Hudson och Leewanta

Michael Hudson om världsekonomin inför G20-mötet som just påbörjats.

There is no possibility of agreement at the upcoming G20 summit because the U.S. is declaring financial war on other countries, believes American economist Michael Hudson. The U.S. has been pushing China to revalue its currency — at a time when Washington has been pumping billions of dollars into its economy — a move viewed by other countries as an attempt to deliberately weaken the greenback. The issue of exchange rates is expected to be one of the toughest discussion points at the G20 summit in South Korea later this week. Michael Hudson, a renowned economist and Wall Street financial analyst and advisor, says the meeting in Seoul will not bring an end to global currency wars.

Ett litet utdrag från Leewanta’s blogg:

Toppen har alltid erkänt att riskerna för deras spel är att man kommer på dem, hur spelet fungerar, där de nya teknologierna och radio nu gör det svårare och svårare att snärja de förblindade. Farligast i ekvationen är politisk inkompetens (eller kompetens ur deras synvinkel), och de vet vilka de måste ”hantera” för att valla in besluten i deras riktning, men samtidigt är det oundvikligen så att en bred politisk kunskap om spelet blåser sönder deras rackarspel, och isolerar dem.
Av tämligen logiska anledningar står man relativt sett mer vaken om spelet i länder som har drabbats hårdast, för de söker svaren – vilket resten av världen inte gör (ännu). Under angreppet av upplysning förblir de diskuterande på smygvägar och ytterst subtila, eftersom hotbilden ligger i att man förstår vad de håller på med och varför, vilka vägar de väljer.
När tillräckligt många människor har observerat informationen korrekt kommer inte spelet att fungera för dem längre, då är tyrannernas långa och grymma marsch på många vis över, och om full insyn faktiskt kommer till stånd beträffande den fulla och sanna historien kanske de inte ens överlever. Bilden är så monumental att den är svår att ta in för en ordinär människa som tror på den goda viljan eller något sådant. Hitler hade rätt i att ju större lögnen är, desto svårare är det för massan att tro att det är en lögn. Och vi talar här om en lögn större och vidare än någon annan.

Men radio? Internet-radio då eller?

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s