bubblor mm

Från larouche.se om att den svenska bankgarantin nu också omfattar Baltikum! – Folkets ansvar för bubbelbankerna obegränsat

Riksrevisionens hårresande rapport om svenska bankerna i Baltikum slår fast att svenska folket har ett obegränsat ansvar för de svenska banksystemet men också för det Baltiska banksystemet. Bankerna har givits rätten att själva obegränsat utvidga denna garanti och därmed svenska folkets potentiella skuld.

Det är väl egentligen ganska självklart att vi inte via skatterna kan ställa upp som garant för privatföretags gamblingaffärer utomlands! Inte inrikes heller. Man snackar om de 4 största bankerna som systemviktiga. Vi måste vänja oss vid att se det vansinniga i detta. Om de är systemviktiga kan de inte drivas i ett privatintresse som staten ska rädda när man råkar illa ut. Och ska de drivas av ett privatintresse i privatpersoners intresse kan de givetvis inte få vara systemviktiga!
Cervenka på svd.se – Bubblor är det nya normala

* * *

James Corbett, först om Londonbombningarna 7/7 2005, hur den man som påstås i Pakistan ha tränat de som utförde dåden hade samarbetat med amerikanska säkerhetstjänsten redan INNAN de hände! Och att han fick ett väldigt lindrigt straff. Ännu en indikation på att det är CIA själv som ser till att hålla terroristhotet levande. Sen om Oklahomabombningen, och sist Donald Rumsfeld. Stackars Donald! Varför ska alla hoppa på honom? Några ur en We Are Change-grupp konfronterar honom om den enorma penningsumma han den 10 sept 2001 meddelade saknades ur Pentagons budget. Som Corbett säger så är det makalösa det att det skulle ta 10 år innan en medborgargrupp konfronterar honom med detta, att ingen journalist i det som kallas ett fritt land gjort det.
Därefter ett utdrag ur en radioprogram där Donald får frågan om hur han förklarar hur Building 7 kunde rasa som den gjorde 11 september 2001 (se mitt inlägg 16 feb). Building What? säger han, har aldrig hört talas om det!? Och han var försvarsminister när det hände! Snacka om att vi lever i ett madhouse! Kan lägga till ännu ett Donald-exempel där han råkar i svårigheter. Ray McGovern, se mitt inlägg 19 feb, berättar vad som hände när han släpades ut från lokalen mitt framför ögonen på Hilarious Clinton – HÄR – där han nämner att han fick tillfälle att ställa en fråga till Rumsfeld i samband med ett tal han höll, och han pressar honom där om hans lögner om att han visste att Irak hade massförstörelsevapen, han visste t.o.m. var de fanns! Video fler på infowars.com

* * *

Jag vet inte mycket om vem Tony Cartalucci är, men han kommer nu nästan dagligen med träffsäkra artiklar. Nu i –The Real Revolution – om att vi inte ska låta oss luras att tro att det som sker i Mellanöstern är gedigna folkets revolutioner som automatiskt leder till en positiv förändring.

Real revolution will take place when people realize what indeed is really happening, who is behind it, and then no longer paying into their corrupt system. This translates into boycotting the corporate combines behind the very policies we deplore, and replacing “their” system that benefits only them, with our own system that solely benefits ourselves.

They need us, we don’t need them. That’s the big secret. We get our freedom back as soon as we take back our responsibilities for food, water, security, the monetary system, power, and manufacturing; that is independence. Independence is freedom, freedom is independence. We’ll never be free as long as we depend on the Fortune 500 for our survival.

 

-

Annonser
Publicerat i ekonomi. 3 Comments »

3 svar to “bubblor mm”

 1. Erik Says:

  Angående 9/11 och ”rivningen” av tornen. Jag får det inte till helt orimligt att rivningsmöjligheten faktiskt byggts in i konstruktionerna. Bara en tanke.

  • Stan Says:

   För att förhindra att så höga byggnader välter i sidled och orsakar större skada vid någon allvarlig olycka som brand, eller om ett flygplan skulle råka köra på det. Men då borde de gått ut och förklarat det på ett tidigt stadium tycker man.

 2. Stan Says:

  Fick just syn på en bra 9/11- bild, Obamas new coffee-table.

  från http://coto2.wordpress.com/2011/02/27/obamas-new-coffee-table


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s