vems dåd?

Vad ska man tro om det sk misslyckade ”terroristdådet” i Stockholm? Min första reaktion var att det troligen handlar om en iscensatt händelse av ”the usual suspects”, grupperingar med kopplingar till Mossad eller CIA eller nåt i den stilen. Min bild är att det är krafterna som styr dessa som även ytterst styr mainstreammedierna, och vi kan ju se hur man tidigare i höst har jobbat på att skapa en terroristrädsla.
En viktig bit i bedömningen av händelsen är hur medierna behandlar den. Det var ju inte så mycket som hände egentligen, en bil exploderade och brann upp och en man dödade sig själv. Men medierna var på hugget, över hela världen, och gjorde så mycket man kunde av det hela. Nu får vi se om det väntade mönstret följs, att förslag kommer ganska snart om införande av frihetsinskränkande kontroll-lagar (det finns välsponsrade galningar som den här beredda!).
Det förekommer ju även uppgifter om att någon anställd inom militären har varnat en bekant via SMS för att befinna sig på den gata där händelsen inträffade, flera timmar tidigare! Verkar mycket misstänkt! Någon med inside information?
Sen finns ju möjligheten det var ett dåd som utfördes av någon som desperat försökte visa sitt motstånd mot Sveriges deltagande i Afghanistan. Men gärningsmannen lär ha kommit från Irak 1990, och Sverige har ju inte haft militär i Irak, snarare har Sverige tagit emot fler flyktingar än något annat land från Irak. Men man vet aldrig…
I vart fall gör de styrande i Sverige och USA och de flesta andra västländer allt som står i deras makt för att provocera fram någon sorts motståndsattack från framför allt afghanskt håll.
Jämför händelsen i Stockholm med att en svensk eller amerikansk soldat skulle ha vådaskjutit sig själv till döds i Afghanistan! Där det samtidigt regelbundet förekommer dödliga attacker mot civila, minst en gång i veckan! Något som svenska medier knappt orkar nämna ens! Och glöm inte den här artikeln om norska soldater i Afghanistan nu när den väl omhuldade bilden av muslimer som våldsbenägna frodas bland kommentarer lite varstans.

UPPDATERING!

Leewanta har ett inlägg som också stärker misstanken att det är ”the usual suspects” som ligger bakom.
Vad som också kan peka i den riktingen är att Quisling var ute och twittrade om ”terroristdåd” på ett tidigt stadium.

Och det här kan vara ett motiv för attacken – S släpper krav på att riva upp FRA-lagen – !

En händelse som är ganska lik den i lördags inträffade i januari i år – Kvinna försökte spränga kommunhuset i luften – Vad jag minns så var medierna inte lika mycket på alerten då.

larouche.se: Londonistan angriper Sverige och Europa

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s