OBS! OBS! OBS!

Gå genast och läs Rick Falkvinges inlägg som Linda tipsade om!

Kortfattat: varenda lag, varenda utredning som varit fientlig mot nätet, ungdomar och medborgarrätter här i Sverige de senaste åren har varit beställningsjobb av USAs regering och amerikanskt näringsliv. Vi anade att det var så, men hade trott att det kanske kommit lite härifrån och lite därifrån. Det var fel. Det var koordinerat och den svenska regeringen hade fått en checklista att bocka av, och beskrivs i diplomattelegrammen som “mycket samarbetsvillig” och “är helt med på noterna”.

Sedan 2006 har vi påstått att datalagring, polismetodutredning, utredningen som ville stänga av folk från nätet (Renforsutredningen), den politiska rättegången och förföljelsen av The Pirate Bay, IPRED och FRA alltihop är del i en större helhet, en sammanhängande helhet som är styrd av amerikanska intressen. Det har låtit konspiratoriskt i överkant. Rentav löjligt. Vi har menat att den amerikanska regeringen jagar på en systematisk nedmontering av medborgarrätter i Europa och på andra platser för att amerikanska företags dominans inte ska riskeras, och då framför allt på upphovsrätts- och patentområdet.

Sen måste vi ordna med massor av flyttkartonger i wellpapp till kanslihuset så fort som möjligt (redan på måndag? eller efter nyår?). Och jag tycker att de som har möjlighet kan ställa upp och hjälpa till att bära ut förrädarnas tillhörigheter nu när det är så kallt, så att det kan fixas snabbt och smidigt.

-

4 svar to “OBS! OBS! OBS!”

 1. Sverker Says:

  Men vad gör vi om folk börjar ge dom det straff dom förtjänar, när dom står där på trottoaren o fryser och undrar vad som hände?
  Tja, förtjänar dom det, så gör dom ju faktiskt det.

 2. Erik Says:

  Återstår en koppling för att kunna hävda att de som till exempel skriver om dessa samband utgör en samhällsfara.

  Ett anarkistämplingsprogram till exempel. Förefaller som om begreppet Anarkist kommer att användas som förevändning att tysta de uppvaknande massorna.

  I och för sig inte så förvånande då anarkiströrelser för lite drygt tio år sedan med all sannolikhet infiltrativt blåsts upp till skadlighet i var och ens åsyn för att kunna användas i ett senare läge.

  Planen och skickligheten med vilken den breda massan förleds är ju beundransvärd i sig – ett mästerverk. Samtidigt som den nu medvetet görs lite tafatt och uppenbar för att angreppen på det som avsiktligt dolts lite mindre ska ursäkta framryckningar mot motståndare, så att säga. Provokation, kallas det visst.

  Tror på fullaste allvar att detta är en prövning på själslig nivå och inget annat. För oss alla här och nu.

 3. Stan Says:

  Jag har ju varit, och är, misstänksam mot wikileaks-Assange. Att han ges så stort utrymme i mainstream är ett tydligt tecken på att han är kontrollerad, att det som kommer ut är menat att komma ut. Men de här uppgifterna borde räcka för att vi skulle städa ur regeringsbyggnaden rejält! Så man vet inte vad man ska tro. Likadant med uppgifterna tidigare i höst om att amerikanska ambassader spionerar på medborgare i Sverige, Danmark och Norge, varför kom de ut? Och blir det någon reaktion att tala om?

 4. Linda Says:

  Är inte så säker på att det räcker alls faktiskt.
  det talas alltför tyst om sådana här frågor i ”gammelmedia” överlag. Exempelvis datalagringen och nu då att polisen evt skall få provocera fram brott. De smyger in skiten och journalisterna säger knappt halv sju.
  http://outad.blogspot.com/2010/12/bekrafta-stockholm-09-141-tack.html
  rekommenderar att läsa om äktheten i telegrammen 1 (läs kommentarerna också)
  Rekommenderar att läsa 2
  http://blogg.aftonbladet.se/21909/2010/12/svensk-myndighetskontroll-vi-ar-vilseforda-lurade-och-utnyttjade#comments

  tvilar inte på att det skulle vara sant, de var liksom AHAkänsla vid första läsningen.

  Nyheter 24 är den enda ”kanalen” som tagit upp ämnet.

  Var är de andra partierna? (förutom libdem)

  Vad krävs för att svensken skall reagera och då menar jag hela högen? Etabl partier, JOURNALISTERNA och svensson.-


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s