förnedrings-scanners

Från sott.net om attacken mot Irland och om den förnedrande behandlingen av människor på flygplatser i USA.

Och nu kommer EU dragandes med dessa bodyscanners här också!! Någon som är förvånad? sr.se – Svenska flygplatser kan få kroppsscannare:

”Det började användas efter att en terrorist på juldagen förra året lyckades ta sig ombord på ett flyg till Detroit med sprängämnen på kroppen som flygplatsens metalldetektorer inte upptäckte.”

Denna terrorist-incident var med största sannolikhet arrangerad med hjälp av CIA eller liknande (liksom 9/11 och de flesta andra sådana händelser). Ett amerikanskt par bevittnade på flyglatsen i Amsterdam, hur en välklädd man med indiskt utseende ledsagade Umar Farouk Abdulmutallab, som ‘terroristen’ heter, fram till incheckningsdisken och bad personalen att ta honom ombord trots att han inte hade något pass! “The guy said, ‘He’s from Sudan and we do this all the time.’” Dessutom lär amerikanska säkerhetspolisen ha fått varningar om att Umar deltog i någon sorts misstänkt verksamhet men någon inom polisen sa att: låt honom vara! Denna incident har sen fått motivera ett sanlöst kränkande av flygresenärers integritet i USA, och det tycks bara bli värre och värre. Det dröjde inte många dagar heller förrän man kom med dessa scanners. Kan motivet vara annat än att vänja människor vid att förnedras och att vi lever i polisstater och kontrollsamhällen!?

The Stench of the Police State at US AirportsTSA Gestapo Empire

* * *

HA! HA! HA! HA!

Att Sveriges Radio ställer upp och sprider skiten är ju bara direkt pinsamt å deras vägnar! Hur långt kan galenskapen gå egentligen.

För det är väl inte första april idag….? Nej det är det ju inte. Varför publicerar dom sånt här!? För att göra folk förbannade?

Bildt1

* * *

David DeGraw – Revolution Roundup #2: As Mass Rebellion Spreads Throughout Europe, Americans Dance With The Stars

-

>

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s