foreclosuregate

Nu kommer man krypande i ynkedomsmedia, knähundsmedia, angående det som kallas foreclosuregate eller fraudclosure i USA (se mitt inlägg 15 okt nedan). Jag har inte sett något om det tidigare på Ekot trots att det pågått ett bra tag. Idag anser man sig tydligen tvingade att knysta lite om det för att inte göra sig till åtlöje fullständigt, sr.se:

Banker och bolåneinstitut har beslutat om utmätningar på löpande band det senaste året, och nu vill Obama-administrationen granska om bankerna verkligen har följt reglerna, eller om bolånekollapsen har lett till en alltför snabb och slarvig hantering.

Ellen Brown skrev om detta redan i september 2009 om inte ännu tidigare. Igår var hon gäst hos Max Keiser, hon kommer in ungefär halvvägs in i programmet. De sista minuterna dyker det jag har efterlyst upp, att Ellen och Max ska reda ut det här med gulduppbackad valuta! De hinner inte med så mycket av det här men lovar att komma tillbaks i ämnet. Den viktiga diskussionen om detta med gulduppbackad valuta eller inte pågår också på annat håll – webofdebt.wordpress.com

William Black juni 2009Max Keiser hos Alex JonesMax Keiser hos James CorbettDylan Ratigan: Foreclosure Fraud

(Notera också hur rädda man är att låta läsarna kommentera på Sveriges Radio Ekot. Man tillåter bara kommentarer till inlägg som handlar om något relativt harmlöst och stänger kommentarerna efter 2-3 timmar.)

* * *

Andrew Gavin Marshall – From Global Depression to Global Governance

We now stand at the edge of the global financial abyss of a ‘Great Global Debt Depression,’ where nations, mired in extreme debt, are beginning to implement ‘fiscal austerity’ measures to reduce their deficits, which will ultimately result in systematic global social genocide, as the middle classes vanish and the social foundations upon which our nations rest are swept away. How did we get here? Who brought us here? Where is this road leading?

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s