vad är det som släpps ut!?

Denna dag, 22 jan, har utlysts till World Chemtrail Awareness Day! Chemtrails kallas alltså de spår som flygplan lämnar efter sig, och som breder ut sig och ligger kvar länge.Till skillnad mot normala flyplansspår, contrails, som försvinner ganska snabbt. Att myndigheter med hjälp av flygplan skulle spruta ut någon sorts kemikalier i dolda och skumma syften över befolkningar över hela världen, där går väl ändå gränsen för hur paranoid man får vara! Tja, vad är det då som försiggår. Ännu en sak som bara är för otrolig för att man ska tro att det är sant. Gör lögnen tillräckligt stor, så är det lättare att komma undan med den! Här en man som har vidarebefordrat material från insiders i flygbranschen till ambassader och media över hela världen.

WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING? 1 tim 37 min

saive.comacseipica.blogspot.comaircrap.orgcolinandrews.netcoalitionagainstgeoengineering.org

-

Annonser

4 svar to “vad är det som släpps ut!?”

 1. Petra Says:

  Jag har hört att det är Nato planen som släpper ut chemtrails.
  Konstigt nog flyger dom inte över Kina sägs det!

  Här är en video från tyska tv:n där dom säger att det är militären som släpper ut dessa gifter som barium och aluminium m.m.http://www.youtube.com/watch?v=FEwm_S9Brt4

  För ngn vecka sedan såg jag feta chemtrails på väg för att hämta barnen på förskolan,det blev ett kors på himlen av chemtrails( första gången jag såg det i ”action”, en pojke tittade på mej med sina fina blåa ögon och frågade mej vad det var…vad säger man? sa att det kommer från vissa flygplan.
  Fröken var helt ovetandes hon ropade ut” Åh så fint”!

  Ja det är där vi står. De flesta har ingen aning, vissa vet och några tror att det inte kan vara möjligt för då skulle ngn göra någonting åt det! Men vem då kan man fråga sig!?

 2. Petra Says:


  Här är en översättning från tyska till engelska.

  • Stan Says:

   Det vore ju mycket intressant att få reda på om det förekommer chemtrails i Kina, om det inte gör det är det ju mycket avslöjande.
   ”de här strecken kan komma från militärflygplan som flög på 5- 6 km höjd, det är något artificiellt” sa den tyska meteorologen. Skulle det kunna förklaras av att spåren efter flygplanen blir olika beroende på hur högt dom flyger, på temperaturen?
   Jag har inte studerat det här närmare. Men det är ju helt makalöst att det kan få lov att förekomma om det nu är barium mm som släpps ut. Att det finns några som ser jordens befolkning som boskap som de kan göra lite som de vill med, och mot! Och komma undan med det.

 3. HCA Says:

  Att en massa dolt elände sker är öppet känt. För de som inte är fast i den officiella matrisen dvs..
  Att USA vräker ut utarmat uran över Afghanistan och Irak är känd fakta, men här håller FN och alla käften…
  Att våra politiker ändrar i grundlagen utan någon som helst offentlig genomlysning av VAD de röstar för är ingen lögn…
  Att ”eliten” har hemliga toppmöten vet vi om, men man blundar för det från massmedia..
  Att WMD’s var en fabricerad lögn är nu sanning, men inga protester hörs..
  Att folket världen över blir fullständigt grundlurade av bankernas luftpengar är sant, men man låter det passera..
  Att det finns något som heter Codex Alimentarius är dagens sanning, likaså att det inverkar och kommer inverka extremt mycket på vad vi ska kunna köpa för mat mm, men man är tyyyyyst om det..

  Finns en hel del till att ta upp, men jag tror detta räcker för att jag ska kunna säga att det är en mycket lätt sak att tysta ned även det faktum att man sprejar vår luft med något som man absolut inte vill att vi ska veta vad det är.
  Vis av historien och nutiden, så är det inget som sker med ”elitens” goda minne som är till gagn eller nytta för oss, boskapen som gör deras rikedomar möjliga.

  Det är bara att fortsätta prata, skriva, diskutera och vara en jäkligt obekväm sten i elitens dojor.
  Väck en, som väcker en som väcker en…

  Vi rår nu inte på den enorma, globala propagandaapparat som de har till sitt förfogande, så vi måste göra något på det mycket lilla men så mycket viktigare planet, dvs den egna sfären.
  Visa på BEVISBARA lögner och döljanden, så väcker man säkert nyfikenheten och kritikerni de flesta.
  Medlöpare och fullständigt indoktrinerade kommer man stöta på, även hos de mycket nära. Låt dem vara, de kanske vaknar innan det är åt h-e för sent..


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s