Nord-Korea utsatt för attack

Det är svårt att veta hur det verkligen gick till i samband med att Nord-Korea besköt Sydkoreanskt område idag därför att i stort sett all mediarapportering vi nås av är styrd propaganda. Men en sak vet vi, och det är att Nord-Korea utsatts för en samlad attack av de svenska propagandamedierna , och de andra mainstreammedierna i väst. Det går typiskt till så att man i rubriken med stora bokstäver skriver att Nord-Korea attackerat Syd-Korea. Sen längre ner i texten nämns lite i förbigående att Syd-Korea just i dagarna håller en stor militärövning nära gränsen mot Nord, och att enligt Nord-Koreas version så var det Syd-Korea som först sköt in över Nords territorium. Men budskapet är tydligt, att det är Nord-Korea som är den stora boven.

Nord-Korea har tidigare meddelat att man upplever den här stora militärövningen med 70 000 man, kallad Hoguk, vid gränsen till Nord-Korea som provocerande. USA har trupper i Syd-Korea (28 000 man?). Har för mig att jag läste någonstans att det var meningen att USA skulle delta i den här övningen men att det hade ändrats, det kan ju stärka misstankarna att man var ute efter att provocera fram oroligheter, då ser det bättre ut om USA inte deltar i just den här övningen. Syd-Korea har också medgivit att man avfyrat skott först. Inte konstigt om Nord-Korea känner sig hotade och är skärrade, man har ju bl.a. kallats en av ondskans axelmakter av de makter som inte drar sig för att på de mest vulgära sätt ta till våld mot de som utses till fiender.

Vet inte om det på pappret gäller fortfarande att Sveriges Radio ska stå för oberoende journalistik, i så fall har de ansvariga där ingen aning om vad det skulle innebära. Finns det någon yrkesgrupp som har större anledning att skämmas över hur de sköter sitt yrke än de ynkliga kräken på t.ex. Sveriges Radio!? En som för mig mer och mer framstår som en av de största förbrytarna, förutom den ansvariga ledningen, är Staffan Sonning. Dels kallades han in som ansvarig för ekonomirapporteringen när den stora krisen bröt ut för 2 år sen och levererar pålitligt inslag till stöd för de ekonomistiska ayatollorna som orsakat krisen och nu missbrukar den på folkens bekostnad. Dels kommer han t.ex. idag med en slutgiltig nedsabling av Nord-Korea. Här är en gosse gangstrarna som styr från bakom kulliserna kan lita på!

Nog kan man väl tycka att det här är ett exempel på opartisk journalistik? presstv.ir – Two Koreas blame each other for attack

Kanske ska man hålla sig mer till svt.se, där hade man i vart fall rubriken – ”Sydkorea sköt först” På svt debatt finns också en artikel – Nordkorea agerar för att säkra sin överlevnad av Linus Hagström vid Utrikespolitiska Institutet som överraskar positivt. Mot slutet nämner han dels att många menar att det sydkoreanska militärfartyg som sprängdes i våras och sjönk kan ha gått på en mina (det var också i samband med en USA-SydKoreansk övning) och att det inte är självklart att Nord-Korea låg bakom såsom det brukar framställas i medierna. Dels att dagens händelse kan bero på ett missförstånd i samband med militärövningen.

Det kommer inte direkt som en överraskning om de som styr väst är ute efter att starta storkrig för att välta omkull schackbrädet och skapa förvirring nu när hela det ekonomiska systemet är färdigt för en kollaps, kanske större än nånsin. Om så sker är det viktigt att inte dras med av propagandan om att det behövs ett globalt styre och en global valuta. Det är det som är målet för de mänsklighetens fiender som redan nu styr det mesta och orsakat oredan. Nu är det dags för vår lösning! mer här

‘NK Willing to Halt Nuke Program if US Respects Communique’Koreahalvön… Varning för provokatörer!Ron Paul: Korea Conflict May Be Orchestrated Crisis To Boost DollarNorth Korea Attack Part Of RAND Plan For Total War?

* * *

Om förtrycket mot oliktänkande i USA, Russia Today:
An RT news crew has been freed on bail – after spending around 32 hours in a U.S. jail. They were taken into custody in the state of Georgia, while filming an annual rally near a military base nicknamed the ‘School of Assassins’. Correspondent Kaelyn Forde and cameraman Jon Conway were forced to pay a fine after they were accused of taking part in the unlawful rally. Police are still considering another charge against them, for allegedly failing to obey officers’ instructions. Kaelyn Forde, who’s at the centre of the story, described the police’s actions as ‘brutal’.

 

-

>

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: