avskum

Janhelin1a

Sä här ser han ut. En av Sveriges farligaste, mest hårdhudade, luttrade, vaneförbrytare. Jan Helin heter han och är ansvarig utgivare för Aftonbladet. Ett exempel bland hans senaste illdåd är den här artikeln från den 31 okt – Kompisgängen slåss för al-Qaida – som han måste ses som ansvarig för, även om kräket som har satt sitt namn under den heter Wolfgang Hansson.
Det finns många tecken som tyder på att det nu givits order från högre ort om att lägga in högsta växeln för att piska upp hat och motsättningar och helst våldsamheter i Sverige. Är inte den artikeln ett exempel på hets mot folkgrupp så vet inte jag hur en sådan skulle se ut.

Den här kampanjen påminner i aggressivitet och desperation om den för ett år sen om att få så många svenskar som möjligt injicerade. Kommer det in folk utifrån på tidningsredaktionen vid sådana här propagandaintensiver (hade man t.ex. specialfolk som satt och gallrade bort kommentarer som inte ansågs passande till artiklar om vaccinkampanjen för ett år sen)?
Från AB okt 2009:

Ab3

Den 20 sept i år publicerade Aftonbladet en artikel om en 21-årig pojke som skrämd av mediakampanjen gått och tagit sprutan fast han var rädd för sprutor, för han ville inte dö. Ett dygn senare var han död, troligen som följd av sprutan. – Martin ville inte dö – Nu kalasar gamarna på ett av offren för deras egen kampanj.

-

Annonser

2 svar to “avskum”

  1. Pillerill Says:

    De har mycket på sitt samvete. Att folk sen går på deras diverse gilla olika kampanjer är bara sorgligt, som att AB på något sätt skulle tillföra vårt samhälle något av värde. De är den värsta sortens propagandister.

  2. Stan Says:

    Jag har inte sett så mycket av den där ”gilla olika”-kampanjen, men det skulle då vara någon sorts manifestation mot främlingsfientlighet. Och det finns nog fickor av sundhet även på AB, läste t.ex. ett bra inlägg av Åsa Linderborg om Afghanistan-uppgörelsen – http://www.aftonbladet.se/kultur/article8053304.ab
    Men som regel och som helhet är det som sådana som Jan Helin och Wolfgang Hansson sysslar med ofattbart lågt, omoraliskt, stinkande. Vilka är de värsta ord som finns?
    Dom är som fjärrstyrda drönare, direktstyrda av de onda makterna från bakom kulisserna.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s