata försök att trigga någon sorts motattack mot västintressen för att hålla liv i sitt krig-mot-terrorismen-projekt. Vad skulle kunna vara effektivare än att bete sig som man gör!?

 2. Lincoln Says:

  Vet inte då Al Qaeda är en CIA/Mossad-pryl. Lite kul är att Al Qaeda betyder ”toaletten” på slang på arabiska. Så det är nog inga problem att sätta upp ”false flag”-operationer lite som de vill ändå.

  De Al Qaeda-snubbar som dyker upp lite här och där visar sig ju oxå att vara något annat:


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s