det skandalösa Lissabonfördrags-bedrägeriet

från Pillerill:

We Are Change Ireland attended the Training Day on the Lisbon Treaty on Jan 2008 in Dublin. This was organized by Irish MEP Kathy Sinnott. Danish MEP Jens-Peter Bonde exposes the lies and manipulations by the EU elites to hide the significance of the treaty by making it unreadable.

Avslöjande om hur det gick till vid ett av alla övergrepp mot Sveriges befolkning som ockupationsmaktens marionettregim gjort sig skyldiga till. Kanske kan vi göra som man gör i Danmark?
Danmarks Högsta domstol har givit 35 danska medborgare rätt att dra statsminister Lars Lökke Rasmussen inför rätta för att folketinget godkände EU:s nya grundlag, Lissabonfördraget, utan folkomröstning.

* * *

Jens Holm:

Ser förresten att biståndsminister Gunilla Carlsson (M) idag i Expressen skriver om att Sverige driver på för frihet på nätet.
Den borgerliga regeringen pressar just nu fram datalagringsdirektivet med syfte att kontrollera vilka vi kommunicerar med på nätet och med mobiler och avtalet Acta som syftar till inskränkningar på nätet på global nivå. Regeringen som internetsförkämpar? Visst, lika sant som att påven är ateist och att Jägarförbundet älskar vargar… På tal om datalagringsdirektivet och Acta hoppas jag att V och MP får igenom vårt krav på att bordlägga datalagringsdirektivet ett år. Det avgörs i mars. Acta hoppas jag kunna belysa närmare i en hearing här i riksdagen i februari.

-

7 svar to “det skandalösa Lissabonfördrags-bedrägeriet”

 1. Lincoln Says:

  Visst är det bra att de ser till oss? 🙂

  Bonde är bra, har sett den förut.

  Jens Holms kommentar (länken funkade inte för mig)kanske kan kan kompletteras med det här:

 2. Lincoln Says:

  Glömde skriva att jag är lite skeptiskt till det där illuminati men paragrafuppräkningen på ”friheter” införda av bl.a (M) är bra om än lite för snabb – man får pausa för att hinna med att läsa..

  • Stan Says:

   Mycket bra video. Jag har så svårt för att tro att alla topp-politiker som Reinfeldt är onda, men måste väl böja sig för fakta. Gång på gång på gång beter de sig ondskefullt, som med Lissabonfördraget, och Reinfeldt talar om det nationella oket. Vad rör sig inuti en sån människa, kan han inbilla sig själv att det är till vanliga människors fördel att lämna över självbestämmande och makt till en liten klick finansbaroner med svarta uniformer? Eller drivs han helt av skräck för vad som kan hända honom själv om han inte lyder direktiven som ges uppifrån?
   Och tänk hur det ska vara att aldrig kunna säga rakt ut vad det är man egentligen vill, utan måste hålla på med lögner och manipulationer ständigt.
   (Tack för påpekandet om länkslarvet.)

   • HCA Says:

    Stan, det är enkel gallring som gör att toppen är av den ondskefulla och narcissistiska sorten..
    Vägen dit kantas av många moraliska, etiska och personliga utmaningar, och de som klarar av att vara motsatsen till goda, snälla, empatiska och vilja väl kommer högst.
    Detta gäller både inom företag och politiken, med kanske några få undantag (som inte har någon verklig effekt).

    En politiker börjar sin bana på låg nivå (kommun t.ex.) och visar de lojalitet in absurdum mot parti X så är de på steg ett i uppfödningen. Sen gäller det att i sina besluta se bortom det goda, eftersom budgetar (gärna med nedskärningar) och frotterande med lokala toppar är det som gör att man kan ta ett kliv till uppåt.
    Sen fortsätter detta, och de som orkar med att se bortom det mänskliga och empatiska blir ständigt belönade för sin lojalitet och sin strävan at nå sk ”framgång”..

    Tillsammans med framgången följer att man får mer materiella ting, men även att man kommer i gruppering mer och mer med de som är ovanför i stegen. De ovanför har ett sätt som visar att det lönar sig att vara egoistisk, kall och empatilös..

    Så fortsätter det, för att till slut mynna ut i att man i toppen har de som har minst kontakt med medmänsklighet, där de använder ord som rättvisa, empati och medmänsklighet som tomma fraser för att det ska låta bra och fint.

    Eller har jag fel i min analys kanske?

    • Stan Says:

     Det är nog ungefär så det är! Och vi som medborgare har vår del i det, i och med att vi låter dom hållas.

     Nog måste det var så att de högsta makthavarna kommit så långt ifrån en sorts kollektiv medvetandenivå, och byggt in sig i ett så högt och skrangligt torn byggt på murken grund att det inte kan hålla länge till.
     Då får vi stå beredda med ett förslag på hur vi ska bygga upp ett friskt bygge för framtiden, punkt 1; förklara Sverige som suverän självstyrande nation. punkt 2; inför en fri valuta som staten har ensamrätten att ge ut och reglera mängden av.
     Resten är detaljer som lätt kommer att falla på plats av sig själv.
     Fyll i eller ändra där jag har fel, på http://folkstyre.wordpress.com

     • HCA Says:

      Vi som medborgare ska lastas till viss del, för att vi varit och är naiva, godtrogna och otroligt flata..
      Men, till vårt försvar sas så har vi haft en grotesk apparat emot oss som involverar allt från media och politiker till äckliga medlöpare och karriärk*ta elitwannabess. Dessa tillsammans har lyckats med konststycket att främja en hel värld från väldigt mycket sanning och fått in lögner som dess officiella sanningssubstitut. Ingen liten verksamhet som bedrivits under cirka hundra år.

      De kommer inte heller tat lämna ifrån sig makten välvilligt eller utan en kvalfylld kamp.
      Det enklaste vore att vi alla idag, eller imorgon, samtidigt struntade i att betala lånen. Låt fogden komma sas..
      En del av oss skulle få agera martyrer, offer, men eftersom flödet av riktiga pengar in skulle försvinna så skulle bubblan spängas snabbt.
      Det är en stor skillnad på att de kräver en krasch mot att vi orsakar en, för de är helt beroende på att hålla låtsaspengabubblan vid liv och att den blir påspädd med ofantliga mängder riktiga pengar med jämna mellanrum. Strategi från dem helt enkelt, för att få mer kontroll och makt.

      De vi kallar eliten är de som gottar sig åt vårt elände, och grejen är att få folk att begripa att vi även har makten och verktygen att ta tillbaka kontrollen.

      Helt med på att ha ett folkstyre, gärna med direkt demokrati. Total transparens från allt vad gäller kommun till staten vad gäller beslut och underlag. En gräns för vilka beslut som ska göras genom enkla folkomröstningar, gärna månadsvis. Med teknikens hjälp så är det en smal sak att ordna så alla får alla information om olika förslag som ligger att beslutas om. Som ett byalag förr, där ett möte anordnades där beslut om större saker skulle avhandlas.
      Jag menar, klarar folk av att lägga en massa timamr på att se på Lets Dance, Robinson eller annat skräp så finns tiden att lägga några timmar i månaden på att sätta sig in i olika förslag som har med oss alla att göra.
      De som inte vill, de slipper såklart. Friheten att skita i allt ska även den finnas, men jag tror färre tar den vägen när den insats man gör har en VERKLIG påverkan.

      Grejen är att detta skulle även innebära att många myndigheter, förvaltningar och liknande skulle försvinna. Smörjobb för de elitistiska narcissisterna är ett minne blott, och kunskap, kompetens och inställning gäller istället.
      Satsningar skulle ske på det som flertalet anser vara viktigast, som vården och att få en helt reformerad skola där barnen är i främsta rummet och de får LÄRA sig saker, inte bara kopiera sig till valboskap..
      Status blir inte att vara boss för slitna vårdarbetare, utan status blir att välja att vilja hjälpa sina medmänniskor.
      De få som skulle behövas som samordnare (f.d. chefspositionen) är de som har intresse, viljan, hjärtat och mänsklighet..
      Borta är de rekryteringar där man går efter hur duktiga ledare de är (läs lydiga lakejledare), utan vi ser ett mänskligt samhälle som förordar allt det som vi alla egentligen vill ha..
      Gemenskap, trygghet, medkänsla, frihet, lugn…

      Egen valuta där staten gör stålarna istället för de vidrigt giriga bankerna gör detta möjligt.
      Medborgarlön förintar en ofantlig massa bidrag, ohälsa, brottslighet, otrygghet och otillräcklighet.
      Lobbying vill jag nästan förena med dödsstraff :), men inte riktigt så långt ska vi väl gå..;).
      Öppenheten kommer innebära att korruptionen närmast försvinner, och vi får ärliga underlag att arbeta utefter.
      Otroligt mycket mindre statlig styrning, fast eventuellt mer inom några få områden.

      Tänk att bara börja med att idag ta bort all moms men ha kvar samma inkomster som idag.
      skulle vara intressant att se hur mycket mindre utgifter man skulle få från statligt och kommunalt håll. Barnbidrag, bostadsbidrag, socialbidrag, ROT, RUT mm skulle inte behövas. Samtidigt skulle det innebära mycket fler arbetstillfällen och fler företag, som i sin tur innebär mer skatteintäkter.. Mindre byråkrati sparar många slantar också..
      Men, i dagens system går det inte att genomföra då det skulle göra oss för bra sjukt nog. Omvärlden skulle inte tolerera det alls, och framförallt inte de som i slutänden snor pengarna, nämligen bankerna..

      Men, drömma kan man väl få göra? 🙂

      • Stan Says:

       Omvärlden ja, där är ett nyckelbegrepp, the usual suspects, de som lägger ner all energi på att se till att inga störande goda exempel får vara ifred, rovdjursspekulanter och diverse infiltratörer och orosstiftare.
       Och drömma, ha visioner måste man väl, det är väl ett av de största problemen, att de flesta är hypnotiserade av medierna till att tro att man inget förstår, det är för komplicerat, bäst att överlåta åt ”experterna”.
       Särskilt nu när det gamla bygget knakar i fogarna, det var väl inte särskilt länge sen det verkade helt orealistiskt att tro att euron skulle kunna kollapsa så snabbt som den gjort. Nu är det ju av största vikt att folk tänker självständigt och inte låter sig skrämmas att rusa i den riktning Krister Hillbom, Staffan Sonning och andra finansbaronernas boskapsfösare vill. Dvs att lämna över även de sista spillrorna av makt och självständighet till de höga herrarna.

       Några viktiga punkter du tog upp där, total transparens, medborgarlön måste undersökas.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s