vilka låg bakom

Egentligen borde man titta på den här videon utan att veta vad det är för byggnad, men det står i början av den att det är World Trade Center 7. Alltså den tredje byggnaden, building 7 som kollapsar på eftermiddagen den elfte september 2001 utan att ha träffats av något flygplan. Detta är väl det som lättast borde övertyga de som fortfarande inte ifrågasätter den officiella versionen av vilka som låg bakom detta fruktansvärda illdåd. För nog inser man när man ser byggnaden falla rakt ner att det måste handla om en kontrollerad rivning med hjälp av sprängladdningar. Och då ligger det väl nära till hands att tro att de båda större byggnaderna som träffades av flygplan också kunde fås att falla ihop så snyggt rakt ner därför att de var preparerade med någon sorts sprängmedel.

Denna händelse ligger till grund för mycket av det som sker än idag 10 år senare. Kriget i Afghanistan och Sveriges deltagande där. FRA-lagen motiverades väl delvis med att det kunde finnas ett ökat hot mot Sverige pga deltagandet i Afghanistan. I dagarna förlängdes i USA den ökända patriot act ännu en gång, som ger myndigheterna ökade möjligheter till integritstekränkande avlyssning mm.
Globalist Stunts: Islamophobi:

Council on Foreign Relations tentacle PNAC (Project for a New American Century), was already fleshing out the ”War” part of the ”War on Terror” long before 9/11 took place in their ”Rebuilding America’s Defenses” report in 2000. In it, the only missing ingredient for their full-spectrum domination of the planet was a catalyzing event, a ”new Pearl Harbor.”
Of course on 9/11 they got their ”new Pearl Harbor.” The next step, as any war propagandist ever to live since the beginning of humanity knows, was to dehumanize the supposed enemy. The enemy was decidedly ”Islam.”

Michael Fullerton, 14 feb – A Scientific Theory of the WTC 7 Collapse

-

Annonser

8 svar to “vilka låg bakom”

 1. HCA Says:

  Vilka tjänade på detta och vilka hade möjligheten, kunskapen och tiden?
  Ska hålla mig kort, hoppas jag ;)..
  Många tjänade på attackerna. Rumsfeld sa dagen innan att 2.3 Triljoner dollar saknades i Pentagons budget.. Ooops, precis exakt där som man hade filerna, dokumenten och personalen som bevisade detta faktum brakade ett gigantiskt flygplan in och förstörde allt, inklusive flertalet som kunde berätta om det man funnit. Osis..
  WTC 1 och 2 innehöll tydligen enorma guldreserver i källarvåningarna. Vittnen säger att de såg flera lastbilar åka därifrån innan och precis efter flygplanen där brakade in. Det guld man fann till slut var bara en fingernagel av den totala mängden, men man jublade ändå tydligen.. Kanske brann guldet också upp? Osis igen..
  WTC 7 var ju ingen vanlig kåk, utan där höll en massa myndigheter till. Bl.a. så hade man en massa dokument mm där gällande flera gigantiska utredningar, såsom Enron, men tydligen även långt gångna gällande fiffel och bus på Wall Street (tror det bara är rykten, kommer inte ihåg om det fanns/finns bevis för det).. Trippelosis att även dessa saker försvann..

  För at bara skrapa på ytan.
  Sen har vi det uppenbara, att den egentliga makten i USA (och de flesta andra länder) dvs företagen/bankerna har rånat folket på astronomiska summor iom de påföljande krigen som de söljer till. Människoliv, miljö och sånt är sekundärt som bäst, intäkterna är det primära och enda viktiga.

  Men visst är Building 7 mycket viktig att visa och berätta för så många som möjligt, då det är en inkörsport för att väcka fler. Det uppenbart stolliga och makabra går liksom inte att blunda för, om man inte är rejät fastnitad som indoktrinerad PK-stackare som inte ens kan välja TV-kanal utan att fråga Reinfeldt vad som är ok..

 2. HCA Says:

  Suck, det är lite sent :)..
  Glömde vilka som hade kunskapen, möjligheten och tiden…

  Helt klart är att det är otroligt att tro att det skulle vara enligt den officiella konspirationsteorin.
  Kunskapen (samt material, vapen och what-ever) för att förinta två torn till damm, är det mest troligt att världens största krigsmakt har. I sin ofantliga arsenal av kända och okända vapen är det mer troligt att de kan få ihop så resultatet blir som följde.
  Flygbränsle allena är bara larvigt och tro på. enligt mig då..;)

  Möjligheten går lite hand i hand med tiden..
  Detta är en sådan stor operation, så det har man inte kommit på under en kafferast och utfört under eftermiddagen. Nej, att aptera byggnaderna med vad de nu använde kan ha pågått i åratal, kamouflerat med vanligt underhåll, renoveringar, ombyggnader och alldagliga inspektioner. Har man lång tid på sig, kan man bära in många ton av sprängmedel t.ex.
  Många skriker här och säger att det skulle behövts många tusen personer för att göra detta, men det har också med tiden att göra.
  Tänk tio personer under tio år som under arbetstid gjort detta. Vi pratar då om 22 000 arbetsdagar, och ta det gånger bara 2 kg kaboomgrejer, så har man burit in 44 ton av det..
  Om det inte räcker, så kommer nästa argument, att de inte skulle göra så mot sina egna landsmän. Då säger jag bara: ”Jasså, är du så ofantligt dum på riktigt?”
  Sen ber jag dessa personer förklara hur följande då går till: Vilka skickar vilka ut i krig för att dö, lemlästas och förstöras för livet? Har det ALDRIG förekommit tidigare att personer gjort fasansfulla saker bara för att deras ledare sagt att de skall göra det?
  Det handlar om lydnad och att ändamålen helgar medlen. Simple as that..

  Ett tredje argument som kommer är att någon skulle ha skvallrat. Återigen, ”jasså?”…
  Vi vet om det man skvallrat om, men vi vet inte ett skvatt om det man hållt tyst om. Eller finns det personer som är såpass naiva och verkligen tror att de vet ALLT om vad t.ex. den svenska regeringen gör bakom lyckta dörrar? Det vi fått reda på nu om FRA-lagen är bara en krusning på deras sjö som skall kallas Förrädarsjön..

  De kan ha gjort, och har troligen gjort det, mot sina egna för att uppnå ett resultat som var värt priset.
  Ungefär som det dagligen sker mord på fruar/män/barn för att komma åt deras pengar.
  Men det kanske också är en konspirationsteori värt en gigantisk foliehatt i guld att tro att det skulel ske?…:):);):)

 3. Erik Says:

  Kanske är det historien från biblioteket i Alexandria som upprepar sig…

 4. Sverker Says:

  Byggnad 7 är precis som du säger, den ömma punkten, det var där de gjorde sin största blunder. Troligen var det väl tänkt att det fjärde planet skulle dundrat in där. Men i så här stora operationer så går alltid något snett, och här är missen! Nästan till och med de allra mest naiva bör kunna inse att byggnad 7s totala kollaps är något lurt med. Sen när dom hajat det, så rullar resten upp sig själv, ända tills man kommer till pudelns kärna, vilka låg då egentligen bakom det. När man vaskat fram svaret på det kommer nästa problem, det är dundertabu att peka ut dom. Men det går att lösa det också, för när alla pusselbitarna förutom, 911 (Bankparasiterna, Vaccinbedrägerier, Krig, etc etc), pekar på samma grupp(inkl hantlangare), så släpper den mentala spärren.

 5. Stan Says:

  Nog borde fler i alla fall kunna ifrågasätta den teori som lades fram bara några timmar efter dådet, att en man som hette bin Laden, som jag aldrig hade hört talas om tidigare var den enda som skulle kunna ligga bakom! Han är fortfarande inte efterlyst för det här dådet pga brist på bevis, men det skulle tydligen slås fast direkt vem som var skyldig, det verkar som att man var väldigt angelägna att få ge sig iväg till Afghanistan. Och att man håller på där fortfarande!
  Och mainstreammedierna tillåts fortfarande leverera som ett faktum att det var extremistiska islamistiska terrorister som är de skyldiga, som t.ex. det här kräket – http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article8047311.ab

 6. HCA Says:

  Det som är så otroligt är att så otroligt många osannolika saker skedde på en och samma dag!
  Jag skulle kunna köpa EN av sakerna, som att ETT torn rasade exempelvis.. Men inte hela denna otroliga story..:
  – Ett plan in i en skyskrapa, lämnar ett hål i stålfasaden som i en tecknad film.. Tornet rasar pga lite flygfotogen och döende bränder..
  – Ett plan åker in i en likadan skrapa precis bredvis, med exakt samma resultat.. All betong och övriga material föutom stål/järn blir pulveriserat med enbart assistans av tyngdlagen..
  – Ett annat plan brakar in i Pentagon, men kapar fem feta lyktstolpar innan, dock utan att läcka bränsle eller lämna ifrån sig några delar från planet. Planet lyckas inte här med att lämna ett hål i fasaden som i skraporna, utan här förklaras avsaknaden av detta genom att planets vingar (med motorer på) viks in mot flygplanskroppen och följer med in i kåken genóm det hål som faktiskt fanns där. Samma med stjärtfenan.. Ett massa väggar längre bort/in i huset, vid en motstående yttervägg, blir det ett stort hål (ser ut som att det sprängts upp sas) men det är landnigsstället.
  – Ett fjärde plan störtar i Shanksville pga heroiska passagerare som ingriper. Att de som är först på kraschplatsen inte kan se vare sig kroppar, blod eller ens ett plan förklaras med att planet svaldes av marken. Jo, sant.. Marken var så mjuk så det begravdes nästan helt..
  – Ett hus som blev skadat men inte träffat av de flygplan som brakade in i skyskraporna, rasade rakt ner många timmar efter att skraporna rasat. den officiella utredningen har inte med detta med en enda bokstav i sin rapport, med förklaringen att det inte var relevant iom att det inte tillhörde de attackerade målen eller nåt sånt..

  Att man inte fann kroppar i Pentagon efter passagerarna, men ändå kunde identifiera dem senare på en plats flera mil därifrån är en häftig sak..
  Eller att inte en enda av de cirka 80 bevakningskameror som fanns/finns mot det håll planet kom visas offentligt och får oss nötter att knipa tyst äör lite knasigt, men de hänvisar till integritet och hänsyn till de dödade. Samma gäller inte alla de filmer om Twin Towers dock, men det är väl så det skall vara..

  …och en otrolig massa mer konstigheter..
  Det är märkligt att det finns de som faktiskt försvarar dessa fullständigt tokgalna teorierna som man från officiellt håll säger är närmast sanningen, då de inte ens kan besvara eller förklara alla de egna felaktigheter som de kommit med…


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s