ny blogg, vaccin och terrorattacker

Jag håller på att snickra på en ny blogg – folkstyre.wordpress.com -. Det är inte min blogg, det är en aktivistblogg som jag kommer att lägga ner när jag upptäcker att någon annan redan startat en likadan! Eller när någon annan vill ta över den. Vi måste samla alla krafter för att se vad vi kan göra för att ta tillbaka vårt land, en lömsk statskupp har genomförts de senaste 20- 25 (?) åren. Skriv kommentarer eller meddela om du vill vara med och skriva inlägg eller lägga ut nyheter och artiklar.

* * *

(UPPDATERING: angående vacciner, på den – här sidan – finns intressanta presentationer och videos från en genomgång av hur den sk pandemin gick till, från mars 2010.
Tom Jeffersons nästan en timme långa föredrag som jag tyckte var mest givande finns som mp3, här – http://dl.dropbox.com/u/5464553/tomjefferson.mp3
Influensa och influensaliknande symptom sammanblandas ofta, och effektiviteten hos vacciner mot influensa kan ifrågasättas.)

Svininfluensan har börjat komma på tapeten igen, sverigesradio.se. Det påstås att de som tog vaccinet för drygt ett år sen ska ha ett visst skydd. För det första så är det nog mest skrock att influensavacciner ger något skydd överhuvudtaget, det menar i vart fall bl.a. Tom JeffersonCochrane-institutet som har studerat ämnet grundligt, och jag har för mig att det sas i samband med vaccineringarna att man skulle få en immunitet 6- 12 månader! Det säkraste sättet att bli sjuk med hög feber då hösten 2009 verkar ha varit att ta vaccinet.
Sen är det ju förvirringen om hur många som dör som följd av att ha haft influensa, vilket brukar röra sig om ca 1000- 2000 personer om året i Sverige och det vanligaste är att det rör sig om personer med sjukdom sen tidigare, som hjärtbesvär eller annat. Jag har sett statistik som talar om 10- 20 personer om året med influensa som dödsorsak, det vanligaste är nog att dödsorsaken blir t.ex. lunginflammation som följd av influensan. Och de ca 20 personer som sades ha dött av svininfluensan 2009 var nog samtliga försvagade av sjukdom sen tidigare, vilket även var fallet med pojken som nu dog.
Så om i snitt 3-6 personer dör per dag som följd av influensapåfrestning…..? Det verkar som att man kan dra igång en influensahysteri lite när det passar, utom på sommaren kanske då vi får D-vitamin från solen och inte lika lätt blir sjuka.
Och så sägs det att det är mindre risk för biverkningar i år eftersom vaccinet nu inte innehåller skvalen! Vad då? Man har väl aldrig från myndighetshåll erkänt att vaccineringen 2009 skulle ha medfört särskilt mycket biverkningar!? Det var man ju så noga med att påpeka att det skulle inte innebära någon som helst risk, då! Man kan ta del av vad de har att säga som råkade illa ut av vaccinet på liveteftersprutan.blogspot.com.

* * *

sverigesradio.se rapporterade igår att amerikanska attacker med förarlösa plan dödat minst 11 personer i Pakistan. Varför rapporterade man just om den här attacken? Man brukar inte bry sig om att rapportera om dom. Var det för att det var den 1 januari och många var trötta efter nyårsfirandet som man trodde att det skulle passera ganska obemärkt? Och så kan man påstå att man visst tar upp dåd som utförs av de makter som deras herrar har kontrollen över och inte bara de som utförs av de överheten har utsett till fiender!
Ungefär 20 döda blev det enligt presstv.ir i just den här attacken, men liknande attacker brukar komma flera gånger i veckan!
”The unsanctioned US airstrikes in Pakistan, which have increased since President Barack Obama took office in 2009, have claimed some 1184 lives in 2010.”

-

13 svar to “ny blogg, vaccin och terrorattacker”

 1. Leewanta Says:

  Hej!

  Noterar i google statistiken att leewanta.com har fått en del besökare länkat härifrån, så en önskan om en god fortsättning vore väl på sin plats!

  Håll gärna eldarna igång, även om det blir tufft under en bra tid som det ser ut just nu, men många möjligheter till nya friheter expanderar exponentiellt när allt fler ser igenom rökridåerna.

  Upplysning om spelet är vad de gamla rövarna, eliten, fruktar allra mest.

  Hälsningar
  Leewanta & Co

 2. Anders Says:

  Jag läste en artikel om årets vaccin för inte så länge sedan. Där stod det inte att skvalen gav biverkningar utan ”oro för biverkningar”.

  Förespråkarna kommer att slingra sig vad som än kommer ut.

 3. Helena Palena Says:

  Det finns kvar lager av Pandemrix. Jag har bloggat om eländet och skvalen idag. Det är knappt så man orkar ta det en vända till.

  ”I Landstinget broschyr om årets vaccinationer står det att vaccinet mot vanlig influensa heter Vaxigrip. Det är ett vaccin som använts i många år. Det innehåller inget kvicksilver, formalin, latex eller adjuvans (skvalen, tokoferol och polysorbat 80). Då det inte har adjuvans ger det mycket mindre biverkningar än Pandemrix. Landstinget har kvar doser av vaccinet Pandemrix mot ”svininfluensan”. Pandemrix framkallar ett mycket starkare skydd mot”svininfluensa” än vad ett säsongsinfluensavaccin ger enligt broschyren.”

  • Stan Says:

   Nej precis! Jag känner likadant, man är rätt fed-up på deras vaccin-hysterier!
   Och det är ju inte alls samma sak i år, inte den märkliga hotfulla jätte-drive som då, och inget skvalen (och inte heller kvicksilver ser jag!) som är förbjudet i USA!
   Men här erkänner alltså myndigheterna i den här broschyren att Pandemrix ger mycket biverkningar, liksom läkaren på Smittskyddsinstitutet i mitt citat ovan!
   Och så är man hedrad av att ha blivit citerad i en kommentar på din blogg!

   • Helena Palena Says:

    Jasså – är det hedersamt! Håll till godo!

    Kan du fatta att denna mening står i broschyren som Landstinget Gävleborg delar ut till alla hushåll. Broschyren heter Allt du behöver veta om höstens Vaccinationer!

    ”Då det inte har adjuvans ger det mycket mindre biverkningar än Pandemrix.”

 4. Stan Says:

  För några veckor sen påstods i en artikel – http://www.naturalnews.com/030657_vaccines_miscarriages.html – att det var en kraftig ökning av missfall i USA under perioden som det vaccinerades.
  Skulle bra gärna vilja veta hur det såg ut här, en större del av befolkningen vaccinerades och här användes ett farligare vaccin.
  Jag har letat men det verkar som att siffrorna för 2009 inte publicerats ännu.
  http://www.scb.se/Pages/SubjectArea____6652.aspx
  och http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2010/2010-4-31

 5. Petra Says:

  God fortsättning!
  Vill varmt rekommendera en liten skrift till er som inte har läst den ännu, av dr Jackie Schwartz, som heter ”Själshygieniska övningar – ett sätt att stärka immunsystemet och finna sin väg i vardagen” och är tryckt av Vidarklinikens vänner.

  • Stan Says:

   Tack och God fortsättning själv! Jag har länge varit tilltalad av antroposofin. Det känns sunt och äkta, inspirerande att se byggnaderna, arkitekturen. Kommer också ihåg ett citat av Steiner om utbildning, ungefär: ”vi bryr oss överhuvudtaget inte om att anpassa oss efter samhället, utan siktar på att utveckla människan som sen kan utveckla samhället”! Det är något för Björklund, det!
   Antroposofin har väl lösningar för i stort sett alla områden, som man kan ha som modell för ett framtida friskt samhälle. T.ex. hur man odlar på ett hållbart och hälsosamt sätt.
   Hittade den här sidan – http://www.antroposofi.info/filosofi/antroposofi/antroposofisk_meditation/ – när jag sökte efter boken, ska se om jag kan hitta den. Tack för tipset.

 6. monasara Says:

  ”statskupp ” ? hur menar du?

  • stan Says:

   En dold statskupp genomförd av de höga finansmakterna bakom kulisserna. I mitten av 80-talet gjordes förändringar i banksystemet som bara ett fåtal kände till och som genomfördes utan en riktig demokratisk process. Ändringar som gjorde det lättare att flytta pengar ut ur och in till Sverige, och som gjorde landet sårbart för fientliga spekulationsattacker, och ändringar gjordes som tillät bankerna att ”låna ut” (dvs skapa nya pengar) mycket friare än tidigare. Detta skapade en bostadsbubbla i slutet av 80-talet, som sen brast runt 1990 då Sverige utsattes för fientliga spekulationsattacker. Landet var rejält skakat, konkurser, hög arbetslöshet, nedskärningar, hög statsskuld, och medborgarna var plötsligt mer medgörliga och lät sig skrämmas in i EU, ”vi måste” fick man lära sig, om vi ska klara oss, vi är ju så usla och ynkliga.
   Sen dess har det gått utför, högerpolitik har varit lag och folkets rätt att bestämma har urholkats mer och mer efterhand. Detta har inte skett efter någon sorts naturlig nödvändighet, vi har fösts dit finans-ayatollorna önskat liksom de flesta andra länder.
   http://folkstyre2.wordpress.com/historik


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: