Cecilia Malmström

Dagens upplyftande läsning var kommentarerna till Cecilia Malmströms vidriga internetcensur-propagandaartikel i DN – ”Natosamarbete nödvändigt i kampen mot cyberbrotten” – som hon fått i uppgift av sina uppdragsgivare att gå ut med. Tror att jag såg 1 kommentar av 195 som var positiv till hennes artikel!

Läs kommentarerna och njut, hade vi haft något som liknat demokrati hade hon väl hållit på och packat ihop sina grejor nu! Några exempel:

”Cecilia Malmströms agerande verkar snarare vara det bästa argumentet MOT ett utvidgat NATOsamarbete. Man tror inte det är sant att hon så okritiskt pläderar för en linje som redan avslöjats som falsk och i grunden med samhällsfarliga konsekvenser. De som främst behöver övervakas mera är politiker och det ”säkerhets”industriella komplexet. Vi medborgare behöver läsa all hennes post, lyssna på alla hennes samtal, inte tvärtom. De politiska beslutsfattarna och deras hybris är den stora risken.”
”Cecilia Malmström är den värsta ”cyberbrottslingen” i EU eftersom hon godkänt att USA ska få veta alla banktransaktioner och mycket annat om EUs medborgare och utan att EU får någon insyn i hur det används. Men vi har redan sett att uppgifterna används för att sätta käppar i hjulet för wikileaks som inte begått något brott. Cecilia Malmström borde ställas till svars för sin terrorist verksamhet!”
”Censur är omodernt det använde sig kommunisterna av, det ser folk genom och blir förbannade över. Presstöd är mkt smartare, det är den moderna varianten. På internet gör man det lättast genom att folk med egna sidor får betala fett med pengar per år för att få ha sidan, sk internet-skatt osv. Internet 2.0 kommer ha en sån fiffigt fungerande självbortagnig av en för makten hotande information att ni kommer bli chockade över hur effektivt det kommer fungera!”
Jo, det ringde en klocka när jag såg Malmströms lilla nya cyberattack för att putta in oss ännu längre i Nato, parodisk just med tanke på de samtidiga uppgifterna om vilka som låg bakom Stuxnet, det kanske mest utstuderade virus som hittills utvecklats. Det var alltså statliga myndigheter i USA och Israel som konstruerade dataviruset för att slå ut Irans kärnkraftsindustri. Ska man verkligen alliera sig med cyberbanditer?

Missa inte heller Oskar Schwartz’s artikel på svtdebatt.se – Malmströms lögner om cyberhotet förtäckt NATO-propaganda

-

Annonser

2 svar to “Cecilia Malmström”

  1. Lincoln Says:

    Skönt att se att folk ser igenom spelet med att allt bara är välmenande och till för att skydda oss när avsikten är den omvända. Folk börjar bli förbannade – vilket är bra! Sedan är det bara att se till att rikta ilskan mot något konstruktivt. Men först måste lögnen avslöjas och det görs inte genom att stryka lögnarna medhårs och använda deras språk.

  2. Stan Says:

    Undrar hur hon känner när hon läser det massiva mosandet av henne i kommentarerna! Men hon har väl ett effektivt bedövningsmedel i form av ca 200 000 kr/mån till hjälp.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s