fake leaks

Det är knappast någon tvekan längre tycker jag, Julian Assange är på det ena eller andra sättet kontrollerad av eller utnyttjad av de jag brukar kalla västs ayatollor, de som är de som i praktiken styr västländerna från bakom kulisserna. Idag möts man av rubriken – Assange: Hillary Clinton bör avgå – Sen när ges verkliga ifrågasättare av den rådande ordningen utrymme i mainstreammedierna!? Och det annonseras i förväg vad som ska släppas. Jämför det utrymme och uppmärksamhet som ges åt Assange med det som ifrågasättare av den officiella versionen av 9/11 får! Eller de som vill införa ett sunt banksystem!

Det kanske rör sig om ett försök att skapa en kontrollerad opposition. Om nu folk börjar bli trötta på den gamla vanliga propagandan ska man släppa fram en man kan kontrollera och som kan utnyttjas för ens egna syften. Han kanske själv tror att det är äkta det han gör, men han kanske matas med utvalt material, dessutom väljer stora mainstreammedier vad de ska lyfta fram. T.ex. så har inget negativt om Israel kommit fram, medan uttalanden från Saudiarabiska ledare som vill att USA ska attackera Iran lyfts fram. Här gäller det att se upp!

Ho Hum: More Wikileaks ‘Chickenfeed’David Frum Explains Wikileaks’ ValueAE Exclusive: High Level Leak from NSA “Wikileaks Prep” Meeting

presstv.ir:

Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad has questioned the recent ‘leaked’ documents published by Wikileaks website, describing them as part of a US ‘psychological warfare.’

In response to a question by Press TV on Monday over the whistleblower website’s ‘leaks,’ President Mahmoud Ahmadinejad said ‘let me first correct you. The material was not leaked, but rather released in an organized effort.’


* * *

Lars Bjelkenstedt – Sveriges nya grundlag ett hån mot demokratin

När svenska folket med knapp majoritet röstade för EU 1994, så röstade de för ett ‘samarbete mellan självständiga stater’, men genom det senaste Lissabonfördraget upplöses Sveriges självständighet. Detta är helt i linje med Bilderberggruppens grundläggande planering för EU-projeketet, men det är inte vad svenska folket röstade för 1994. Men politikerna viftar bort att det är ett rent förakt för demokratin och förvägrar i stället folket att folkomrösta om Lissabonfördraget. De blev skrämda av det överväldigande nejet mot EMU, så de tänkte inte låta folket rösta om Lissabonfördraget, eftersom det med stor sannolikt skulle bli ett nej.

Ett nytt steg mot Bilderberggruppens världsdiktatur tog Sveriges regering och riksdag den 24 november 2010 när de röstade för Sveriges nya grundlag, vilket innebär att Sveriges demokrati och självständighet upphör.

Se Verkligheten – Sverige verkar vara ….en diktatur:

Att makten är hos folket är ju en bisarr lögn, som gång på gång blir fullständigt uppenbar och naken. Det vi som folk, medborgare och väljare endast tillåts göra är att välja vilka lydlakejer som ska hålla i yxan i deras gemensamma obscena iver att kapa mer och mer av våra rättigheter och vår frihet, och hugga sönder vår självständighet bit för bit…

Why is Greenland so rich these days? It said goodbye to the EU

-

Annonser

8 svar to “fake leaks”

 1. Anders Says:

  Har också blivit mer och mer fundersam kring Wikileaks information. Som många påpekar så verkar mycket information fattas och om nästa mål är bankerna så vad blir resultatet i sådana fall.
  En snabb och okontrollerad bank- och valutakollaps måste ju vara idealiskt för utvecklingen mot en enhetlig världsvaluta styrd av IMF och Världsbanken. Likaså så ger ju det desto större anledning att utveckla en mer genomgående polistat pga de sociala och politiska oroligheter. Man ser citat överallt från olika uppsatta personer att -om folk visste detta eller detta så bleve det revolution. Frågan är väl om en Bankrun gynnar bankeliten mest? Eller om det öppnar upp för alternativ?

  • Stan Says:

   Man kanske försöker göra en ”controlled demolition”, man inser att en krasch är oundviklig och försöker då styra utvecklingen så mycket man kan, mot totalitära kontrollsamhällen. Frågan är väl just det ja, är tillräckligt många tillräckligt upplysta om penning- och banksystemet för att utvecklingen vid en krasch ska ha en chans att ta en riktning mot ett sunt system i folkets intresse. Tänk hur lätt det hade varit om folk inte varit hypnotiserade av ondskans medier! Vi får väl försöka att hoppa upp och ner och vifta med armar och ben för att få folk att lyfta ögonen från hypnosmedia medan tid är!

 2. Stan Says:

  Betyder inte det här ”varning för krasch” på riksbankens språk? Deras uppgift är ju att se till att det gamla systemet hålls vid liv. – http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4217281
  Bankerna är fortfarande känsliga för störningar på de finansiella marknaderna, skriver Riksbanken i en rapport.

  Därför anser Riksbanken att bankerna bör bibehålla eller försöka öka sitt eget kapital.

  I rapporten sägs dock att de svenska bankerna är väl förberedda jämfört med andra länders banker, när det gäller oväntade händelser.

  Från en kommentar till Ellen Browns nya artikel – http://dandelionsalad.wordpress.com/2010/12/01/is-qe2-the-road-to-zimbabwe-style-hyperinflation-not-likely

  We need currency based on the credit of the government, not born of debt. Without such currency we are doomed to either a financial crash or crashes or all out war …

 3. Anders Says:

  Verkar nästan omöjligt att hitta en DN-artikel om klimatförhandlingar som inte skriver att det hade varit så enkelt om vi haft en världsregering.
  Innan man skördar så måste man så.

  Det är ungefär så tidningarna fungerar. Långt innan Greklandskrisen var ett faktum visste många experter redan åt vilket håll det lutade men tidningarna matade läsarna med ”positiva bilder”. När de sedan inte kunde ljuga längre så matar läsarna med ”bilder” om vilkas fel det är, dvs välfärdssystemet. Nu får vi i små portioner ana att det kan ligga en krasch inom räckhåll.

  I Wikileaks informationsmassor verkar det finnas en hel del material som kan ge USA (eller världssamfundet som vissa kallar det för) en anledningen till mer krigsaktioner i mellanöstern. Är Wikileak matade med propagandainformation?

 4. Prepper.eu Says:

  Min enkla analys:

  Om media ägnar exceptionell uppmärksamhet åt en människa i konspirationsvärlden när dom inte annars gör sånt så måste det bero på en av två saker.

  1. Wikileaks har exceptionellt ovanlig och känslig information.
  2. Det är förutbestämt på senaste bilderbergmötet att wikileaks skall ges stort utrymme.

  Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag tror. Och mest på grund av att ingen verkar tjäna på wikileaks. Annars är det ju den gamla devisen ”follow the money” fungera bra men det är för tidigt att se vem som tjänar på hela historien än.

  • Stan Says:

   Jag tror på nr 2, även om det kanske inte är just på Bilderbergsmötet men det är folk i den riktningen. Som med Tea Party-rörelsen i USA, det ser ut som att den infiltrerades och togs över och det sågs till att vreden som finns kanaliseras till annat än den verkliga orsaken till problemen, banksystemet.
   Men det är knepigt att säga något bestämt, som det som skrevs idag, att USA ser Sverige som ”stark partner”http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=11901&artikel=4216613#srcomments -, det borde vara droppen som gjorde att regeringen just nu i kylan höll på att bära ut sina papplådor med sina personliga tillhörigheter från regeringsbyggnaden!

   Fick just syn på det här som ska ha kommit från wikileaks. – http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4218607
   I rapporterna från den amerikanska ambassaden beskrivs Sverige som en stark och pragmatisk partner.

   Ambassaden nämner i positiva ordalag att Sverige är en viktig källa för kunskap om Rysslands militär, vilket många tidigare misstänkt, men också för kunskap om Iran kärnvapenprogram och det är mer oväntat.

   !! Sverige utnyttjas skamlöst! De (makterna bakom kulisserna) vet att de ryggradslösa ynkryggarna som leder landet alltid lägger sig platt när de kommer med ”förslag”.

   Ännu ett tecken på att det är något sjukt med det här wikileaks. Här dyker det upp uppgifter om att Sverige har kunskaper om Irans ”kärnvapenprogram”!! Gud så passande! Då kan ju Assange ge klartecken för en attack mot Iran då!

 5. Anders Says:

  Har internet-kriget börjat på allvar nu?

  ”Varning: Din dator kan skadas om du besöker den här webbplatsen!
  Webbplatsen på http://www.anarchos.se innehåller komponenter från webbplatsen ininini.in som verkar innehålla skadliga program, dvs. program som kan skada datorn eller köras utan ditt tillstånd. Det kan räcka med att besöka en webbplats med skadliga program för att datorn ska infekteras.”

  • Stan Says:

   Din kommentar hade fastnat i spamfiltret, jag gick in där och kollade av en tillfällighet. Skulle det vara för att den innehöll en länk? Konstigt.

   Jag fick upp ett likadant varningsmeddelande när jag gick in på ekonomiskreform.se för någon dag sedan! Så det verkar som att illasinnade krafter är i rörelse.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s