kulminerande mörker

leewanta.bloggproffs.se – Höjd Vaksamhet Rekommenderas – !!

”Vi avser inte skaka bjällror i onödan, vilket de som känner oss väl vet. Man vi vill av följande anledningar uppmana till skärpt vaksamhet under denna vecka, och två månader framöver…

Obama skall till ett ekonomiskt möte i Indien. Men vad är anledningen till en eskort av 34 stridsskepp och en smärre invasionstrupp, så som Indisk media rapporterar? Att ”hela hjärtat av Vita Huset” flyttar till Indien, 200 VD´s följer med, liksom hela Obamas familj. Allt detta för blott en ekonomisk konferens? När i historien har en sittande Amerikansk President dragit utomlands, för en förlängd period, med 65 flygplan, 34 krigsskepp, med en ryktad summa på 3000 personer, inklusive vänner med mera, vid själva höjdpunkten av en ekonomisk och politisk omvälvning.

Med det önskar vi meddela: var beredd, var vaksam, och köp ingen extraordinär händelse, om så sker, vid vad den verkar vara.”

Sverige 2010, alltmer likt det gamla Sovjetunionen – många funktionshindrade tvångsvårdas tillsammans med kriminella… – hur länge dröjer det innan regimkritiker klassas som mentalt funktionshindrade och ”erbjuds” samma vård?!

Attacken mot USA, tältstäder i USA, video på InfoKuriren. Catherine Austin Fitts – The looting of America – cotocrew.wordpress.com, den nya presidenten 2012?

Dagens terrordåd – Unauthorized US strikes kill 13 Pakistanis

Indonesians protest Obama visit

The protesters marched on the US embassy in Jakarta and called for the full withdrawal of US troops from Pakistan and Afghanistan.
They also asked Washington to stop its ”blind support for Israel.”
”We’re going to change our assessment of Obama only when Obama withdraws all the American troops from Iraq and Afghanistan and stops the attacks in the border region of Pakistan and Afghanistan and stops the blind support for Israel,” the Associated Press quoted a prominent participant as saying.
”We don’t see the differences between Obama and Bush, they both oppress Muslims, they both have blood on their hands,” CNN quoted Ismail Yusanto, a spokesman for a Muslim group in Indonesia.

Germany’s government faces biggest ever demonstration over nuclear waste transport sverigesradio.se – Demonstranter blockerar transport med kärnavfall – Varför protesterar vi inte på samma sätt i Sverige? Det finns i alla fall viss nätaktivism – upprop.nufacebookgrupp

Nils Horner, om EU-valet? – ”Inte mycket för demokratitörstande att fira”

-

Annonser

7 svar to “kulminerande mörker”

 1. Prepper.eu Says:

  Wow det är mycket som händer nu!
  Jag håller med om att det är riktigt skumt med Obama resan. Kanske är dom oroliga för någon katastrof i USA. Kan bara uppmuntra alla att preppa!

  Efter som vi inte vet vilken katastrof som väntar så är det lika bra att ha luft (andningsmask & filter), vatten (filter och dunkar), värme (stormkök,kläder, fotogenkamin), mat (fröer, konserver, frystorkat), utrustning (medicin, ficklampor, verktyg, solceller m.m.)

  Jag köpte precis 4 st 25kg säckar med 4 olika fröer som går att grodda, mala, koka. Kanske inte så gott men mellan 5-25 års hållbarhet beroende på hur man lagrar dem.

  Ursäkta att jag är OffTopic men om det är en global ekonomisk härdsmälta eller något ännu värre som väntar så vill jag att så många som möjligt skall klara sig så dom inte behöver gå ut på gatan och stjäla från andra.

  Lycka till allihopa!

  • Stan Says:

   Såg just en uppdatering på leewanta på den här uppmaningen till vaksamhet. Han (eller hon?) lade till att fd sovjetpresidenten Gorbachev ställt in en planerad resa till Japan. (är han så invigd i ev. planer på false flag-initiativ? kanske genom rysk underrättelseverksamhet då?)
   Obama ska ha ställt in besöket i Indonesien. (men om något ska ske i USA, vad skulle det göra om han befann sig där eller någon annanstans i Asien?) Netanyahu ska besöka Texas där en terrorist-övning ska äga rum. (det har man ju hört att det har varit märkliga sammanträffanden med övningar som har hållits just som ”riktiga” terrorattacker inträffat, t.ex. vid 9/11 och Londonbombningarna 2005. Men vad skulle Netanyahu ha att göra där personligen?)
   Men visst måste man förutsätta att en ev. extraordinär händelse skulle vara iscensatt, konstgjort skapad. Om inte annat med anledning av det som Ellen Brown skrev nyligen, att det här med ”foreclosuregate” kan välta bankmaskinen över ända.
   Du har verkligen gjort imponerande förberedelser. Var kan man köpa sådana där 25 kg-säckar med fröer att grodda osv? Jag skulle verkligen vilja starta ett ordentligt projekt för att lägga upp och säkra en ordentlig fröbank för att kunna odla själv, med tanke på att attacker börjar sättas in mot detta från ondskans hantlangare.
   Och med tanke på det du säger om att gå ut på gatan och stjäla och plundra i en krissituation. Jag hoppas verkligen att vi uppnått en sådan grad av utveckling och civilisation att vi skulle ordna för de grundläggande behoven åt alla på ett anständigt sätt om en sådan situation skulle uppstå.
   2000-talets gerilla-verksamhet i kampen mot en illasinnad överhet: att utföra goda gärningar, hjälpa sina medmänniskor utan anledning! Att vägra förfalla till ett primitivt alla-mot-alla-beteende (som överheten säkert önskar för att motivera införandet av kontrollsamhälle och polisstat).

   • Stan Says:

    En uppdatering på den senaste uppdateringen har nu gjorts hos leewanta, och den senaste informationen har tagits bort då den visade sig ha tveksamt värde.

   • Prepper.eu Says:

    Har man ett företag som säljer livsmedel köper man det direkt från http://www.biofood.se (men deras webbshop suger så man måste ringa) där får man veta vart närmaste butik ligger som är återförsäljare till dem och dom i sin tur kan köpa in storförpackningar. 25 kg helt ekologiskt vete kostar just nu ca 500kr

    PS får passa på att säga det när jag ändå kommenterar: Superbra blogg! Just nu får jag mina nyheter från alexjones, di och stan. =) (fast alex jones är på väg ut då 90% av hans nyheter nu handlar om att mexikaner snyltar på amerikanarna, oavsett om det är sant eller ej är det inte intressant för oss svenskar.)

 2. Freddy Says:

  Å, Esbati tar in Hudson på bloggen: http://esbati.blogspot.com/
  Ska mainstream-vänstern vakna till slut ?

  • Stan Says:

   Hoppingivande.
   Den kapitalistiska staten fokuserar på sin kärnverksamhet: att garantera och underlätta kapitalets ackumulationsprocess. Hand i hand försöker staten och kapitalet köra ytterligare några varv.
   säger Esbati. Om mainstreamvänstern kan ta till sig lite av Damon Vrabel och Ellen Brown och… , så kan vi snart ställa oss upp tillsammans, vi som vill ha vårt land kvar, och harkla oss, så ser nog ohyran till att ge sig av.

   • Stan Says:

    Här dök en ny Hudson-intervju upp –

    ”The U.S. is going to China and saying ‘we want you to commit economic suicide just like Japan did. We want you to follow the same way: we want you to re-value your currency, we want you to squeeze your companies, we want you to go bankrupt so we can make our profit at your expense,” says Hudson.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s