underliga händelser

En rysk utredning av flygkraschen i april i år då nästan hela Polens regering dog har nyligen presenterats – video på russiatoday där en engelsk flygexpert intervjuas – och tydligen är man inte riktigt nöjda med den i Polen. Intrycket jag får av videon stärker min bild av den händelsen. Russia Today har hela tiden haft attityden att det självklart var en olyckshändelse och ställt sig undrande till de som ifrågasätter det. Den engelske gästen som intervjuas har samma inställning, det är inget fel på undersökningen, polackerna gruffar lite nu men det är nog snart glömt. Och så pratar han om att piloten försökte landa i extremt svårt väder. Den bild jag har fått är att det var helt klart väder, men att det just innan planet skulle anlända bildats dimma, och att det var en mycket erfaren pilot och att planet hade avancerad utrustning som borde ha omöjliggjort en krasch som den som skedde. Och det verkligt skumma är ju att ingen skulle ha överlevt en krasch från så pass låg höjd, enligt amatörvideon som visats från nedslagsplatsen syns inget utspritt bagage heller. Sen hörs ljud som låter som pistolskott, var det utsända från säkerhetstjänsten som såg till att ingen överlevande skulle kunna avslöja vad som egentligen hänt!? För mig ser den här affären ut som ett samarbete mellan Ryssland och väst.

Man gör ju sig en bedömning mot bakgrund av den bild man har av världen och väger in sannolikheten för olika skeenden. Det samma gäller händelsen i Stockholm för en vecka sen, den 11 december, då en man sprängde sig själv till döds. Med tanke på hur de kontrollerade medierna har missbrukat händelsen så bedömer jag sannolikheten som stor att det var en sk syntetisk attack, konstgjort framställd. En annan viktig sak är uppgifterna som kom ut i början om en militäranställd som varnat en bekant via SMS för att befinna sig på Drottninggatan flera timmar innan händelsen – nt.sethelocal.seaftonbladet.se. Senare har myndigheterna sagt att de inte funnit något stöd för de uppgifterna och medierna har sopat det under mattan. Det var TT som kom med det först, var det en journalist man inte hade riktig koll på som fått fram det? Varför har det inte kommit fram mer om var man i så fall fick informationen från?

Vid en presskonferens i veckan om denna händelse undersöktes journalisterna med metalldetektor innan de släpptes in! Helt i linje med vad man kan vänta sig, det här kommer man att göra allt för att få ut så mycket som möjligt av. En ”regering” som vet att det den gör är omoraliskt, oärligt och inte i enlighet med folkets intresse försöker skydda sig med att införa kontrollsamhälle och polisstat. Så som har skett i USA, dels naturligtvis efter 11 september 2001, och efter den sk kalsongbombarhändelsen vid julen för ett år sen av en man med urspung i Jemen, som ledsagades till planet av en välklädd man som bad att han skulle få komma ombord trots att han inte hade sina papper i ordning! Det skedde en dryg vecka efter det att en amerikansk attack i Jemen dödat 49 civila, varav 23 barn och 17 kvinnor! I USA trakasseras nu flygresenärer med naken-scanners och kroppsvisiteringar, vilket man också försöker sprida hit, och det talas om att utvidga tyranniserandet till andra områden.

Det kan vara lämpligt att plocka fram James Corbett’s film Al Qaeda Doesn’t Exist efter propagandapressens vulgära kampanj den här veckan. www.alqaedadoesntexist.com

del 23

Exempel på mer anständig journalistik får man i Fria Tidningen, t.ex. Linus Brohults ledare om efterdyningarna av händelsen den 11 december.
Men t.o.m. i mainstream finns de som är oroliga för vart samhället är på väg. En av mina ärkefiender, Johan Hammarqvist ledarskribent som ibland förekommer i radion, skriver – Risken är uppenbar att helgens sprängdåd i Stockholm med sitt terrorsyfte gör att 2011 kan bli ett förskräckligt år för den personliga integriteten och våra friheter. Samma Hammarqvist skrev också samma dag som den hutlösa grundlagsändringen röstades igenom (23 nov ?) att han tyckte det var oroande att den nya lagen innebär en ökad möjlighet att sätta in militär mot svenskar i Sverige! Ja Hammarqvist, jag är mer än beredd att ändra uppfattning om dej om du är med på tåget för att återupprätta någon sorts anständighet i vårt land, innan det är för sent!

-

 

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s