varför just Assange

Från Pillerill (på facebook):

Wikileaks….den enda ”oberoende” ”alternativa” siten som får komma till tals i MSM. Och vad drar man för slutsatser av ”läckan”? Att Iran och Pakistan ligger bakom motståndet i Afganistan och Irak…Oooh! That’s handy. Next on the agenda.

Läckta dokument ger Bush rätt om Iran – DN.se

De dokument från Irakkriget som läckts via Wikileaks visar att Irans stöd till irakisk milis har varit omfattande. Det ger stöd åt George W Bush som kritiserades för att överdriva Irans inblandning i…

Jag håller med, det är misstänkt detta att just Assange ges utrymme i mainstreammedia, och det som kommer ut är anti-Iran-propaganda! Man ska nog inte underskatta förslagenheten och slugheten hos maktens propagandamakare! I och för sig presenteras en massa material som bör stärka motståndet mot krigen också, något får man offra för att försöka skapa en trovärdighet. Varför just Assange, och inte alla andra? Jag behöver inte räkna upp en massa namn, bara kolla runt på länkarna och inslagen på den här sidan.

Scott Creighton på willyloman.wordpress.com:

Are people still buying that “Wikileaks as hero” bullshit? Talk about re-branding old discredited intelligence, this psyop program is childishly stupid and painfully obvious. What’s next? Stories about Iranian speedboats attacking US destroyers? How about a nice weeping ambassador’s daughter recanting tales of Iranian soldiers tossing babies from their incubators?

Talk about cognitive infiltration.

The following quotes are from today’s Bloomberg article titled “Iran’s Training for Iraqi Militants Outlined in Leaked Pentagon Documents

… WikiLeaks receives confidential material that governments and businesses want to keep secret and posts the information on the Internet “so readers and historians alike can see evidence of the truth,” the group says on its website….

So what is “the truth“? “The truth” is that Donald Rumsfeld and Dick Cheney were actually correct! Iran WAS responsible for the deaths of US soldiers, so we had better invade Iran and right quick!

 

Penny Lane med The Beatles, påmindes om den i en intervju med Carl Herman av Jim Fetzer (15 okt), som brukar spela Beatles-musik. Intervjun handlar om penningreform, inte mycket nytt men en påminnelse om vilka möjligheter det finns att snabbt och lätt få ordning på ekonomier som påstås vara i ett hopplöst läge. Som i Kalifornien, där Herman bor.

-

Annonser

3 svar to “varför just Assange”

 1. Linda Says:

  Vet inte vad jag skall tro, har haft mina tveksamheter till Wikileaks ända sedan de gick ut och ”stödde” maktens bild av 11-9, då började jag undra och än mer när man läser detta..

  Var på healing häromdagen och då frågade jag kvinnan vad skal man tro, det ser så svart ut i världen?

  Hon sade det sås massor av frön nu och har gjort en längre tid, vi kan inte se dem ännu bara, men de gror!
  Lite hoppfullt iallafall.

  • Stan Says:

   Det låter hoppfullt.
   Hur är det man brukar säga… det är som mörkast just innan det ljusnar. Och något som… fågeln sjunger i mörkret just innan gryningen, för han vet att ljuset kommer!
   Jag tycker inte att man ska blunda för all ondska och galenskap, men det gäller att inte fastna i rädsla och negativitet.

 2. Sverker Says:

  Ja, det är väl egentligen ett säkert tecken på att när MSM skriver om något, så är det planterad information. Ganska sofistikerat, men det räcker inte längre, för vi kan deras trix nu.
  Man upphör dock inte att förvånas över hur många dubbla bottnar och villospår de producerar. Bara en sinnessjuk hjärna kan lägga ner så mycket möda för att på alla tänkbara sätt sko sig på andra, d.v.s girighet, vilket är det som ytterst driver dom.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s