Sverige lämnar EU!

Nu är de tydligen här! Reglerna som ska försvåra för egenodling. Man har hört bisarra historier från USA om tillslag mot privatträdgårdar som påståtts odla för mycket och i den stilen.

Upprop för mångfald – mot enfald – ni som vill kunna fortsätta köpa roliga sorters frön från Sverige och EU, det kan snart vara för sent!Kris för fröhandeln i vår

Man kan inte säga rent ut (som vanligt) vad man vill åstadkomma, utan man försöker ta de små steg man tror att man kan få massan att acceptera innan man tar nästa steg.

Målet är att vi, slavarna, ska vara helt beroende av storbolagens konstlade, ohälsosamma, GMO-odlade mat. Att vi inte ska ha något sorts oberoende och självständighet kvar. Eller kunna ha egen kontroll och ansvar för den egna hälsan.
Därför bör vi nu ta bestämda steg i precis motsatt riktning. Starta så mycket egen odling man kan, bygga upp egna fröbanker osv.

Av allt att döma hade Rima Laibow och andra som har varnat för att detta var på gång rätt, se fliken codex alimentarius i överkanten.

Jag deklarerar härmed att Sverige lämnar EU, NU! Sen får ni fanimej sköta det formella i efterhand så fort det går och så gott det går. Det är fr.o.m. nu inte moraliskt försvarbart att följa alla dessa osannolika, omänskliga regler. Ingen frisk människa kan acceptera detta. Inget kan vara mer ovidkommande än tyrannernas pipande om något nytt löjeväckande trams!

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s