världsnyheterna

Som vanligt lutar jag mig mot Webster Tarpley för att försöka förstå världshändelserna. Han sa för ett tag sen när oroligheterna började i Tunisien att detta var troligen en början på en kampanj, initierad av the usual suspects som CIA och liknande organisationer främst från USA, Storbritannien och Israel, som man skulle försöka sprida i regionen. För att skapa instabilitet och större möjligheter att få till konflikter, kanske med Iran som det yttersta målet. Han sa också att man var ute efter Berlusconi i Italien, därför att han samarbetade med Putin om en gasledning, tror jag att det var, något som inte föll imperiets ayatollor i smaken riktigt. Och mycket riktigt nu slås det upp stort att han anklagas för att ha haft sex med en minderårig! Jag har definitivt inget till övers för Berlusconi, men man kan nog utgå från att bakgrunden till händelser i världspolitiken sällan är de man för fram i propagandamedierna.
Vi såg också att man i Ekot nu just dagarna efter Mubaraks avgång i Egypten även börjat bana vägen mot Kina och Ryssland med inslag om att regeringarna där skulle hysa en viss oro för att oroligheterna skulle sprida sig dit. Och en kampanj har också startats mot Iran, man gör ett nytt försök med den sk gröna rörelsen från valet 2009.

Vi befinner oss i en djup kris i världsekonomin. Det som pågår är ett imperiets angrepp på nationalstaten, om nationerna kan försätta de konkursfärdiga storbankerna i konkurs så kan man ta sig ur depressionen. Men Wall Street och City of London gör vad man kan via sina skumma organisationer för att skapa kaos i världen för att kunna fortsätta sitt krig mot mänskligheten.

del 2

Tarpley hos Russia Today om Hilary Clintons hycklerisnack om ett fritt internet hos andra, medan man gör allt man kan i USA för att reglera det fria nätet. Man har t.ex. ett förslag om att presidenten ska kunna stänga av delar av nätet vid vissa omständigheter, som man gjorde i Egypten.

Paul Craig Roberts on US Internet hypocrisy

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s