odla mer av ovanliga sorter!

Har hittat mer info om det här med de osannolika försöken att försämra vanliga människors möjlighet till egen odling, som jag tog upp den 5 nov. nedan. Ett citat som beskriver det hela mycket bra från transitionsweden.ning.com:

Varken Jordbruksverket, EU eller någon annan instans har rätt att förbjuda någon växt, djur, människoras eller sort. Om de försöker har de förverkat sin legitimitet att inneha makt och inflytande. Folket har rätt och skyldighet att i sådana fall utöva civil olydnad och göra revolt för att störta byråkraterna och makthavarna.

EXAKT!
En underbar sida av en kunnig fröodlare – runabergsfroer.se:

Nu är Jordbruksverket på krigsstigen mot fritidsodlarna igen. Med EU i ryggen som tidigare.

Man kan undra vart vi är på väg? Vem vill ha en sådan utveckling, eller snarare avveckling. Det strider mot det mesta vi alla anser vara en sund väg att gå. Det är verkligen att såga av grenen vi sitter på.
Om Jordbruksverket, departementet eller ministern inte inser vad som händer just nu på frömarknaden, borde de upplysas om det. Den 1: januari är det för sent. Då ska allt med hast vara genomfört till punkt och pricka.

De nya kraven, som förmildrande nog kallas regleringar av gällande direktiv, kommer att innebära en drastisk åderlåtning av utbudet av köksväxtsorter för framför allt fritidsodlare. Både nu och för all framtid.

Ännu ett underbart initiativ! bytafroer.seByt fröer och kärnor, och diskutera växter och odling i vårt forum!

mfc.elmberg.netJordbruksverket går till anfall mot det småskaliga jordbruket uppbackad av EU (och hela GMO industrin)

cornucopia.cornubot.seJordbruksverket vill utrota hundratals ovanliga köksväxter

intERIKtigtklok.blogspot.comOodling

* * *

Från en kommentar hos Damon Vrabel:

”The greatest illusion of our age is the belief that we live in democratic societies. We admit the systems aren’t perfect, we know they’ve been corrupted by special interests, but we think reforms could set things right again. Not so. Our so-called ‘democracies’ have never been democratic, were not set up to be democratic, and never could be democratic. What we call ‘corruption’ is how the systems were intended to operate, and have always operated. Wealthy elites are able to get their candidates elected, and government then serves the interests of those elites: that’s how the system works, pure and simple. The rest is smoke and mirrors.”

-

>

Annonser

2 svar to “odla mer av ovanliga sorter!”

 1. Reality Says:

  Monsanto ägs av zionister
  EU är startat av Zionister,

  Jordbruksverket är infiltrerat av Zionister

  kan någon säga något som inte är infiltrerat av Zionister eller är stark under stark lobbyverksamhet av Zionism

  Bonner är Zionister & dom äger/styr nästan all media i Sverige

 2. Stan Says:

  Jag brukar kalla ”dom” för de ekonomistiska ayatollorna, andra talar om storkapitalet osv. Det är väl svårt att riktigt veta vilka ”dom” är. Men att det är en kartell av finansbaroner vars orättmätiga makt göds av banksystemet tror jag är helt klart. En vink om att det är så får man av ett inlägg i dag på Ekot, Markus Wallenberg är på plats i Syd-Korea och intervjuas av Staffan Sonning inför G20-mötet.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4171055
  Vad fan har Wallenberg där att göra? Vem tror han att han representerar? Åk hem och sköt dina egna privata affärer, städa dina bankkontor eller nåt!
  Och som vanligt äcklas jag av dessa knähundar till ”journalister” som agerar megafoner åt baronerna!


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s