Russia Today om FRA

Russia Today om hur USA beställer avlyssning av folket och marionettregimen levererar. Hur ryggradslös får man vara!? Det man tar upp är det som bl.a. Rick Falkvinge skrev om i slutet av december, läckta papper som avslöjar att lagar som FRA-lagen är beställda av USA:

Vi går här igenom de framsteg som Sverige har gjort i den checklista som vi gav till regeringen förra året. Ambassaden fortsätter att arbeta väldigt konstruktivt med svenska regerinen, och har bra tillgång till och ett bra arbetsklimat med tjänstemän på beslutande och arbetande nivåer.

En av många anledningar till att vi i måndags bar ut Reinfeldt-regimen från regeringsbyggnaden, en annan var den här – Över 200 000 svenska barn lever i fattigdom. Men inte är det väl precis någon militär som ska ta över makten här, som i Egypten, medan vi jobbar på att införa demokrati.

* * *

Ett inlägg till från Russia Today som knyter an till mitt inlägg den 5:e feb om att en av anledningarna till oroligheterna i Tunisien och Egypten, de höga matpriserna, orsakas av spekulation.

Följ Webster Tarpleys kommentarer om utvecklingen i Egypten på twitter.com/webstergtarpley. Ett par av de senaste:
Egypt tradition is colonels oust generals – see Nasser 52-56; now top generals are exposed as US puppets; are nationalist colonels extinct?

Will Egypt junta accept US bid for anti-Iran alliance of Sunni Arabs, Israelis under US nuclear umbrella? Mubarak fall brings war closer

Tarpleys senaste kommentarer från den 11:e feb – HÄR

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s