varning för influensavarning

Dags för årets variant av influensavaccineringspropaganda – Varning för svår influensa – Artikeln på Aftonbladet har många hoppingivande kommentarer som visar att folk lärt sig av förra årets motbjudande mediakampanj! Ett exempel:

”Det måste vara enkelt att komma med en förutsägelse att vi kommer att ha 10 tals eller rent av tusental som dör av influensan då 2000 knappast är ovanligt vid vanlig influensa. Är man gammal har man stora förutsättningar att dö när man blir sjuk, och det är en naturlig dödsorsak hos äldre. Aftonbladet borde skämmas med att gå ut med rubriker som denna igen efter förra årets fiasko från läkemedelsindustrin med omotiverad skrämselpropaganda.”

Aftonbladet och de andra stora medierna – DN – har NOLL i trovärdighet efter förra årets kampanj så det dom skriver har inget värde. Men det är möjligt att en svår influensa kan komma, eller att fiffiga gossar ser till att hjälpa ett skapat virus att spridas. Det är ju aldrig fel att förbereda sig, detta tror jag på:

D-vitamin (som den här, som nog kan köpas i de flesta hälsokostaffärer), en tablett innehåller 2000 IE vilket anses vara en lagom dagsdos över vintern för vuxna. På konsumentsamverkan.se kan man ladda ner ett pdf-blad om D-vitamin.

Kolloidalt silver och MMS. Mer tips – HÄR – och – HÄR

Att vacciner mot influensa, även om dom inte innehåller skvalen och thimerosal (kvicksilver) som sågs som de farligaste ingredienserna i förra årets vaccin, skulle ha nån vidare effekt är tveksamt. Nedan är Tom Jeffersons, från Cochrane-institutet, uttalande på den konferens om svininfluensakampanjen som hölls i mars i år. Han menar att man har liten koll på hur vanlig influensa egentligen är, man brukar räkna alla som har influensaliknande symptom och influensa och influensaliknande symptom är inte samma sak. Och om vacciner har någon immuniserande effekt så är den mycket liten.

Dr. Anthony Morris, a former Chief Vaccine Officer at the FDA,The producers of these [influenza] vaccines know they are worthless, but they go on selling them anyway”.

Från sid 11 i dokumentet nedan:

Vaccines and antivirals have a weak or non-existent scientific evidence base

After reviewing more than 40 clinical trials, it is clear that the performance of the

vaccines in healthy adults is nothing to get excited about. On average, perhaps 1 adult

out of a 100 vaccinated will get influenza symptoms compared to 2 out of 100 in the

unvaccinated group. To put it another way we need to vaccinate 100 healthy adults to

prevent one set of symptoms. However, our Cochrane review found no credible

evidence that there is an effect against complications such as pneumonia or death

Intressant också det han säger om ”experter”, de som uppträder som sådana i medierna. Var kommer de ifrån? Vem utses de av? De är omsorgsfullt utvalda pga sin pålitlighet att säga de rätta sakerna, ur maktens synpunkt. Exempel på sidor som Jefferson tipsar om till företag som vaskar fram KOL’s, Key Opinion Leaders, sacoormedicalgroup.com och wolterskluwerpharma.com. Och det här med noggrant utvalda Key Opinon Leaders som uppträder som oberoende ”experter” är säkerligen inget som begränsar sig till medicinområdet utan gäller allmänt!

Den som ev. funderar på att ta en vaccinspruta bör ta en titt på den här sidan – liveteftersprutan.blogspot.com – först, med rapporter från sådana som fick allvarliga men efter svininfluensasprutan, och HÄR.

Även läkemedelsverket sköt sig själv i foten i samband med svininfluensakampanjen och saknar nu trovärdighet och förtjänar ingen respekt. Det lyste igenom för tydligt hur kontrollerade man är av läkemedelsindustrin. Nu är det tydligen dags för livsmedelsverket att på liknande sätt spola ner sig själv i toaletten! Fler livsmedelskedjor följer nu efter City Gross och ska sluta sälja griskött från grisar som fått GMO-foder. Och det är livsmedelsverket inte riktigt nöjda med! svd.se:

–Det finns rättsfall som visar att det inte är tillåtet att använda formuleringen ”fri från” så här. Dels är det svårt att garantera att det stämmer, dels ger det bilden av att konkurrenterna är sämre. Det är ingen konstruktiv information, säger Zofia Kurowska, statsinspektör på Livsmedelsverket.

Buuuuu! Där for ett korrupt statligt verk till! Jag har tidigare utsett Jaan Suurküla som en kandidat till ansvarig i hälsofrågor när vi ska bygga upp ett nytt okorrupt styre av vårt land, vilket förhoppningsvis inte ska dröja alltför länge! Här är ett förslag till motsvarande kandidat för livsmedelsfrågor, Bengt Ingerstam.

Och…. – Varning för Arlas GMO-produkter – det blir till att välja bort ARLA i fortsättningen verkar det som!

UPPDATERING!
Mer om vacciner – Evidence-based vaccinations: A scientific look at the missing science behind flu season vaccines – av Mike Adams och – Flu and Flu Vaccines: What’s Coming Through That Needle – föredrag av Sherri Tenpenny

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s